KenwooD Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 Мога да кажа по-силните отпаднаха (Барса, Реал),а по-слабите продължиха(Челси,Ювентус) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shin Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 Мога да кажа по-силните отпаднаха (Барса, Реал),а по-слабите продължиха(Челси,Ювентус) <{POST_SNAPBACK}> то се видя колко бяха силни "силните" Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgi_bg Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 Това не е Реал Мадрид Това беше един нещастен отбор, които показа как НЕ трябва да се играе, когато имаш 1 гол преднина. Колкото и да ми е неприятно да призная, отборът в този състав вече не може да постигне нищо Нужна е революционна промяна. Но как да изгониш футболисти като Зидан, Фиго, Роналдо... Явно ще трябва да почакаме още 1-2 сезона преди отново Реал да се върне, където име мястото Не, че е срамно да отпаднеш на осминафинал, но Барселона поне загуби от отбор, за които се знаеше, че може да ги победи. За Ювентус: нямам какво да кажа - това може би е наи-слабия от четвъртфиналистите А тоя Салаиета е абсолютен нещастник И преди 2 сезона тои класира Ювентус с подобен гол, след това беше почти забравен и сега - отново. И другия сезон пак ще го дадат под нае някъде Шампионската лига загуби много от отпадането на испанските отбори Дано Ливърпул или ако не, то поне Челси да спечели, защото невиждам друг които да го заслужава <{POST_SNAPBACK}> Dosega ne se biah vklucval ama tova me ubi. Samo koito izobsto ne razbira ot futbol moje da pishe takiva gluposti. Juventus nikoga ne e bil slab ,a Real vinagi im e abonat. Izobsto niama da se ucudia che ako tozi "nai-slab" otbor vzeme shampionskata liga. A Real neka se praviat na veliki dokato pak ne srestnat niakoi istinski futbolen otbor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 Няма кой да спре Милан тази година. Не виждам кой. Челси имат някакъв шанс, но минимален Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 Dosega ne se biah vklucval ama tova me ubi.Samo koito izobsto ne razbira ot futbol moje da pishe takiva gluposti. Juventus nikoga ne e bil slab ,a Real vinagi im e abonat. Izobsto niama da se ucudia che ako tozi "nai-slab" otbor vzeme shampionskata liga. A Real neka se praviat na veliki dokato pak ne srastnat niakoi istinski futbolen otbor <{POST_SNAPBACK}> Ювентус в момента Е слаб. А друг е въпроса, че пък Реал са и по-слаби, което показаха тоя мач @peja - поконтролирай се малко, че с тия изцепки, които HBK неуспешно е куотнал, заслужаваш поне moderated mode, че и отгоре. Освен това, защо ми се струва, че Реал имат по-големи имена - Фиго, Зидан, Бекъм, Раул, Роналдо, Самуел и др. отколкото Барса, а Реал отпаднаха напълно Реално с по-слаба игра от Барса Докато отборът на Барса Е дрийм-тийм, доближаващ се до момента поне по игра, а в бъдеще може и по успехи, до дрийм-тийма на Йохан Кройф. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirrro Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 Мога да кажа по-силните отпаднаха (Барса, Реал),а по-слабите продължиха(Челси,Ювентус) <{POST_SNAPBACK}> Не обичам нито един от 4-те отбора,ама я ми кажи с какво днес Реал беше по-добър от Юве и как "силният" отбор на Барса допусна 3 гола за 20мин. от "слабия " Челси ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 Real i juve...ravnostojni na terena s edna edinstvena razlika i tq se kazvashe zlatan ibrahimovic. S ogled na predstavqneto v tozi dvuboi po-dobriq produlji. Liverpool i leverkusen...o4akvah liverpool da vkarat samo 2, no te puk se otnesoha i vkaraha 3...za poreden put se vidq, che leverkusen sa otbora s naj-slaba zashtita v tozi turnir. Bayern i arsenal...o4akvano produljiha munhenci napred...ostanah iznenadan, 4e Pizzaro ne vkara na kontra, kakto i 4e arsenal ne mojaha da vkarat 2ri gol. Stan4o gledam te si ot liverool...trqbva da si golqm mazohist da iskash otbora da se padne sreshtu 1 ot 2ta naj-dobri otbora v evropa...drugiq e milan. Bih se radval ako otbora se padne s lyon primerno, taka shte ima shansove za polufinal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 Реал нямам идея какво правеха в тоя мач. Че те нищо не играха. Атакуващ футбол? Те сякаш не знаеха какво е това. Пазеха резултата ли, какво ли? Да, същите тия безстрашни големи невероятни звезди... не, че те са виновни с нещо за тактиката на тренера А Juventus имаха повече желание за игра, въпреки, че и двата отбора не влизаха яко в единоборства, не търсеха топката в центъра на терена след падащи топки... и т.