Boro Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 Кво да ви кажа е тва е Милан...да идват следващите Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 Или немски или английски тим ще спечели лигата този сезон. Това ми е прогнозата на мене. Не знам точно кой ще е ама си мисля че ще е представител на тези две първенства. Снощния мач стана що годе добър. Челси отидоха за равен и имаха шанса да си тръгнат и с победа, но не може да се защитаваш 90мин и да не допуснеш грешка. Ювентус я пробваха тая тактика ама и тях не ги огря <{POST_SNAPBACK}> Ами Вердер 90% са отпаднали, Леверкузен ще се борят до край, но ще е много трудно. Манчестър и Челси не са в добри позиции преди реваншите, най-вече Юнайтед, но това са отбори, който могат да победят всеки навсякъде - така че не бива да ги отписваме. Арсенал нямат шансове, а Байерн най-много да отстранят Арсенал. А Ливерпул.......... определено не бих заложил на тях. Според мен шампиона няма да е от Германия. След първите мачове за мен фаворити са Милан, Барса и Реал, но са възможни много изненади! Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctora Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 Mnogo se izlojiha Man Un i Chelsea, as simpatisiram na Bayern M., oba4e ne mi se struva realno da stanat 6ampioni Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 http://sport.netinfo.bg/?tid=40&oid=696568 ..................... http://sportni.bg/?tid=40&oid=696582 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaguar Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 http://sport.netinfo.bg/?tid=40&oid=696568 ..................... http://sportni.bg/?tid=40&oid=696582 <{POST_SNAPBACK}> A nqkoi be6e kazal 4e Drogba ne zaslujaval 4erven karton... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 Това просто е последния път който чета или пиша в тая проста тема ! Барса Барса Барса , ония е глупав , тоя е глупав , гаден и т.н. Аман бе хора . То май вие сте глупави , щото хората зимат милиони , а вие пишете глупости по форумите ( и аз в това число ) !!! Такива мнения каквито вие давате , могат да изразяват само хора които нямат грам представа за какво става въпрос! То простотията не ходи по животните..... Аре псувайте си на воля! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 A nqkoi be6e kazal 4e Drogba ne zaslujaval 4erven karton... <{POST_SNAPBACK}> Аз го бях казал и пак ще го кажа. На снимката (не претендирам че е префектният момент) се вижда че Валдес не е хванал топката и че Дрогба все още не го е докоснал... Сблъсъкът дойде след като и двамат играха с топката (не знам кой първи и кой после), но важното е че Дрогба игра първо с топката и след това се блъсна във Валдес и това че Валдес не беше хванал топката с две ръце преди да играе Дрогба с нея. Ако това ви е доказателството...просто благодаря за подкрепата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izotzadze Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 Аз го бях казал и пак ще го кажа. На снимката (не претендирам че е префектният момент) се вижда че Валдес не е хванал топката и че Дрогба все още не го е докоснал... Сблъсъкът дойде след като и двамат играха с топката (не знам кой първи и кой после), но важното е че Дрогба игра първо с топката и след това се блъсна във Валдес и това че Валдес не беше хванал топката с две ръце преди да играе Дрогба с нея. Ако това ви е доказателството...просто благодаря за подкрепата... <{POST_SNAPBACK}> При такова опасно влизане с бутоните напред независимо дали е играл за топката се дава картон защото застрашава здравето на играча срещу него. Още повече че фала беше срещу вратаря във вратарското му поле. Освен това картона не беше червен, а жълт и то за футболист който вече се беше провинил няколко пъти. Така че не виждам какво толкова може да се спори за това. Друг е въпроса, че ако беше друг отбор или ситуация този жълт можеше и да не се даде. Но това го решава съдията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 Не знам вие на какво викате "такова" влизане. Според мен всичко е редът на нещата. Най-много да се съглася, че е опасна игра, заради малкото наказателно и вратаря...айде от мен да мине - нека свири фал. Но картон....