Jump to content
BulForum.com

Шампионска лига 2004/2005

Dulgia

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Тея Челски така ги мразя... в червата ги мразя!!!

Тва е такъв къЦмет!

А тоя Мауриньо кат почне да са кефи и ми бърка в мозъка!!!

:angry1

Понякога истината боли, но Челси е фантастичен отбор. 3:0 за 20мин :confused После Барса показа на какво е стособна. Голът на Тери и закъснелите смяни на Рийкард решиха мача. Поне Милан мачка :) , а Лион направо са полудели.

челси няма кой да ги спре вече...

аз поне се сещам за три отбора които имат някви шансове-Милан ,Ювентус и Реал Мадрид ;)

Tva nemoje da e istina.......nemoje da ima takav zabluden otbor kato chelsi...fen sam na barsa ot kakto sam se rodil i nemoga da kaja dori che real sa na bili tolkova nekadarno kato chelsi....tva li e golemia sastav na MAYRINIO tva li moje da vkara 3 gola dokato ronaldinio zavarzva obyvkite i posle da mu butna dva takache fizionomiata da mu stane katno na sbrachkan starec slet 2 svetovna...tva sa palni gluposti a za chetvartia gol nikav komentar nikav topkata premina prez 15 choveka i ot dvata otbora i nakraia vlezna takava bolka ot zaguba na barsa niamam spomen da sam ispitval.....toia mach e palna glupost onia tapi anglichani sha sa dokajat sia na sledvashtia protivnik kato im spukat gaza ot golove...sledvashtia mach chelsi sha padne pone s 5 gola....goliama zaguba za barsa...niama po dostoen otbor za titlata taia godina...a onia zariben fen REL MADRIT moga mu kaja edno.....BARCA GI SPUKA I PONE OSHTE 10 GODINI REAL SHA SA NA TVA NEVO SPRIAMO BARCA....REAL MADRIT PALNI MANEKENI...BEKAM MEDIINA ZVEZDA, JENAMU IGRAI PO DOBRE OT NEGO!!!

:cry :cry :cry

Определено лигата загуби най-атрактивния (може би само Лион се доближава като гледам как бележат :bgrin: ) отбор тази година - Барса. А Челси не виждам как ще вкарат на някой по-затворен (разбирай италиански) отбор. Те видя се, че при не могат да се организират при по-сгъстена защита.

Жалко че Манчестър отпадна  :cry  ама поне и тъпите Барса си иотидоха :D бая им се беше дигнало самочуствието на тия тапаци.

Еми поне има някъкво основание , докато Манчесър отпадна и от борбата за титлата в Англия и от Шампионската лига :) аз пък се радвам че Манчестър отпадна :huh:

Tva nemoje da e istina.......nemoje da ima takav zabluden otbor kato chelsi...fen sam na barsa ot kakto sam se rodil i nemoga da kaja dori che real sa na bili tolkova nekadarno kato chelsi....tva li e golemia sastav na MAYRINIO tva li moje da vkara 3 gola dokato ronaldinio zavarzva obyvkite i posle da mu butna dva takache fizionomiata da mu stane katno na sbrachkan starec slet 2 svetovna...tva sa palni gluposti a za chetvartia gol nikav komentar nikav topkata premina prez 15 choveka i ot dvata otbora i nakraia vlezna takava bolka ot zaguba na barsa niamam spomen da sam ispitval.....toia mach e palna glupost onia tapi anglichani sha sa dokajat sia na sledvashtia protivnik kato im spukat gaza ot golove...sledvashtia mach chelsi sha padne pone s 5 gola....goliama zaguba za barsa...niama po dostoen otbor za titlata taia godina...a onia zariben fen REL MADRIT moga mu kaja edno.....BARCA GI SPUKA I PONE OSHTE 10 GODINI REAL SHA SA NA TVA NEVO SPRIAMO BARCA....REAL MADRIT PALNI MANEKENI...BEKAM MEDIINA ZVEZDA, JENAMU IGRAI PO DOBRE OT NEGO!!!

Накратко-образец за пристрастие.

Челси пък точно в тоя мач ви разказаха играта на прехвалените каталунци и най-много на маймуната ронадинио който най-нагло заяви че няма да продължи англииски отбор на 1/4 финал.Еми то е казано,че кат мноо говориш ти го връщат двойно-така и стана...