н. Но поне Juve се опитваха - друга тема е, че често не успяваха. А на моменти в наказателното поле на реал имах чувството, че просто тия хора не са футболисти и не те удрят топката, а топката се удря в тях. Да не говорим за прекалено дългите повеждания, което водеше до загубата на притежанието на топката... сигурно е имало нерви, умора, etc. Чудя се как така Наско Сираков нарече невероятен/изключителен футболист Златан Ибрахимович? Та тоя остана веднъж срещу вратаря и вместо да бие между него и гредата би точно в него... а другите си положения ги биеше или в тъч (както стана в края на мача...) или някъде далече от целта. Вярно, може да задържа топката, но в наказателното поле явно не е добър с ударите. Общо взето ултра-супер-мега скучен мач. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 Dreamer, e ne moga da se suglasq izobshto s teb otnosno Zlatan. Tova beshe igracha, kojto edinstven ot 2ta otbora praveshe neshto na terena. Strahotna tehnika za rusta mu, postoqnno dvijenie, otli4en pogled varhu igrata, mnogo zdrav fizi4eski, igrae dobre s glava...da ne govorim, 4e toi izraboti gola kakto i mnogo drugi ot opasnite situacii pred vratata na real. A kolko e dobar s udarite se nadqvam da ne razberesh sled nqkolko dena. Ma4a se o4akvashe da e sku4en, vse pak igraqt Juventus... i Real imat gol prednina...tova ot samosebe si govoreshe, 4e topkata shte se razdviji sled 60 minuta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 Много ми е интересно когато един отбор, като Реал започне да запада каде отиват феновете им? До вчера Барса нямаха една звезда изведнъж и те направиха дрийм тим и кво стана всеки 3 вика аз съм от Барса каде бяхте преди 2,3 години и повече когато Барса играеше с Куийверт ? Обратното се случва с Реал до преди 2,3 години всички викаха за Реал сега неможеш да видиш жив човек да се обади. Аз признавам отбори, като Ливърпул и Милан, защото и последни да са винаги ще видиш тяхни фенове да ги подържат. 95-98 Милан бяха много зле 8-9(перменентно място в Серия А и пак се говореше за тях сякаш не са на 9 ми на 1. Ливърпул също от 100 години не са взели купа(но си има хора които си викат за отбора въпреки това). ПС: Да не говорим за Челси, защото тука ще трябва да се изпише 1 страница за прослувутите им фенове от 2003 година насам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 Общо взето ултра-супер-мега скучен мач. като имаш от едната страна ювентус, какво очакваш?! .... освен това и след като капело им е треньор Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoyancho Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 След тези мачове вече се убедих,че футболът наистина не върви към добре..Искам да сравним днешния футбол с този от преди 10-ина години.Футболът е спорт,който трябва да радва с красотата си зрителите,а не да се играе за нещо друго...!Може ли Гърция с тази си игра да става шампион на Европа...може ли най-красиво играещия клубен отбор в момента Барселона да отпада от едни "спринтьори и борци"...И макар,че днес не показаха блясъка в играта си,друг красиво играещ отбор отпадна-Реал Мадрид.Направо ми е мъчно за футбола..ако отбори като Челси,Байерн Мюнхен,Ювентус побеждават и служат за образец за игра...Човек,който не може да осъзнае,че най-стойностните отбори в целия свят в момента са Бразилия и Барселона,за Бразилия дори не смятам,че някога ще се появи отбор с който да се сравнява,просто или не обича истински футбола,или си е създал някакви много грешни представи за него.