Botev1912 Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 За мен Челси ще имат проблем с отбор,който има добра защита и едно нападение,което над средното ниво.За мен Ювентус са по-добри от Челси.... <{POST_SNAPBACK}> Ювентус е един от най-слабите на 1/4 финалите. Може би само ПСВ са по-слаби Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 Ювентус е един от най-слабите на 1/4 финалите. Може би само ПСВ са по-слаби <{POST_SNAPBACK}> Ами Челси с техния анти-футбол да не би да са по-добри от Ювентус ? Да не би и Порто да са по-добри ? Тук няма по-добри и по-слаби.При футбол на толкова високо равнище и късметът играе роля и всичко може да се случи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alf Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 Znam samo,4e ako Milan se padnat s Chelsea nqma da puskam TV-to da gi gledam.Mogat cql ma4 da si podavat topkata ot ednata 4ast na terena i slu4aino nqkoq duspa ako im dadat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 Ами Челси с техния анти-футбол да не би да са по-добри от Ювентус ? Да не би и Порто да са по-добри ? Тук няма по-добри и по-слаби.При футбол на толкова високо равнище и късметът играе роля и всичко може да се случи <{POST_SNAPBACK}> Анти-футбол ли? Антифутбол е това, което играят италиянските отбори от много години насам Znam samo,4e ako Milan se padnat s Chelsea nqma da puskam TV-to da gi gledam.Mogat cql ma4 da si podavat topkata ot ednata 4ast na terena i slu4aino nqkoq duspa ako im dadat... <{POST_SNAPBACK}> Бих казал същото, но не за Челси и Милан, а за Ювентус-Милан или Интер-Милан. По-миналия сезон гледахме такива мачове в ШЛ и бяха истинско недоразумение Дано италиянските отбори си тръгнат след четвъртфиналите, за да може да гледаме истински футбол след това Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 Почти всички говорите глупости, аз съм фен на Манчестър, относно мача Барса - Челси бях безпристрастен и Челси не трябваше да продължават, даже и най-простия съдия видя какво направи Карвальо, странно защо Колина направи такава грешка...Е те си знаят, Барса трябваше да продължи, а не Челси. Но както и да е не ме интересува много... Още нещо, според вас как един отбор като Челси или Барса, обявени за топ отбори вкарвайки 5 гола за 20 минути могат да се изправят срещу наглед слабите Ювентус и Реал. Ми на мене мача Юве - Реал ми хареса повече, щото може и да няма толкова голове, но поне няма толкова смешни грешки на защитата при всяка атака... Манчестър си отпаднаха щото им липсва добър нападател, Милан извадиха донякаде късмет, щото без Шева са по-слабички доста, но уви продължива, честито... Реал са доста доста слаби, но според мен Реал спокойно могат да победят и Челси и Барса... Барса имат силно нападание, и то според мен не чак толкова ефективно колкото ефектно, но това си е мое мнение. Роналдинио използва сигурно само 1/5 от капацитета си като играч, щото и той като доста други е до няква степен позьор... Абе не ми и интересуват толкова Барса, малко е тъпо, че незаслужено отпаднаха, но ... какво да се прави. А това че Юве били най-слабите от продължилите може да го каже само някой умник, просто защото Юве никога не са били слаб отбор..никога..и не знам с къв акъл ми сравнявате Юве със Ливърпул, Лион и ПСВ или там които са другите дето продължиха щото изобщо не ме и интересуват тия запълващите четвърт-финалите отбори. Челси, първо не са ми симпатични със грозната си игра, второ много симулации, много опити за измама по време на игра, то верно че и това го има във футбола, но те прекаляват, но нищо - все пак това е стила на Мауринио...И гола последния беше чист фал, по принцип във вратарското поле дори за препречване на вратаря се свири фал, а Карвальо направо го събори на земята и Колина си направи паса или наистина не видя...Е случва се... Но оценките на нещата които сте дали са толкова нереални, че дори и малко не се доближават до истината. Не казвам че за всичко съм прав, но си има неща очеизвадни, както не можеш да кажеш на черното бяло... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 Антифутбол е това, което играят италиянските отбори от много години насам Ювентус-Милан или Интер-Милан. По-миналия сезон гледахме такива мачове в ШЛ <{POST_SNAPBACK}> Вярно гледахме ги и то на полуфинал и финал което показва калко са "слаби" Италианските отбори и футбол като цяло. А както вървят нещата може и тази година да ги гледаме пак като потвърждение на горното!