Айййй.Тези Челси са уникален тим.Невероятни играчи.Убийствени атаки.....дрън-дрън-дрън.......Казах го още в началото на годината,че Челси са жалки,и то много....Аз не ги виждам срещу отбор със здрава защита и убийствено нападение,което може да играе добре при центрирания-като Милан.....Абе в момента не съм в състояние да говоря-утре......

челси няма кой да ги спре вече...

Как да няма ??? Ето кой ще ги спре :D

post-22-1109641713.jpg

И един шеговит поздрав за барселонците ,от мен :D да не се впрягат много,догодина ще стане работата :D

0,,2005090842,00.jpg

Накратко-образец за пристрастие.

Челси пък точно в тоя мач ви разказаха играта на прехвалените каталунци и най-много на маймуната ронадинио който най-нагло заяви че няма да продължи англииски отбор на 1/4 финал.Еми то е казано,че кат мноо говориш ти го връщат двойно-така и стана...

To4no pa toq ma4 barsa sami se biha spored men. Super neseriozno podhodiha v na4aloto, dopusnaha 3 glupavi gola, osobeno purviq. Kak taka toq Xavi se luzna be :angry1 . Tva ne go izrabotiha Chelsea tva polojenie a prosto 4oveka se podhluzna kvo da napraim. Purviq gol be6e slu4aen. I ot tam kat se po4na... Ama posle pri rezultat 3:2 da propusne6 tolkova polojeniq e tva si be6e grehota. To4no za tva barsa bqha nakazani, zaradi neumenieto si da vkarvat golove. Presa pravat, polojeniq mnogo ama golove nema. Ob6to vzeto ma4a be6e ravnostoen. Spored men trqbva6e da zavur6i 4:4. 6te6e da e dobur rezultat. Ama kakto i da e. Rabotata e tam 4e ne genialnostta i ka4estvata na futbolistite na Chelsea izhvurli Barca, a neumenieto na Barca da se vuzpolzva ot predostavenite polojeniq. No... tova e futbola :hmmm:

а ве ей ... нали ша играят с милан ще ги видим ... мнооо ме дразнят тея 4елси :excl: :excl: ама те милан ще им кажат за кво става !

..Дойде големият ден. Тази вечер Барселона играе решителен мач да продължи или не в тази Шампионска лига. Уверен съм, че нашият отбор ще елиминира Челси и ще се класира за четвъртфиналите. Не зная дали ще победим или ще завършим наравно, но съм убеден, че няма да загубим. Играчите на Барса няма да загубят

-- Както има една приказка - Ако беше малко по-умен, щеше да разбереш колко си тъп!

Барцелонци кво стана -- мноооооооооооооооо обортни нещо, дрийм тиим, звезди а у...кво стана?! Аз като говорех, че Моуриньо голям ви го е приготвил - НЕ "кви са ти смешки челси ша ги изкъртим".. Може ма клати ми са ръкавааа. Напълниха ви манерката в доги-стайл :lol: . Е за тва сте такъв мизерен отбор, шот нямате традиции за тва нямате и 9 кеша, НЯМА и да имате. Вечният претиндент - въздухари муьхауьахьахуаа :devil . Остава ви мизерната титла в Испания и белким я земете тоа сезон макар да незнам как ша са оттървете на Бернабеу и Местая....

П.С. мой да ма quotvate колкото си искате, хич не ми дреме не смятам да флизам в спор с който и да е от тука "разбирачите". 4 гола във вратата на Марселона говори достатъчно!

Моуриньо рулз дъ уърлд :devil

VIVA REAL

Ако не друго поне гледаме най-добрия мач за сезона. Не е важно кой ще продължи защото това са двата най-добри отбори в Европа в момента

Drug pat...gledaj lyon - verder i togava govori...nqma takav ma4. I purviq ma4 mejdu 2ta otbora...gola ot prqk svoboden na juninho beshe unikalen. Izobshto men me e qd, 4e ne davaha lyon i verder.

Ina4e za chelsea i barca...poznah, 4e shte ima 2 gola razlika na stamford bridge...poznah i pobeditelq. Vsi4ko e to4no!

Milan logi4no nadigraha slabite man utd. Teq komentatori ne znam kakvo haresvat v igrata na united...neshto zapomnqshto se pravi samo giggs.