Наистина се извинявам ако съм засегнал някой,но това е истинския футбол за мен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 като имаш от едната страна ювентус, какво очакваш?! .... освен това и след като капело им е треньор <{POST_SNAPBACK}> Точно това е проблема. Колкото повече италиянски отбори продължават, толкова повече скучни мачове ще има Челси поне показа, че когато се налага може да играе зрелищен футбол. Някои да си спомня в последните десет години зрелищен мач с участието на италиянски отбор? Всичко наи-красиво виждаме, когато играят испански, англииски, френски отбори Р.S. Всъщност има зрелишни мачове и с италиянски отбори: Интер - Арсенал - 1:5; Лацио - Челси -0:4; Депортиво - Милан - 4:0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shin Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Р.S. Всъщност има зрелишни мачове и с италиянски отбори:Интер - Арсенал - 1:5; Лацио - Челси -0:4; Депортиво - Милан - 4:0 <{POST_SNAPBACK}> когато миналата година Милан би Депортиво с 4:1 мача не беше зрелищен ,не(казвам го с ирония) п.с. а май май този стил на игра е доста по-печеливш от атрактивния и зрелищен футбол Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Как да не се накефиш на отпадането на "звездния" манекенски отбор на Реал. Тая година без нито една титла <{POST_SNAPBACK}> Е това е истината брат! Такива п********* като Реал , Барселона , така наречените DREM TEAM , галактиески и т.н. мноооого се кефя като им го напорат.! Аре Зидан в ***** . Аз пък зех че познах всички мачове , ама поне да бях играл еврофутбол...... Яд ме е малко за Арсенал , ама като не могат да играят..... Go Home . Juventus Rules!!!!!!!!! edit: А тоя Златан, дето го коментирате ги направи луди тея манекенчета..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Dreamer, e ne moga da se suglasq izobshto s teb otnosno Zlatan. Tova beshe igracha, kojto edinstven ot 2ta otbora praveshe neshto na terena. Strahotna tehnika za rusta mu, postoqnno dvijenie, otli4en pogled varhu igrata, mnogo zdrav fizi4eski, igrae dobre s glava...da ne govorim, 4e toi izraboti gola kakto i mnogo drugi ot opasnite situacii pred vratata na real. A kolko e dobar s udarite se nadqvam da ne razberesh sled nqkolko dena.Ma4a se o4akvashe da e sku4en, vse pak igraqt Juventus... i Real imat gol prednina...tova ot samosebe si govoreshe, 4e topkata shte se razdviji sled 60 minuta. Да, наистина имаше желание, бореше се, задържаше добре топката, но с "завършващите" удари се излагаше доста. Като го гледам в последните мачове направо се успокоявам за Швеция Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Juventus - Real Madrid Очаквах доста по-леко Юве да преодолеят Реал. От друга страна предвид това, че Юве винаги завършват 1:0, 0:0 или 0:1 и при загуба с 0:1 първия мач най-много, което можеха да изкарат е дузпи. Те пък взеха, че вкараха в продължението... Реал е един умиращ отбор. Моите лични любимци Гути и Раул са нещо като изчершани за клуба. Фиго, Зидан, Роберто Карлуш играят вече адски уморено и с нежелание (нещо като предишните двама ама не ги харесвам толкова). Бекъм е играч от школата Фърги, който си прави играчи само за своя отбор и те не могат да покажат това, на което са способни другаде. Оуен никога не съм го харесвал... Валтер Самуел не играе това, което беше в Рома... Пък то и резерви няма... В тоя случай какво им остава на Ювентус дори и при такава тактика? Milan - Manchester United След първия мач нещата бяха решени до голяма степен. Честно казано не вярвах, че Юнайтед могат да бият с два гола разлика на Сан Сиро в този момент. Разбира се имаха положения и всичко, но се оказа, че защитата на Милан някак си е намерила точната формула за опазването на много по-бързите нападатели на Юнайтед. Евала на Неста, който изнесе и двата мача общо взето. Евала и на Креспо, който започна да влиза в онази си форма голямата, която той я може само в Италия... Жалко за Юнайтед, защото отборът е много силен и пропусна шансовете си на Олд Трафорд. Милан