Jump to content
BulForum.com

Шампионска лига 2004/2005

Dulgia

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

И Барса изгоря...

peja хаххахаха радваш, като се пресмиваш на чуждото нещастие поне за Челси ли си или само злорадстваш :P

Aре честито на печелившите

Emi kato izpusnahme 15 polojeniq , taka 6e e :( Eto'o napravi golqma glupost i tva e :angry: za 10 min edva li 6te napravim ne6to ... :cry

are pone Maxi da vliza , po-dobre da riskuvame , ama da se upitame da vkarame kolkoto mojem pove4e

Леле... Дано Челси да успеят да удържат... Яд ме е че Ман Ютд си отиват... Но поне Челси да останат :) Те Барселона с това самочувствие... Нека им :D

Edit: Абе не знам ама това: 80' Lyon (Fra) 7 - 2 Werder Bremen (Ger) Просто ме размазва...

Леле... Дано Челси да успеят да удържат... Яд ме е че Ман Ютд си отиват... Но поне Челси да останат :) Те Барселона с това самочувствие... Нека им :D

Пепел ти на езика :devil

:cry То беше ясно, след онзи пропуск на Ето'о, че тия Челси ще вкарат :angry:

Французите нямат милост...миналата година Монако, сега Лион.

Кой знае, може френски противник да е слабото място на Челси :)

Жалко за Барса...

Жалко дам,поне стана хубав мач.Има и положителна страна-ще се съсредоточим за мачовете в първенството :) ;)

Awe maina vratata e 7 metra we kak ne q uceli toq Eto'o  :cry

Искаш ли да знаеш защо??? Защото след първия мач се правеше на много велик- "Чех бил добър вратар, да бе да, щото не е излизал срещу мен..." ето затова..

Сбогом Барса :) :) Не че ме дразни отбора, просто самочувствието им е в повече... Иначе ме е адски яд за Ман Ю но поне знам че Барса отпаднаха заедно с нас... Иначе тея Лион направо ме изненадаха днес... :blink:

Искаш ли да знаеш защо??? Защото след първия мач се правеше на много велик- "Чех бил добър вратар, да бе да, щото не е излизал срещу мен..." ето затова..

ти пък кво мрънкаш бе :angry: гледай си там смешното отборче Валенсия дето никъде ги няма и им се радвай :angry1 да не кажеш, че барса бяха по-слаби от Челси а? и в 2-та мача им спукахме шортите, ама точно това е проблема на барса. създават по 49238749283 положения и не могат да вкарат 3 примерно. последните 2 мача в испанското първенство пак така много положения гол йок. друг е въпроса, че според мен рийкард обърка тактиката и не трябваше да започва така мача....

е барса беше до тук ,дано и Челси отпаднат на четвърт финалите :bgrin:

челси няма кой да ги спре вече...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...