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 За мен италиански отбори ШЛ ще изгуби част от блясака си..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 Финала ще е пак италиански може би Милан - Ювентус, може и Милан - Интер Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 Аре стига бе... Милан са толкова слаби че не е истина. Как може да говорите такива работи? 100000% по вероятно е Швабите да идат по напред от колкото Милан. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guardian Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 awe kvoto i da si govorim Juve 6te stana 6ampion Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirrro Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Аре стига бе... Милан са толкова слаби че не е истина. Как може да говорите такива работи? 100000% по вероятно е Швабите да идат по напред от колкото Милан. <{POST_SNAPBACK}> Милан слаби ?!?!?! Вярваш ли си ?!? Гледал съм почти всички мачове на Милан в Серия А от началото на този сезон,имало е малко мачове в които не са играли добре и не са успели да надиграят противника,но това е нормално не може всеки мач да играят перфектно, но ако незнаеш в момента са на 1-во място и имат 7 поредни победи.В ШЛ допусна само 1 загуба и само 2 получени гола до момента.Толкова са слаби че не е истина ,нали ??Но дори да са имали слаби мачове Серия А е едно ,а ШЛ е съвсем друго.Милан беше надигран единствено през второто полувреме в Барселона,ама в Барса си имат Роналдиньо така че и това не е изненадващо.А пък ако не те вълнува много моето мнение ето и едно мнение на един човек,който е живата легенда за най-популярния английски клуб: - Милан е специален отбор - каза Фъргюсън. - Играем много мачове в Европа и знаем, че когато гостуваш, трябва да очакваш симулации от домакините, особено при нарушенията. Но Милан бе изключително професионален. Например когато 90-те минути бяха изтекли, Кафу се затича да изпълни тъч и дори не помисли да бави времето. С този професионализъм и дух Милан може да спечели турнира. Особено впечатлен бе Фъргюсън от играта на защитниците на Милан Кафу и Паоло Малдини, които заедно със Стам и Неста обезвредиха Руни, Ван Нистелрой, Роналдо и Гигс. - Кафу сигурно има две сърца - толкова много тичаше. Колкото до Малдини, ако той продължи да играе още 5 години, аз се отказвам! Това преведено на по-прост език си е признание,от един от най-големите треньори в послединте 20 год.,че е бил надигран и то по най-професионален начин.Реалностите бяха такива че Ман Ю имаха точно 3!! наистина чисти голови положения за двата мача и просто не успяха да ги реализират.И това не беше плод на супер защитна тактика в стил Челси,напротив особено във втория мач Милан изобщо не даде шанс на Юнайтед и през целия мач атакуваше и търсеше гола. "Толкова са слаби ,че не е истина." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristiano Ronaldo Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Милан слаби ?!?!?! Вярваш ли си ?!? Гледал съм почти всички мачове на Милан в Серия А от началото на този сезон,имало е малко мачове в които не са играли добре и не са успели да надиграят противника,но това е нормално не може всеки мач да играят перфектно, но ако незнаеш в момента са на 1-во място и имат 7 поредни победи.В ШЛ допусна само 1 загуба и само 2 получени гола до момента.Толкова са слаби че не е истина ,нали ??Но дори да са имали слаби мачове Серия А е едно ,а ШЛ е съвсем друго.Милан беше надигран единствено през второто полувреме в Барселона,ама в Барса си имат Роналдиньо така че и това не е изненадващо.А пък ако не те вълнува много моето мнение ето и едно мнение на един човек,който е живата легенда за най-популярния английски клуб: Това преведено на по-прост език си е признание,от един от най-големите треньори в послединте 20 год.,че е бил надигран и то по най-професионален начин.Реалнистите бяха такива че Ман Ю имаха точно 3!! наистина чисти голови положения за двата мача и просто не успяха да ги реализират.И това не беше плод на супер защитна тактика в стил Челси,напротив особено във втория мач Милан изобщо не даде шанс на Юнайтед и през целия мач атакуваше и търсеше гола. "Толкова са слаби ,че не е истина." <{POST_SNAPBACK}> Да ти кажа че първия мач ако си го гледал щото явно не си Ман Юн имаше много по чисти положения и се надявам ся да ви се паднат Челси да ви видим там кво ще праите Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirrro Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Да ти кажа че първия мач ако си го гледал щото явно не си Ман Юн имаше много по чисти положения и се надявам ся да ви се паднат Челси да ви видим там кво ще праите <{POST_SNAPBACK}> Ха-ха ,абе пич,как да не съм гледал първия мач.