не беше непреодолим теоретически, но практически успяха да изпълнят толкова дискутираната печеливша тактика на защитата. Chelsea - Barcelona За мен напълно очаквана голяма победа на Челси. Много балансиран отбор са. Много е лесно всички да плюете по тях. И на мен не ми харесва да е така, ама мачкат. Това, че Барса държаха малко повече топката, не значи, че са били по-добри. Челси си знае силата и я използва. Много хора биха казали, че Барса са изпуснали много положения, но Челси не изпуснаха по-малко. Мачът си беше чиста работа за Челси и ако не бяха отпуснали след дузпата, която дойде съвсем случайно, можеха да ударят и много здраво Барса. При 3:1 им трябваха 2-3 средни атаки, колкото да покажат на Барселона, че не е толкова безопасно да тръгват напред. Не го направиха и получиха гол и си усложниха работата. При завършване на полувремето 3:1 Барса пак щеше да се хвърли напред и Челси да ги удари на контра. Тогава нещо от сорта на 5:1 също беше възможно... Като цяло нищо чудно, че Челси продължават...в това бях убеден още при жребия. Могат да ги спрат само някой отбор като тях с две равенства и повече голове на чужд терен или някой късметлийски отбор... Lyon - Werder Очаквах доста по-равностоен сблъсък и бях близо честно казано... В първия мач твърдя, че Вердер бяха по-добрият отбор, но имаха безумен малшанс. Във втория нямаше какво да направят. Всичко беше решено. Просто трябваше да победят с един гол разлика и да запазят достойнство, но явно защитата им куца яко, защото Лион имаха доста контраатаки, от които можеха да вкарат...и пак 7 парчака не е леко... Monaco - PSV Съвсем очаквано ПСВ продължават. Монако нямат нищо общо с отборът от миналата година. Жалко само че развалят кариерата на Заека (то основната причина е в Барса де ама...). ПСВ ще отпаднат още в следващия кръг, но много им се радвам, че стигнаха дотук. Отборът е типичен холандски - прави чудеса и адски красиви неща и редовно се дъни по безумен начин. Срещу Монако обаче бяха стабилни и абсолютно заслужено продължават. Arsenal - Bayern Още един очакван резултат. Мачът този път беше напълно равностоен и според мен равенството е най-логично като резултат. Сигурен съм обаче, че немците великодушно ще се съгласят, че и така става... Байерн с течението на сезона стават все по-силни и вече сериозно започват да предявяват претенции за лигата. Арсенал никога не са можели да играят в Европа, както го правят в Англия и това пак си пролича. Много пъти съм коментирал този отбор - страхотни играчи, но малко. То това е нечовешко тяхното и нормално се дънят тук-таме. Leverkusen - Liverpool Ливърпуул определено ме изненадаха. Рафата е голяма работа, но Леверите бяха много силни на свой терен. Този резултат, тази игра, несвирената дузпа да я броя и нея просто могат да ме радват като фен на английския футбол. Съмнява ме да могат да направят нещо сериозно този сезон в лигата, но в този кръг просто щяха да са отбор на кръга, ако ги нямаше Лион... Въпреки контузиите (то и в двата отбора е едно и също де) Ливърпуул успява да събере достоен отбор и готиното е, че обиграват младоци от школата. Странното в реванша беше, че Ливърпуул беше водещият отбор, което даже на Анфийлд не беше така. Очаквах Аспиринките да помажат съперника си, защото се видя, че го могат още на Анфийлд, където само късмет не им достигна (и страхотния Дудек, който всички плюят и който извади мача там с многото си спасявания). И изведнъж на собствения си стадион, където са много силни, Пуул ги бие, както си иска...как да не се възхитиш? Като цяло - жалко за двата испански и двата английски гранда. Жалко и затова, че двата италиански продължават... То от жребия идва това де... От друга страна пък съм привърженик на идеята, че който бие е по-силен. И щом защитният футбол бие...ОК... И щом малките отбори вървят напред...