Jump to content
BulForum.com

Шампионска лига 2004/2005

Dulgia

Recommended Posts

Айде чао ... кво ми маха с тая глава като цял мач се прави на някъв мноо отворен :angry: Получи си заслуженото гадния Дрогба (или къвто е)

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Наистина ли си вярваш, че трябваше да го има тоя картон? Дрогба и Валдес играха едновременно с топката. Колкото искаш пъти го гледай... Все пак ме радва, че му го начукаха на черното копеле, колкото и да беше несправедливо.

ти какво искаш бе братче с 8 човека в защита играят. как да се играе срещу такъв отбор... :(

Наистина ли си вярваш, че трябваше да го има тоя картон? Дрогба и Валдес играха едновременно с топката. Колкото искаш пъти го гледай...

абсолютно 100% жълт картон. не забравяй, че в малкото наказателно всяко бутване срещу вратаря се свири като фал. а това си беше направо грубо :)

едит:според мен барса трябваше да играят за 1-0 и другия мач да ги убият на контра-атака.

едит:2 айдеееее почнахме ги :beerchug

абсолютно 100% жълт картон. не забравяй, че в малкото наказателно всяко бутване срещу вратаря се свири като фал. а това си беше направо грубо :)

Гледай го пак. Посегна и игра с топката. Да речем че го е бутнал(което не е така но да речем) и да има фал щото всяко бутване...така. И пак няма да е червен картон. И все пак както и да е. Не е като да не очаквах съдийска помощ за Барса. Иначе Максимилиано Лопес е голяма работа макар и това което съм гледал да е в слабото аржентинско първенство. Абе Барса много ги взимат такива от Аржентина и ги провалят...да видим...

Ama finta be6e lud  :D  Awe ma4kame we. Ako nie ne si bqhme vkarali gol, Chelsea sami nqma6e da ni vkarat.

Ест. :) Още няколко минути само...бтв тия Лион нормални ли са ?Как 3:0

ще водят в Германия? :)

Ернааааан Креспооооооо ,ей не можах да се сдържа :punk :punk :punk

FORZA RAGAZZI !!!!! FORZA MILAN !!!!!! :punk :punk :punk

...всичко дължим на Диди Дрогба

Обективно мнение - RESPECT

Честито на миланистите :punk :punk еми върви си им на росонерите на Олд Трфорд и тва си е :D :D ще чакам с нетърпение реванша на Меаца

Поне вторите 45 тотален натиск , като гледам другите , едва ли Дрогба би бил от решаващо значение...лично мнение.

Ами пак лично мнение - тоталният натиск дойде след изгонването,преди него мисля че трябва да признаете, че Барса игра слабо.

Поне вторите 45 тотален натиск , като гледам другите , едва ли Дрогба би бил от решаващо значение...лично мнение.

Просто феноменални

Честито на феновете !!!!!!!!!!!Завинаги Барса.

p.s.:вместо да ме цитирате , я пийте по една студена.

Въпросът е че такива 45 минути гледаш точно щото го няма Дрогба, а именно - няма нападател, няма един човек, от когото да те е страх и да бързаш да се връщаш, чувстваш се по-силен с човек повече... Наистина НВК единствен заслужи уважение...направо не очаквах да има фен на Барса с нормално мнение.

Благодарение на Дрогба или не,любимият ми отбор победи в най-важния мач на сезона :) :D :P Честита победа на всички,които обичат Барса и красивия футбол :punk

Ето финалните резултати от днешните двубой:

Barcelona (Spa) 2 - 1 Chelsea (Eng)

FC Porto (Por) 1 - 1 Inter Milan (Ita)

Manchester U. (Eng) 0 - 1 AC Milan (Ita)

Werder Bremen (Ger) 0 - 3 Lyon (Fra)

Интересно ми е какво ще каже Мауриньо утре :) И дано да пускат Лопез вместо Жули :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...