Jump to content
BulForum.com

Шампионска лига 2004/2005

Dulgia

Recommended Posts

Method & Red стига си давал "компетентни" мнения, че и ние ще станем разбирачи като тебе. Не харсвам отбора на emirates stadion, но съм съгласен с него(последните няколко поста).

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Евала на basten перфектен разбор на мача с всичко съм съгласен. А от себе си да наплюя оня нещастен швед идея си нямам как Юве се излъгаха до го купят :confused . Виж за махленски футбол е идеален-добре си служи с лакти и мръсни номера, бута се много, но в шампионскта лига незнам кво прави :confused .

много ме е яд за лион-псв. през цялото време лион диктуваха играта, изпуснаха много положения, а накрая защита проспа една ситуация и им вкараха гол. все пак още смятам че те имат повече шансове от псв.

относно мача на ливерпул с ювентус. резултата е много добър за ювентус. този гол на чужд терен им дава голямо предимство, а пък жабарите винаги се възползват от подобни неща. все пак браво на ливърпул за добрата игра. не го очаквах.

Евала на basten перфектен разбор на мача с всичко съм съгласен. А от себе си да наплюя оня нещастен швед идея си нямам как Юве се излъгаха до го купят  :confused . Виж за махленски футбол е идеален-добре си служи с лакти и мръсни номера, бута се много, но в шампионскта лига незнам кво прави  :confused .

за разбора на бастен нищо не мога да кажа щото не го прочетох :bgrin: ама те подкрепям за тоя нещастен швед. толкова е зле, че повече няма на къде :ph34r:

Ювентус изпуснаха разгром и имаха голям късмет

Амм да не е за пръв път ? :huh: Срещу Реал не беше ли същото ? Цял мач се защитават , противника им ги мачка (в буквалния смисъл) и накрая се измъкват с 1 гол разлика. А в Торино ги бият чрез късмен ;). На такова съставче отбор не мога да кажа. Просто в Италия се практикува определено защитния футбол.

Вчера Ливърпул отново показа, че са много добър отбор и не трябва да бъдат подценявани ;). Ако бяха отбелязали поне 70-80% от възможностите си , щеше резултатът да е много по-голям , но това е футболът :(.

За Лион мога само да съжелявам :(. Много положения , но малко реализирани и това им изигра лоша шега, защото цял мач атакуваха , и накрая за една грешка им отбелязаха гол :(. А ПСВ играят много добре като домакини, но аз вярвам , че Лион ще се класира :)

Ave taz godi6nata liga e dobra i pak se vidq 4e ne si4koe zvezdi i pari .Izklu4enie e :punk Chelse i vqrvam 4e te 6te q grabnat tazi godina kypata. :punk :punk

Челси може да вземат купата ама някои отбори като Ливърпул например доказват че не само с парите на Абрамович може да се играе добре и да се печели.А за мача Ливърпул-Ювентул мисля че Ливърпул ще загубят 2рия мач но ше се класират.Надявам се да ми се сбудне прогнозата :punk

Da gledame realno Juventus 6te razmajat 4elsi na 1/2 finala.Govorete  kolkoto si iskate, no mi zapomnete dumite.Edinstveno Milan mogat da se protivopostavqt na Juve

Ти кво ся заплашваш ли на уе момченце тва че ся като те е яд незначи че всички трябва да ти слушаме глупостите.Те паднаха от най слабия отбор на червъртфиналите а пък да не говорим за Челси ако ювето се класира де което се съмнявам.

Ти кво ся заплашваш ли на уе момченце тва че ся като те е яд незначи че всички трябва да ти слушаме глупостите.Те паднаха от най слабия отбор на червъртфиналите а пък да не говорим за Челси ако ювето се класира де което се съмнявам.

Човека си казва мнението - не е нужно да му се дървиш.Аз също мисля като него - единствено Милан могат да се противопоставят на Юве и даже според мен финала ще е Юве - Милан.И не мисля,че има слаби отбори щом са стигнали до тази фаза ;)

Koi ta zapla6va pak teb we i po dumite si li4i koi go e qd.Moje Liverpool da sa nai-slabiq otbor na 4etvartfinalite,no se pak sa tam,a tvoite Man utd kade sa

Koi ta zapla6va pak teb we i po dumite si li4i koi go e qd.Moje Liverpool da sa nai-slabiq otbor na 4etvartfinalite,no se pak sa tam,a tvoite Man utd kade sa

Ако не се лъжа говорихме за ювентус и колко са слаби,а не за ман юн.Но така е като ни е яд и няма кво да кажем.

Егати скучния мач е тоя днес... тц тц тц :(

Нормално - все пак се срещат 2 италиянски отбора ;) Сценария от 2003 година се повтаря - 2 скучни мача,но този път Милан на 1/2 финал,а не на финал :D :P

Нормално - все пак се срещат 2 италиянски отбора ;) Сценария от 2003 година се повтаря - 2 скучни мача,но този път Милан на 1/2 финал,а не на финал :D  :P

Абсолютно си прат ;). Играта на Италианските отбори не е в постоянните атаки и атрактивната игра - напротив. Те гледат да убият темпото и "ако противника сгрешиии" :angry:

Xa-xa.Milan me kefqt...Inter cqlo 1-vo poluvreme gi natisna, onezi s edin udar vkaraha...Evala....

Чудил съм се винаги, защо от европейските първенства хич не ме кефи Италиянското. Е днес разбрах :D

Бах тъпия мач. Се едно цъкам в махалата, и чат пат нещо по-красиво, ама суууууууупер рядко.

И така мача е на приключване, Милан води 2:0 и т'ва е.

А Челси безмилостно мажат Байерн :cry 4:1

Омръзнаха ми тези скучни мачове, които правят Милан и Интер. :angry: Единственото хубаво в това, че се срещат сега е, че единият със сигурност ще отпадне. :P Все ми е тая кой :) А Челси мачка Байерн - 4:1 е вече резултатът. :punk Да живее английския футбол!!! :punk

Milan pokazaha zashti sa nomer 1....A Chelsi shte si imat problemi v Munhen s tova 4-2

Омръзнаха ми тези скучни мачове, които правят Милан и Интер. :angry:  Единственото хубаво в това, че се срещат сега е, че единият със сигурност ще отпадне. :P Все ми е тая кой :)  А Челси мачка Байерн - 4:1 е вече резултатът. :punk  Да живее английския футбол!!! :punk

нали ще се паднат милан и челси (не съм сигурен за челси) тогава ще видиш как скучния футбол ще победи английския "мега интересен и красив" футбол :lol: (де*а и умряли отбор челси...ако става за въпрос ме радва че милан може да се паднат с челси а не с барса или арсенал)...

FORZA MAGICO AC MILAN

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...