ОК... Лафовете "финалът няма да има тоя блясък без Барса и Арсенал" са тъпотии. Щом Милан, Юве, Челси продължават, значи блясъкът им по го има от тоя на отпадналите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Juventus - Real MadridРеал е един умиращ отбор. Моите лични любимци Гути и Раул са нещо като изчершани за клуба. Фиго, Зидан, Роберто Карлуш играят вече адски уморено и с нежелание (нещо като предишните двама ама не ги харесвам толкова). Бекъм е играч от школата Фърги, който си прави играчи само за своя отбор и те не могат да покажат това, на което са способни другаде. Оуен никога не съм го харесвал... Валтер Самуел не играе това, което беше в Рома... Пък то и резерви няма... В тоя случай какво им остава на Ювентус дори и при такава тактика? <{POST_SNAPBACK}> За мое огромно съжаление това е така Ще направая едно сравнение между Реал и Челси: Средната възраст на играчите на Реал е много по-голяма. Това разбира се не винаги е минус. Но, повечето от футболистите на Реал вече са постигнали всичко, за което мечтае един футболист. Всички звезди в отбора с изключение на Раул бяха привлечени след като вече бяха постигнали огромни успехи в личните си кариери. Ръковдството на Реал винаги търси начин да привлече тези, коитовече са сред наи-големите. А в Челси е пълно с играчи, които са на по 23-24 години, т.е. наи-добрите им изяви тепърва предстоят. Макар и млади те вече са утвърдени и разликата между тях и големите звезди е тази, че те просто още не са печели трофеи. И точно това е техния стимул за игра. Какъв стимул пък има играч, които е печелил шампионската лига, испанското, италиянското, световното, европеиското пявенство, златната топка...(Зидан) или пък Раул(3 пъти шампионската лига, три пъти Примера Дивизион; голмаистор на националния отбор и на евротурнирите за всички времена)? Резултатът от всичко това се вижда на терена: повечето атаки на Реал се развиват на ниска скорост(футболистите се разхождат с топката в крака)Зидан и Роналдо, когато им отнемат топката просто се спират намясто, Фиго пък пада и започва да ръкомаха към садията, а играта си върви. Бекъм избягва всякакви единоборства, а когато получи топката веднага освобождава от нея(наи-често с пас по ширината натерена) И какво излиза - само Гравесен играе. Докато Челси развива своите атаки на изключително висока скорост(същото важи и за Барселона) Когато Джо Коул загуби топката тича 30 метра назад и си я връща отново. Дъф и Лампард търчат като побъркани през цялото време. Нападателите преследват всяка топка дори да е безнадеждна. Важното е, че всички знаят за какво играят, трениорът им е успял да ги мобилизира Фиго, Зидан, Раул, Роналдо... са решавали много мачове, дори сега не може да се каже, че те играят слабо. Но нещата стигнаха до наи-неприятния възможен момент: те вече повече пречат, отколкото помагат с присъствието си, и на терена, и извън него. Изводът е, че на Реал е нужен почти изцяло нов отбор, в които футболистите, от които се очаква да носат отбора на гърба си да са в състояние да го прават Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Не обичам нито един от 4-те отбора,ама я ми кажи с какво днес Реал беше по-добър от Юве и как "силният" отбор на Барса допусна 3 гола за 20мин. от "слабия " Челси ???? <{POST_SNAPBACK}> Те може да са допуснали 3 за 20 минути,върнаха 2 което ги устройваше!А незнам точно как Челси вкараха 4(надали и те знаят).Както каза Ггоста в студиото Барса бе по-близо до 3-тия гол отколкото Челси до 4-тия.При 3:2 Челси нямаха абсолютно николко положение и Барса ги надиграха.И накрая при няква си мижава ситуация оппп ония Тери вкара гол.Браво на Челси големи са !!!!! Ама ако се срещнат с Милан ще изгърмят!Щото при тях няма такива грешки в дзащита.Там е бетона!Ако им вкарат 1 гол за 180 минути ще е добре! Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Те може да са допуснали 3 за 20 минути,върнаха 2 което ги устройваше!А незнам точно как Челси вкараха 4(надали и те знаят).Както каза Ггоста в студиото Барса бе по-близо до 3-тия гол отколкото Челси до 4-тия.При 3:2 Челси нямаха абсолютно николко положение и Барса ги надиграха.И накрая при няква си мижава ситуация оппп ония Тери вкара гол.Браво на Челси големи са !!!!!