И ако беше прочел по-подробно предното ми мнение нямаше да пишеш.Не съм писал ,че Милан е имал по-чисти положения първия мач.Аз написах че общо за 2-та мача Юнайтед имаха 3 100% положения .В първия мач първото положение беше на Скоулс ,после на Форчън сам срещу Дида(беше задължен да вкара) и във втория мач гредата на Гигс,което си беше изпълнение типично в негов стил.И какво като се паднат Челси ,да не би Малдини и компания да се страхуват от тях.А ако си спомняш през лятото в САЩ Милан би Челси с 3:2,така че който и да се падне,Милан продължава Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Челси са абсолютни селяци! Дано да отпаднат. В първия мач с Барса играха токова слабо, че се чудех как са стигнали до тук Милан ще размажат Челси сигурен съм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Милан слаби ?!?!?! Вярваш ли си ?!? Гледал съм почти всички мачове на Милан в Серия А от началото на този сезон,имало е малко мачове в които не са играли добре и не са успели да надиграят противника,но това е нормално не може всеки мач да играят перфектно, но ако незнаеш в момента са на 1-во място и имат 7 поредни победи.В ШЛ допусна само 1 загуба и само 2 получени гола до момента.Толкова са слаби че не е истина ,нали ??Но дори да са имали слаби мачове Серия А е едно ,а ШЛ е съвсем друго.Милан беше надигран единствено през второто полувреме в Барселона,ама в Барса си имат Роналдиньо така че и това не е изненадващо.А пък ако не те вълнува много моето мнение ето и едно мнение на един човек,който е живата легенда за най-популярния английски клуб: "Толкова са слаби ,че не е истина." <{POST_SNAPBACK}> Така, много добре: 1.Нивото на серия "А" в никакъв случаи не толкова високо, колкото в "Примера Дивизион" или в "Премиършип" 2.В шампионската лига Милан нямаше особена конкуребция в групата. Селтик и Шахтиор(знам, че не се пише така ) бяха твърде слаби и беше напулно ясно кои два отбора ще продължат. Като се има това предвид двата мача с Барселона бяха главно за престиж и беше напълно логично и очаквано да си разменят по една победа. 3.Това, че Алекс Фергюсън ПРЕХВАЛИ Милан е напълно разбиераемо, защото за него беше удобно да изкра Милан едва ли не наи-силния отбор в Европа, за да може ако победи да вдигне неимоверно самочувствието на играчите си, а ако загуби(както и стана) да си спести критиките по негов адрес. Колкото до самия сблъсък... Тои си беше равностоен, но Юнаитед не можа да реализират своите положения и в двата мача, докато Милан(или по-точно Креспо) си вкара добрите възможности. След малко някои ще успори моето мнение, че в Италия не се играе толкова силен футбол, колкото в Испания и Англия с аргумента,че Ювентус, Милан, а наи-вероятно и Интер продължават напред, докато Реал и Барселона, Арсенал... не можаха. Причната за това обаче е много проста: италянските "грандове" си дават много по-малко зор в първенството. А след седем месеца футбол без прекъсване това няма как да не си даде отражението Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristiano Ronaldo Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Челси са абсолютни селяци! Дано да отпаднат. В първия мач с Барса играха токова слабо, че се чудех как са стигнали до тук Милан ще размажат Челси сигурен съм. <{POST_SNAPBACK}> Тва че Челси си надигра и победи Барса нр се оспорва спред мен а ни най малко да са селяци в първия мач преди да изгонат Дрогба невиждах Барса как ще вкарат.Нямаше да е спаведливо Барса да беше продалжила(тоез Роналдиньо де)с тая смешна защита. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Ще говоримн след 3 дни когато се тегли жребият...Силно се надявам този кръг да бъде последен за Челси.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorji_s Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 и на мен са ми противни 4елси ,,,,, оба4е единствените отбори които могат да ги спрат са : милан и ювентус ако стане така 4е 4ак на финала да се срещнат с някои от тях нищо 4удно отрепаните 4елси да вземат купата .....Баварските машини сащо не са за подценяване !!!!!!! финал ПСВ - ЛИОН 0 : 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Челси са абсолютни селяци! Дано да отпаднат. В първия мач с Барса играха токова слабо, че се чудех как са стигнали до тук Милан ще размажат Челси сигурен съм. <{POST_SNAPBACK}> Почини малко и гледай баскетбол.