това е друга бира. Можеше да му вдигне червен картон в друг момент, в който си го заслужава(такъв не съм убеден, че имаше до този момент, но щеше да се намери скоро). В този момент има игра за топка + игра с топката + равностоен сблъсък на двама играчи. Единственото нередно пак казвам е мястото и конкретния играч, който участва в сблъсъка, а именно вратаря, което прави ситуацията нарушение. Питам откъде дойде жълтия картон? И откога сблъсъци тяло-в-тяло (щото друг нямаше) се таксуват с картон? Това за кои отбори и кога се свирят подобни ситуации няма да го коментирам. То няма общо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 Аз го бях казал и пак ще го кажа. На снимката (не претендирам че е префектният момент) се вижда че Валдес не е хванал топката и че Дрогба все още не го е докоснал... Сблъсъкът дойде след като и двамат играха с топката (не знам кой първи и кой после), но важното е че Дрогба игра първо с топката и след това се блъсна във Валдес и това че Валдес не беше хванал топката с две ръце преди да играе Дрогба с нея. Ако това ви е доказателството...просто благодаря за подкрепата... <{POST_SNAPBACK}> не съм нито за барса нито за челси, но мога да кажа, че челси беше ощетен, защото дрогба наистина игра първо с топката...той не е виновен че врътаря му се хвърля в краката като кукла. ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 не съм нито за барса нито за челси, но мога да кажа, че челси беше ощетен, защото дрогба наистина игра първо с топката...той не е виновен че врътаря му се хвърля в краката като кукла. ... <{POST_SNAPBACK}> лол ми тва му е работата на вратаря бе. кво да прави да стои и да го гледа ли абсолютно заслужен жълт картон пак казвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 Всички дето сте от Барса все това повтаряте и все нямате доводи. Аз и двата отбора не ги харесвам, а пък Челси най пък не ги харесвам, но това не значи, че трябва да си затворя очите. Дайте ми един реален довод в подкрепа на това, че трябваше да има картон. Единственото, което досега казахте беше, че Дрогба скочил с бутоните напред срещу Валдес, а на снимката-доказателство се вижда съвсем друго... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 http://sport.netinfo.bg/?tid=40&oid=696568 ..................... http://sportni.bg/?tid=40&oid=696582 <{POST_SNAPBACK}> аман от симуланти лол ми тва му е работата на вратаря бе. кво да прави да стои и да го гледа ли абсолютно заслужен жълт картон пак казвам <{POST_SNAPBACK}> хехе и кво дрогба трябва да гледа постояно да не ритни някоя пиперутка...значи един нападател трябва винаги да гледа кога рита топката съвсем случайно да не ритне и някой бехимот Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 ..... <{POST_SNAPBACK}> ами нз аз на тая снимка виждам, че вратаря почти е хванал топката и как дрогба е стигнал 1-ви до нея не ми е много ясно. освен да е някъв извънземен. и това ако не е влизане с бутоните за вас не знам сигурно трябва да го ритне по главата да му направи 4-5см аркада и тогава вече може да се свири фаул евентуално хехе и кво дрогба трябва да гледа постояно да не ритни някоя пиперутка...значи един нападател трябва винаги да гледа кога рита топката съвсем случайно да не ритне и някой бехимот <{POST_SNAPBACK}> мдаа трябва да се рита топката а не други футболисти Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 Barsa sipaha na Celsi ama i MILAN sipaha na MAN und. 4ESTITO NA VSI4KI MILANISTI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izotzadze Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 Всички дето сте от Барса все това повтаряте и все нямате доводи. Аз и двата отбора не ги харесвам, а пък Челси най пък не ги харесвам, но това не значи, че трябва да си затворя очите. Дайте ми един реален довод в подкрепа на това, че трябваше да има картон. Единственото, което досега казахте беше, че Дрогба скочил с бутоните напред срещу Валдес, а на снимката-доказателство се вижда съвсем друго... <{POST_SNAPBACK}> Ама разбира се ! На снимката-доказателство се вижда един прекрасен пример за борба тяло-в-тяло Кво да се спори повече ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 Тоя Мауриньо и най-противния треньор уе!Миналата година на късмет биха Ман Юнайтед(пак с грешка на вратаря) и айде стана "най-големия"! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 добре бе кво спорите и аз щех да защитавам милан ако беше се случило с тях а не с барса такаче каквото и да говорим дрогба има червен картон и барса бие с 2:1.