Ама ако се срещнат с Милан ще изгърмят!Щото при тях няма такива грешки в дзащита.Там е бетона!Ако им вкарат 1 гол за 180 минути ще е добре! <{POST_SNAPBACK}> Това е типичното пристрастно мнение Челси не знаели как са вкарали 4 гола. Интересно дали пък Барселона знае как се върна в мача. Дуспата си беше чист касмет. Не е вярно и това, че Челси са нямали положение при 3:2(Джо Коул удари греда, а Валдес спаси упасен удар на Лампард. "Мижавата ситуация" при която Тери вкара я видяхме десетина пъти досега през сезона. Тери не само един от наи-добрите защитници, но и наи-резултатния А това, че Ман.Юн. не можа да вкара на Милан не значи , че и Челси не може. Много по-трудно ще на Милан да вкара Link to comment Share on other sites More sharing options...
dada Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Някои да си спомня в последните десет години зрелищен мач с участието на италиянски отбор? <{POST_SNAPBACK}> Ами да,мисля преди 2 години когато отново Ювентус отнесоха Реал в мача реванш на полуфинал. Когато всички спрягаха Реал за шампиони и след реванша коментатора каза нещо от сорта "реал май разбраха какво стана чак след края на мача". Същата тази година Реал отстрани Манчестър с много красив мач на четвърт финал.Мач,в който имаше всичко,което можеше да иска един фен. За футбол да се приказва...тук в България...ужас ! Някакви "фенове" ще приказват за "любимият" отбор. Някои правилно каза къде са феновете когато отбора не печели ? Ами тогава са фенове на друг отбор Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirrro Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Някои да си спомня в последните десет години зрелищен мач с участието на италиянски отбор? Р.S. Всъщност има зрелишни мачове и с италиянски отбори: Интер - Арсенал - 1:5; Лацио - Челси -0:4; Депортиво - Милан - 4:0 <{POST_SNAPBACK}> Видях че си написал няколко мача от преди 1-2год. ,но аз ще ти припомня още няколко ,някои от тях може и да не си ги гледал даже: Милан - Барселона 4:0 - No Comment за този мач,който го е гледал знае защо. Хамбургер - Ювентус 4:4 Ювентус - Ман Ю 2:3 - след 2:0 за Юве Милан - Барселона 3:3 - по-правилно е да се напише Милан - Ривалдо 3:3 Депортиво - Милан 0:4 Милан - Аякс 3:2 - с гол в 90мин. Ювентус - Реал М 3:1 -човека по-горе спомена за него Милан - Депортиво 4:1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hooligan Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Това е типичното пристрастно мнение Челси не знаели как са вкарали 4 гола. Интересно дали пък Барселона знае как се върна в мача. Дуспата си беше чист касмет. Не е вярно и това, че Челси са нямали положение при 3:2(Джо Коул удари греда, а Валдес спаси упасен удар на Лампард. "Мижавата ситуация" при която Тери вкара я видяхме десетина пъти досега през сезона. Тери не само един от наи-добрите защитници, но и наи-резултатния А това, че Ман.Юн. не можа да вкара на Милан не значи , че и Челси не може. Много по-трудно ще на Милан да вкара <{POST_SNAPBACK}> Ne znam bratle obe4e mai ne si gledal dosta ma4ove na italianski otbori.Naistina Kato zaformqt betona v za6tita i vyrvi vkarvai.Ne slu4aino Jventos sa dopusnali samo 2-gola vyv vratata si,a Milan napraviha sme6ni Man.Un. kato na San Siro tia Man.Un. nqmaha golovo polojenie.(s deteto 4udo v systava si Runi(pylen typak)).Otdelno ot tova mislq 4e Milan nqma da vkara lesno na Chelse ,no da ne zabravqme kontrolata mejdo tqh prez lqtoto (Milan vs Chelse 3:2). Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Не е като да нямаха Манчестър положения. Греда на Гигс, 2-3 удара на Нистелроой отблизо, 1-2 удара на Рууни и Роналдо отдалеч - това са само опасните положения... Не казвам, че Юнайтед направиха достатъчно или пък че Милан не заслужиха победата, само опровергавам поредните безпочвени приказки ей така лаф да става... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alf Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Koga se tegli jrebiqt za 1/4 finalite Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.