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Почини малко и гледай баскетбол.... <{POST_SNAPBACK}> А не е ли прав човека ? Челси кви футболисти имат ? Самия факт,че нямат нито един футболист в топ 20 на Европа сам говори за себе си! Щом най-добрите им са Дрогба и Лампард значи мога да си представя ква трагедия са!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 А не е ли прав човека ? Челси кви футболисти имат ? Самия факт,че нямат нито един футболист в топ 20 на Европа сам говори за себе си! Щом най-добрите им са Дрогба и Лампард значи мога да си представя ква трагедия са!!! <{POST_SNAPBACK}> И какво значение има дали са в топ 20. Половината играчи на Реал с в топ 20, но въпреки това провалът беше пълен. И на мен не ми е приятно, но Челси този сезон е наи-силния и наи-балансирания отбор. Единственият отбор, които според мен може да ги спре е Ливърпул. Не за друго, а защото Челси вече ги победи 3 пъти този сезон и ако пак се срещнат ще е време за разплата. Същото беше положението между Арсенал и Челси миналия сезон. Арсенал веже ги беше победил 3 пъти преди да се срещнат в ШЛ и тогава Челси успя да вземе реванш, макар че не беше по-добрият Link to comment Share on other sites More sharing options...
toti_barabata Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 искам да се паднат МИЛАН-ЧЕЛСИ и МИЛАН да ги разцепи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristiano Ronaldo Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 А не е ли прав човека ? Челси кви футболисти имат ? Самия факт,че нямат нито един футболист в топ 20 на Европа сам говори за себе си! Щом най-добрите им са Дрогба и Лампард значи мога да си представя ква трагедия са!!! <{POST_SNAPBACK}> Ако става въпрос Челси имат супер играчи видя се в мача с Барса тоя Джо Коул си праише със защитата им квото си искаше а не ми се мисли и ако беше и Ариен Робен който за мен е един от най добрите полу-защитници в света,вратя им е някъв луд а защитници като Пауло Ферейра и Джон Тери са непробиваеми отдзат.Така че не ми говори че нямали играчи те имат едни от най добрите играчи.Виждали сме и когато се разиграе Дрогба немогат да го спрът 3 играчи миналата година сам докара Марсилия на финал за Уефа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 А не е ли прав човека ? Челси кви футболисти имат ? Самия факт,че нямат нито един футболист в топ 20 на Европа сам говори за себе си! Щом най-добрите им са Дрогба и Лампард значи мога да си представя ква трагедия са!!! <{POST_SNAPBACK}> Хахахаха , това е пълна глупост! Аре мисли преди да пишеш! Имено това е якото , ГОЛЕМИТЕ ЗВЕЗДИ Браса и Реал за това са си в Испания. Щото са много добри , нали !? Айде сега да не почнете с МОРАЛНИТЕ ПОБЕДИТЕЛИ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Ако става вупрос Челси имат супер играчи видя се в мача с Барса тоя Джо Коул си праише със защитата им квото си искаше а не ми се мисли и ако беше и Ариен Робер който за мен е един от най добрите защитници в света,вратя им е някъв луд а защитници като Пауло Ферейра и Джон Тери са непробиваеми отдзат.Така че не ми говори че нямали играчи те имат едни от най добрите играчи.Виждали сме и когато се разиграе Дрогба немогат да го спрут 3 играчи миналата година сам докара Марсилия на финал за Уефа. <{POST_SNAPBACK}> Нищо не се е видяло в мача срещу Барса,просто защото стила на игра на двата отбора е коренно различен.Челси играят затворен (грозен) футбол и мога да те уверя,че ако не е Джон Тери отзад Челси не са за никъде.Верно е,че защитата на Барса не беше на висота в този мач,но това не означава,че някъв "измислен" играч като Джо Кол е направил нещо.А пък тоя Дрогба никой не го беше чувал докато Абрамович не извади пачката за толкова безполезен играч като него.А да не говорим за защитници,защото всеки играч си подхожда за определен футбол,например не си представям как ще играят футболисти като Сол Кембъл и Рио Фердинанд в Испания,просто защото там се играе много техниче футбол и там ще им "чупят кръстовете" а те са свикнали в англия да им скачат някакви маймуни на вратовете и да се борят за 1ва топка.Същото е и ако отидат испанци в англия или италиянци в испания и т.н EDIT: CyberHill отговорът е в стила на игра!!!Не гледай,че Барса и Реал отпаднаха.Те просто не могат да играят срещу 11 човека защита а в случая с Челси 12 човека (+ Колина) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.