Jump to content
BulForum.com

Шампионска лига 2004/2005

Dulgia

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Оле,оле,оле....Този Златан е верно голямо дърво.Юве натискат,но без резултат...Личи си,че са по-добри.....

Оле,оле,оле....Този Златан е верно голямо дърво.Юве натискат,но без резултат...Личи си,че са по-добри.....

Ni6to ne se znae o6te :D Ama samo ne mi e qsno za6to BTV sa izbrali tozi ma4 :confused Spored men ma4a mejdu Leverkusen i Liverpool e mnogo po interesen :punk :punk :punk

Barca padnaxa :cry :cry :cry

No parvite 20 min po4ti ne igraxa :angry1 . Sega ligata e ili za Mlan ili za Chelsea ( :angry1 )

Juventus 6te prodaljat samo ako maxnat darvoto Ibraximovi4 (mnogo e tap toq).

Ina4e spored men real se spravqt dosta po-dobre v centara na terena.

Е явно и Леверкузен отпадат. Няма начин да върнат 4 гола :( . А Бербатов е сменен в 32 мин и има вина за първия гол. :cry Дано да влезе в познатата ни форма до 26.......

Междувременно Барош вкара трети гол.

Ужассссс.Димитър бербатов е контузен....Реве ми се....Тея пък от Юве един Реал не могат да бият

Ni6to ne se znae o6te  :D  Ama samo ne mi e qsno za6to BTV sa izbrali tozi ma4  :confused  Spored men ma4a mejdu Leverkusen i Liverpool e mnogo po interesen  :punk  :punk  :punk

Щото там всичко беше решено и нямаше почти интрига, а тук има голяма

Айдеее Ливърпууул!!! :D

1/4 Финали

Ливърпул - Челски

Интер - Милан

Юве - Лион

ПСВ - Байрен

А дано :)

Ей как не се научихте, че отборът, а и провинцията, на която е кръстен, се казва БайЕРН, а не - БайРЕН. Айде някои го пишат верно пък го четат грешно, ама и грешно написано вече много иде...

Сега ще догледам дузпи ала-бала, а утре ще дам подробен коментар на всички реванши.

Нека да го кажем за пореден път: Арсенал пак се провли :)  :excl:

Eй, утре в Университета да няма :argue , А :angry:

А иначе нещата вървят към дузпи при Реал и Юве :bgrin:

А май не. Ей ся си е*а майката :sayjin

Aйдееееееееее

Тоя Залайета преди 2 години вкара на Барселона пак в продълженията,мамка му и изрод.Сега обаче ми хареса :) :D

-- Както има една приказка - Ако беше малко по-умен, щеше да разбереш колко си тъп!

Барцелонци кво стана -- мноооооооооооооооо обортни нещо, дрийм тиим, звезди а у...кво стана?! Аз като говорех, че Моуриньо голям ви го е приготвил - НЕ "кви са ти смешки челси ша ги изкъртим".. Може ма клати ми са ръкавааа. Напълниха ви манерката в доги-стайл  :lol: . Е за тва сте такъв мизерен отбор, шот нямате традиции за тва нямате и 9 кеша, НЯМА и да имате. Вечният претиндент - въздухари  муьхауьахьахуаа :devil . Остава ви мизерната титла в Испания и белким я земете тоа сезон макар да незнам как ша са оттървете на Бернабеу и Местая....

VIVA REAL

ай фани се за палците батка. на вас и титлата в испания не ви остана, смешници :lol:

QUOTE(peja @ Mar 9 2005, 00:51 AM)

-- Както има една приказка - Ако беше малко по-умен, щеше да разбереш колко си тъп!

Барцелонци кво стана -- мноооооооооооооооо обортни нещо, дрийм тиим, звезди а у...кво стана?! Аз като говорех, че Моуриньо голям ви го е приготвил - НЕ "кви са ти смешки челси ша ги изкъртим".. Може ма клати ми са ръкавааа. Напълниха ви манерката в доги-стайл . Е за тва сте такъв мизерен отбор, шот нямате традиции за тва нямате и 9 кеша, НЯМА и да имате. Вечният претиндент - въздухари муьхауьахьахуаа . Остава ви мизерната титла в Испания и белким я земете тоа сезон макар да незнам как ша са оттървете на Бернабеу и Местая....

VIVA REAL

Ажаажажжаажаж

Достааааааа смешно наистина :) :D ;)

@peja,теб трябва да те вземат за шут на Бернабеу да ги разсмиваш момчетата,за да могат да разпускат и после да играят добре.Или ти си само 'претиндент'? :)

Не се сърди,но който гроб копае другиму,сам пада в него ;)

QUOTE(peja @ Mar 9 2005, 00:51 AM)

Барцелонци кво стана -- мноооооооооооооооо обортни нещо, дрийм тиим, звезди а у...кво стана?! Аз като говорех, че Моуриньо голям ви го е приготвил - НЕ "кви са ти смешки челси ша ги изкъртим".. Може ма клати ми са ръкавааа. Напълниха ви манерката в доги-стайл  . Е за тва сте такъв мизерен отбор, шот нямате традиции за тва нямате и 9 кеша, НЯМА и да имате. Вечният претиндент - въздухари  муьхауьахьахуаа  . Остава ви мизерната титла в Испания и белким я земете тоа сезон макар да незнам как ша са оттървете на Бернабеу и Местая....

VIVA REAL

Ажаажажжаажаж

Достааааааа смешно наистина :)  :D  ;)

@peja,теб трябва да те вземат за шут на Бернабеу да ги разсмиваш момчетата,за да могат да разпускат и после да играят добре.Или ти си само 'претиндент'? :)

Не се сърди,но който гроб копае другиму,сам пада в него ;)

mi sha vidim koi e shut ...

Това не е Реал Мадрид :angry: Това беше един нещастен отбор, които показа как НЕ трябва да се играе, когато имаш 1 гол преднина. :angry1 Колкото и да ми е неприятно да призная, отборът в този състав вече не може да постигне нищо :( Нужна е революционна промяна. Но как да изгониш футболисти като Зидан, Фиго, Роналдо... Явно ще трябва да почакаме още 1-2 сезона преди отново Реал да се върне, където име мястото :cry Не, че е срамно да отпаднеш на осминафинал, но Барселона поне загуби от отбор, за които се знаеше, че може да ги победи. За Ювентус: нямам какво да кажа - това може би е наи-слабия от четвъртфиналистите :lol: А тоя Салаиета е абсолютен нещастник :bgrin: И преди 2 сезона тои класира Ювентус с подобен гол, след това беше почти забравен и сега - отново. И другия сезон пак ще го дадат под нае някъде :inqn

Шампионската лига загуби много от отпадането на испанските отбори :angry: Дано Ливърпул или ако не, то поне Челси да спечели, защото невиждам друг които да го заслужава :tongue

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...