(Точка) ФОРЦА МИЛАН Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 Писна ми да ви показвам очевидното. Показвате ми снимка на която Дрогба посяга с големия пръст напред и ми говорите за бутони, вратарят ПОЧТИ хванал топката и какво ли не, което така и не доказва конкретна вина на черняка за повече от обикновен фаул... Не защитавам маймуняка, който така или иначе щеше да си изкара червен картон. Просто не беше това ситуацията. Разбира се, че всичко е минало. Просто ми е смешно как отказвате да видите нещо очевидно просто, щото ви е гузно. Е, няма нужда - пак щеше да се случи... Quinton Fortune takes the guilt on himself Никога не съм го харесвал, но освен "евала" друго не мога да кажа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 Алекси винаги е прав Креспо също е зъл <{POST_SNAPBACK}> Aleksi ne iskam da go slusham...mnenieto vinagi mu e pristrastno. Edin dobar komentator ne trqbva da izrazqva strana. Otdelno komentara mu e na tolkova nisko nivo, 4e ne pravi razlika meju igra4i s razli4en cvqt na kojata. Sushto taka ne znae kakvo e zasada ili obiknoveno q komentira 4ak sled kato e doshla po4ivkata. Negoviq Co-comentator se spravq mnogo po-dobre, ako moje samo toj da komentira shte e po-dobre, mnogo po-dobre. Slu4valo mi se e zaradi nekaduren komentar da gasq zvuka...i na BTv sam pisal e-mail da go pratqt toq da vodi showtata v cirka...ama nikoj ne me 4uva. I kato po4ne da se smee sam na tupotiite koito rusi...to4no kato nqkav s psihi4no otklonenie. Po temata...radvam se za milan, ne smqtam, 4e krespo e zul, no puk vkara gola. Za barca i chelsea...gadno, 4e izgoniha pe4kata i zaradi nego se provali prognozata mi...ma4a trqbvashe da e 1:1 s gol na barcelona v kraq na ma4a. Revansha go vijdam 2:0 slava bogu bez pe4kata na terena. Ne 4e imam neshto protiv barca..prosto murinio si znae rabotata. Leverkusen i liverpool...2ka v germaniq. Az go kazah ve4e, no da go pripomnq prosto zashtitata (vratarq e 4ast ot neq) e ot4aivashto slaba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted February 25, 2005 Share Posted February 25, 2005 Aleksi ne iskam da go slusham...mnenieto vinagi mu e pristrastno. Edin dobar komentator ne trqbva da izrazqva strana. Otdelno komentara mu e na tolkova nisko nivo, 4e ne pravi razlika meju igra4i s razli4en cvqt na kojata. Sushto taka ne znae kakvo e zasada ili obiknoveno q komentira 4ak sled kato e doshla po4ivkata. Negoviq Co-comentator se spravq mnogo po-dobre, ako moje samo toj da komentira shte e po-dobre, mnogo po-dobre. Slu4valo mi se e zaradi nekaduren komentar da gasq zvuka...i na BTv sam pisal e-mail da go pratqt toq da vodi showtata v cirka...ama nikoj ne me 4uva. I kato po4ne da se smee sam na tupotiite koito rusi...to4no kato nqkav s psihi4no otklonenie. quote] Абе не е толкова зле момчето,и по-смешни има(справка Д+ и ББТ).Иначе ще е добре ШЛ да коментират Борис Касабов и Витомирката Саръиванов Другия коментатор в БТВ-Васил Делов не ми харесва,предпочитам стария-Пепи Бакърджиев,беше много як Сори за офтопика Порто: 'Можем да победим Интер' - http://sport.netinfo.bg/?tid=40&oid=696696 Може и да така да стане,с малко повече късмет Порто ще премине в следващата фаза Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted February 25, 2005 Share Posted February 25, 2005 Abe edno e qsno Chelsea - Barsa (revan6qt 6te byde strahoten V drugite ma4ove sy6to 6te ima kakvo da se vidi Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted February 25, 2005 Share Posted February 25, 2005 Още материали: 'Карвальо: Мауриньо не може да губи ' - http://www.topsport.bg/article.php?cid=2&aid=24110 'Рафа Бенитес: Разочарован съм от Джерард ' - http://topsport.bg/article.php?cid=2&aid=24109 'Рууни: Още не сме се отказали от титлата ' - http://topsport.bg/article.php?cid=2&aid=24112 Браво на Карвальо Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja Posted February 25, 2005 Share Posted February 25, 2005 yupiiiiiiiiiiiiiiiiiii..................dobre che neznaehme kavo e topsport.bg, 10x d00d ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted February 25, 2005 Share Posted February 25, 2005 Още материали: Рууни: Още не сме се отказали от титлата ' - http://topsport.bg/article.php?cid=2&aid=24112 Браво на Карвальо <{POST_SNAPBACK}> yupiiiiiiiiiiiiiiiiiii..................dobre che neznaehme kavo e topsport.bg, 10x d00d ! <{POST_SNAPBACK}> Еее тоя па където пише само оффтопик пише не мога да разбера кво лошо , че е дал линкове към по-важните новини ? Рууни е прав ... Всичко може да стане Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.