Alliance Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Какво разбирате под зрелищен мач?Мач,който е пълен с голове.......Това ли?Мога да ви кажа,че тимовете от Италия правят мног интересни и завързани мачове...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Е... моя любим отбор отпадна - Арсенал.Мислех си, че ще направят нещо повече тая година... въпреки, че в Англия не играят както трябва, могат доста по-добре! Сега фаворита ми е PSV Айндховен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Koga se tegli jrebiqt za 1/4 finalite <{POST_SNAPBACK}> 15 март ще се тегли жребия Относно мача на Реал много ме е яд,че отбора отпадна,също така,че пропуснаха да решат двубоя още в Испания(2:0 или 3:0,защото имаше много положения).Самите футболисти бяха отишли да запазят резултата от 0:0 или евентуално до дузпи и да се класираме,но уви Дано след тази загуба ръководството се замисли върху селекцията,защото вече остаряха основните играчи-Зидан най-вече,той просто след 1-вото полувреме до такава степен бе изморен,че подаваше топката веднага щом я получи Нещата не отиват на добре,защото Реал и този сезон ще останат без купа(е,ако не се случи някакво чудо в първенството ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veso_PLD Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Taka........VSICHKI FENOVE REAL SIA ORAT A.....takaliii viii sa radvate na zagubata na BARCA ama znaite che tva e otbor ot furbolisti ne ot manekeni (BEKAM) ili ot futbolisti ot nabor na diadomi (ZIDAN, FIGO) niakoi daje sa i debeli (RONALDO) samo edno moga da vi kaja na FENOVETE NA REAL otbora vbi e super zamirasht pone 3 4 sezona im triabvat dokato obnoviat sastava dokato namerat trianior kato Delboske i dokato si izravniat nivoto s tva na BARCA....Juventus igraha mnogo slabo i dvata macha triabvashe da biat mnogo po izrazitelno...! BARCELONA FOREVER!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Гледам стана въпорс за швеция. Мисля че нямаме никъв шанс за победа при липсата на М. и С. Петров, Бжинов и Здравков... А и кво стана с бербатов вчера, той поне ще играе ли срещу шведите? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Al Bundy Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Миналия ден си стоя и си пия биричката пред телевизора, кефя се на Челси (макар да съм от враговете им - Arsenal ) как просто размазват звезния "DREAM TEAM" на Барселона, по едно време, мисля че беше към 30-тата минута гледам онова италианско говеждо изпражнение Колина как дава напулно несъществуваща дузпа на Барса и по тоя начин (поне според мен) даде начален тласък на испанците. Е кажете, моля ви, не подпират ли съдийте големите, макар и слаби на моменти, отбори в Шампионската лига, а ?!? Т'ва си беше напулно несъществуваща дузпа уе мамка му д**** в г*** уе майна. Макар и накрая справедливостта да възтържествува, тоя тъп съдия ми падна доста в очите. А на Вас ?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 по едно време, мисля че беше към 30-тата минута гледам онова италианско говеждо изпражнение Колина как дава напулно несъществуваща дузпа на Барса и по тоя начин (поне според мен) <{POST_SNAPBACK}> хаахахххаах ти да не си гледал някой друг мач бе? ония от челси волейбол играе в наказалното, несъществуваща била... май си прекаил с биричката или наистина си гледал друг мач Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Той, че игра, игра... но Eto'o го бутна за да докосне топката с ръка. Ако говорим за помагане червения картон от първата среща, който беше доста пресилен - все пак се вижда, че Дрогба игра С (а не просто ЗА) топката... и ако с тия двете съдийски грешки Барса беше продължила нямаше да е никак честно. Затова въпреки, че харесвам много и двата отбора и не пропускам техен мач, се радвам, че Челси продължават. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Не е като да нямаха Манчестър положения. Греда на Гигс, 2-3 удара на Нистелроой отблизо, 1-2 удара на Рууни и Роналдо отдалеч - това са само опасните положения... Не казвам, че Юнайтед направиха достатъчно или пък че Милан не заслужиха победата, само опровергавам поредните безпочвени приказки ей така лаф да става... <{POST_SNAPBACK}> И какво и опасното на положенията които изброи!?3 удара на Нистелроой???хахахха Двата в тъча а другия чупи рекламите!Само гредата бе опасно! хаахахххаах ти да не си гледал някой друг мач бе? ония от челси волейбол играе в наказалното, несъществуваща била... май си прекаил с биричката или наистина си гледал друг мач <{POST_SNAPBACK}> хахахаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 15 март ще се тегли жребия <{POST_SNAPBACK}> Нали тогава играят Интер и Порто. Преди или след мача ще се го теглят Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Добре бе хора , аре оставете вече! Аз като съм от Челси , ще ме накарате ли да харесвам Барса или обратно - ми НЕ! Всеки си е фен на своя отбор. Всеки е пристрастен , но някой хора май май много..... Дайте да коментираме ( не че има значение) , а не да се псуваме , тойя за кой бил ония. Каквото да си говорим спорд мен Челси би напълно заслужено ... а вие търсите под вола теле , та онова , та това..... Ювентус да не би да е бил неправомерно???? Ми не много ясно , реал били по добри ... еда ама резултата говори достатъчно. А видяхте ли великия красив футбол на Реал тоя мач... на дали! Яд ме е единствено за Арсенал , защотото исках да победят , ама не рева тука като девица ,че нещо било станало и за това били паднали. Също се кефя и на Лион и на Ливъпул . Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Добре бе хора , аре оставете вече!Аз като съм от Челси , ще ме накарате ли да харесвам Барса или обратно - ми НЕ! Всеки си е фен на своя отбор. Всеки е пристрастен , но някой хора май май много..... Дайте да коментираме ( не че има значение) , а не да се псуваме , тойя за кой бил ония. Каквото да си говорим спорд мен Челси би напълно заслужено ... а вие търсите под вола теле , та онова , та това..... Ювентус да не би да е бил неправомерно???? Ми не много ясно , реал били по добри ... еда ама резултата говори достатъчно. А видяхте ли великия красив футбол на Реал тоя мач... на дали! Яд ме е единствено за Арсенал , защотото исках да победят , ама не рева тука като девица ,че нещо било станало и за това били паднали. Също се кефя и на Лион и на Ливъпул . <{POST_SNAPBACK}> Напълно прав си, CyberHill и аз имам чувството, че тези, които отпаднаха са по-силни от тези които продължават, но какво от това. Всеки един от седемте отбора си заслужи участието в четвъртфиналите. На ми се иска много да спечели Ливърпул, но ако не успее, надявам се да е Челси или пък Лион Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted March 11, 2005 Share Posted March 11, 2005 Нали тогава играят Интер и Порто. Преди или след мача ще се го теглят <{POST_SNAPBACK}> кво значение има кога ще се тегли, просто на листчето ще писхе интер/порто. А и до колкото си спомням жребийте винаги са по обяд.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted March 11, 2005 Share Posted March 11, 2005 кво значение има кога ще се тегли, просто на листчето ще писхе интер/порто. А и до колкото си спомням жребийте винаги са по обяд.. <{POST_SNAPBACK}> Ами има известно значение... Ако например победителя от Порто-Интер предварително знае, че ще играе с Челси, то тогава евентуално от Порто може да решат да жертват шампионската лига и да се съсредоточат изцяло върху портогалското първенство, където този сезон имат сериозна конкуренция Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted March 11, 2005 Share Posted March 11, 2005 жребият за четвърт-финалът както за полу-финалът и финалът ще се тегли на 18.03.2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristiano Ronaldo Posted March 11, 2005 Share Posted March 11, 2005 Няма значение къв ще е жребия ясно е че шампион ще е или Милан или Челси макар да съм за ся за Леон тъй като отпаднаха мойте любомци Манчестър Юн. Link to comment Share on other sites More sharing options...
12345_ Posted March 11, 2005 Share Posted March 11, 2005 Истинска Шампионска лига ли е това без Ман Юнайтед,Реал мадрид,Байерн Мюнхен и Милан? Какво става? <{POST_SNAPBACK}> Байерн Мюнхен са в шампионската лига!!! Не отписвай любимият ми отбор!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted March 11, 2005 Share Posted March 11, 2005 Байерн Мюнхен са в шампионската лига!!! Не отписвай любимият ми отбор!!! <{POST_SNAPBACK}> Не обърна ли внимание, че отговаряш на пост, писан през април миналата година Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted March 11, 2005 Share Posted March 11, 2005 Хахахаха.Интересно е,ако се сблъскат Ювентус-Челси или Челси-Милан....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sudden Posted March 11, 2005 Share Posted March 11, 2005 Хахахаха.Интересно е,ако се сблъскат Ювентус-Челси или Челси-Милан....... <{POST_SNAPBACK}> Ако питаш мен Челси бие Юве, но за Милан незнам. Милан почна да прилага тактиката на Челси, но докато за италиянски отбори катеначото е популярно като една голяма част от футбола в Италия то за Англиски отбори е новост. Явно тази тактика се е харесала на някои треньори от Европейското по Футбол. Вратарят на Челси е добър да не кажа много добър. Заспах на мача Юве - Реал. Поне да свърша нещо полезно докато гледам мач Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted March 11, 2005 Share Posted March 11, 2005 Да, наистина имаше желание, бореше се, задържаше добре топката, но с "завършващите" удари се излагаше доста. Като го гледам в последните мачове направо се успокоявам за Швеция <{POST_SNAPBACK}> Moje bi shte iskash da vidish, 4ii gol Eurosport obqviha za gol na godinata za minaliq sezon. check! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shin Posted March 11, 2005 Share Posted March 11, 2005 Moje bi shte iskash da vidish, 4ii gol Eurosport obqviha za gol na godinata za minaliq sezon. check! <{POST_SNAPBACK}> mnogo gi navurza toq tip Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted March 12, 2005 Share Posted March 12, 2005 Мисля че ако Челси се паднат с Милан са дотук! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 За мен Челси ще имат проблем с отбор,който има добра защита и едно нападение,което над средното ниво.За мен Ювентус са по-добри от Челси.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 За мен Челси ще имат проблем с отбор,който има добра защита и едно нападение,което над средното ниво.За мен Ювентус са по-добри от Челси.... <{POST_SNAPBACK}> За мен пък Ювентус е обречен срещу, които и да излезе Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.