Za komentatorite...ami normalno alexy da drunka gluposti...toi redovno go pravi...ami mi stana drago kato mu vidqh fizionomiqta sled kraq na ma4a. Sujalqvam za Rajkard..btw nqkoj vidq li za kvo se bieha otbora na barca sus stuardite?

Честито на Челси. Наистина мача беше извънземен. Според мен малко бе прекалено дуспата и то не заради това, че Пауло докосна топката с ръка, а заради това, че беше forced да го направи... но както и да е. Радвам се, че биха сините.

И двата отбора имаха положения да вкарат още - имаха греди, пропуски от близо... но така е по-сладко.

Жалко за Барса, че напуска - искаше ми се и двата отбора да продължат, но това е турнир - няма как.

-- Както има една приказка - Ако беше малко по-умен, щеше да разбереш колко си тъп!

Барцелонци кво стана -- мноооооооооооооооо обортни нещо, дрийм тиим, звезди а у...кво стана?! Аз като говорех, че Моуриньо голям ви го е приготвил - НЕ "кви са ти смешки челси ша ги изкъртим".. Може ма клати ми са ръкавааа. Напълниха ви манерката в доги-стайл  :lol: . Е за тва сте такъв мизерен отбор, шот нямате традиции за тва нямате и 9 кеша, НЯМА и да имате. Вечният претиндент - въздухари  муьхауьахьахуаа :devil . Остава ви мизерната титла в Испания и белким я земете тоа сезон макар да незнам как ша са оттървете на Бернабеу и Местая....

П.С. мой да ма quotvate колкото си искате, хич не ми дреме не смятам да флизам в спор с който и да е от тука "разбирачите". 4 гола във вратата на Марселона говори достатъчно!

Моуриньо рулз дъ уърлд  :devil

VIVA REAL

ох малеее вива реал вика и ми говори за челси и барса.... вие едвам бихте juventus на бернабеу. Извадихте пак късмет че са в няква криза и те иначе...

А като си толкова отворен кво стана на ноу-камп с реал? маи беше 3-0 и май малко ви бяха. Тва реал вече не са отбор, тва на бернабеу е модно ревю! Не сравнявай челси с реал има голяма разлика, а и барса в тоя мач отнво бяха по-добрите. Тва да падаш с 3 гола срещу тая защита и да отбележиш 2 и полужения за осхте поне 2 не е никък малко. Барса паднаха поради липса на късмет и 1 глупава грешлка в 76мин. Ама айде няма да се оправдавам просто ще кажа че най-добрия отбор отпадна... футбол ;)

Квото и да си говорим тия Челси са си съпер луди и според мен няма кой да ги спре съмнявам се Милан да успее.Тъпите Барса си отидоха густоооооооооооо.

Честито на Челси. Наистина мача беше извънземен. Според мен малко бе прекалено дуспата и то не заради това, че Пауло докосна топката с ръка, а заради това, че беше forced да го направи... но както и да е. Радвам се, че биха сините.

И двата отбора имаха положения да вкарат още - имаха греди, пропуски от близо... но така е по-сладко.

Жалко за Барса, че напуска - искаше ми се и двата отбора да продължат, но това е турнир - няма как.

А Лампард какъв удар направи от 30 метра не е истина...тва ако беше влязло,просто няма равен...а и се разсписа.

da we ma4a be6e straxoten no jalko 4e barca si otidoxa za6toto spored men bqxa po klasniq otbor ama ei na..... dano celsi sa otpadnat o6te v sledva6tiq krag i sa6to sajalqvam i za man.unt i te igraxa slabo v tozi ma4 no

i koito kvoto 6te da mi kazva ama az nai mnogo mrazq celsi :angry1 :angry1 :angry1

С тази защита Барса НИКОГА няма да спечели КЕШ!!! Повече от трагична е...

Няма какво да говорите малко даже паднаха Барса...ама нали и Челси са едни люлювци. Бтв в началото на сезона Барса играеха по-добре.

разсписа

Мдам, Лампард като почне да списва става много зъл...

Каквото било снощи, било.

Време е да гледаме напред :

Arsenal - Bayern Munich

Juventus - Real Madrid

Leverkusen - Liverpool

Monaco - PSV Eindhoven

Тая надежда Арсенал да направи чудо, както срещу Интер в групите миналата година. Юве ще бие 1:0 и ща загуби в продълженията. Байер няма шанс, ПСВ ще бият и като гост. Тва е :)

Хм, дали да не запаля свещичка за Арсенал...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...