notor1ous Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 Челси е с осъкътен състав, но Джо Коул ще е титуляр. Барса ще излезе с всичко най-добро и ще стане истински спектакъл. Деко тия дни каза, че за Барса най-важно е да спечели титлата в Испания, но според мен Барса ще се бори докрай в Шампионската лига. Това трябва да е сезона на Барса, минаха 13 години от победата в КЕШ (старата Шампионска лига - за по-младите) и 5 от последната титла в Премиара дивизион. Но ще е изклютелно трудно и на двата фронта, а Реал е направо възроден. Вчера направиха най-добрия си мач от поне година. Стискам палци и за Леверкузен въпреки вчерашната загуба. Бербатов игра добре, но онзи пропуск в началото беше направо непростим. Дано на реванша да вкара поне 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Slim Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 Nqkoi znae li dali po nqkoq ot programite po kabela she davat Manchester Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 Nqkoi znae li dali po nqkoq ot programite po kabela she davat Manchester <{POST_SNAPBACK}> 21.45 ч: Манчестър Юн – Милан Italia 1, Sky Sport Xtra, RTE2, TSI2, Viasat Sport 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 Челси е с осъкътен състав, но Джо Коул ще е титуляр... <{POST_SNAPBACK}> хах той целия отбор е съкат ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Slim Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 21.45 ч: Манчестър Юн – Милан Italia 1, Sky Sport Xtra, RTE2, TSI2, Viasat Sport 2 <{POST_SNAPBACK}> 10xz...sq she pochna da izdirvam tiq kanali dali gi iaam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 Барселона - Челси 1:0 Манчестър Юн - Милан 0:0 Порто - Интер 1:1 Вердер - Лион 1:0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorji_s Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 барселона - 4елси 3 : 1 ман4естер - милан 2: 0 вердер - лион 1:1 порто - интер 2:2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 Барселона - Челси 2:1 Манчестър Юн - Милан 1:1 Порто - Интер 1:2 Вердер - Лион 1:1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaguar Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 o6te e 3-ta min a barca trqbva6e da vodat s 2:0... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 Мда...със 17:1 даже ако може... Айде стегни се и гледай същия мач... Айдееее...Лион откриха... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 Е тва беше уникално Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaguar Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 znaeh si. 1 ataka 1 gol Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 Айде живи и здрави - по една студена водица... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 о господи точно това ли трябваше да се случи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaguar Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 Айде живи и здрави - по една студена водица... <{POST_SNAPBACK}> Eh teq Chelsea taka krasivo igraqt. Maliko milaaa napravo sa super Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 Аааа стига веее кво става ся и тоя ако беше вкарал щях да го набия вече Awe 4uda se za6to li vseki ma4 s u4astieto na Chelsea e tup? Moje da e zaradi 10-te 4oveka v za6tita наистина е глупаво Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaguar Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 Awe 4uda se za6to li vseki ma4 s u4astieto na Chelsea e tup? Moje da e zaradi 10-te 4oveka v za6tita Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 А може би заради това че винаги бият... Виж никак не харесвам Челси. И играта им хич не я харесвам. Просто се пробвай да гледаш малко по-обективно. През това първо полувреме Челси излезнаха за 0:0 и постигнага 0:1, а Барса излезе да вкарва и получи гол. Е кой е по-добрият отбор? В крайна сметка резултатът е важен. Разбирам, че всички много обичате Барса, ама какво да се прави - такъв е съвременният футбол. Не атаката, а контраатаката е най-силното оръжие... А Челси това го могат... Между другото Барса нямат особено добра атака до момента... Челси са доста некоординирани и ако имаше поне една наистина добра атака Барселона щеше да вкара. Ако сега не могат да им вкарат няма да могат изобщо... В другите мачове всичко върви нормално... А Манчестър и Милан играят бая скучен мач... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaguar Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 E dobre. Az znaeh 4e Chelsea 6te biqt s mizeriq to tva e qsno, ama dai sq vsi4ki tbori da igraqt kato tqh, taka li? Mi to togava koi 6a gleda futbol - nikoi. Drazna se ot tova 4e barsa demonstrirat krasiv futbol, raznoobrazie, a 4elsi se za6titavat cql ma4 i me e qd za6toto bi trqbvalo Barsa da se klasirat za6toto pone na tehnite ma4ove publikata ne zaspiva. Sega v uefa.com gledam statistikata i kvo da vi kaja. Barca - 12 udara kum vratata , Chelsea - 0 udara , Vladeene na topkata - 65 : 35 rezultat 0:1. E ima li logika mi kaji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 Супер много ми мразя такива отбори И скапаните Гърци, и ся тия Челси, само ми развалят кефа от хубавият мач. Развалиха ми Европейското, сега и Шампионската лига затъпя. Искам си хубавите мачове Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 Ако искаш логика гледай шах-мат... На футболът това му е интересното. И мен хич не ме радва фактът, че в момента защитата е по-голяма сила от атаката, но затова не съм виновен аз. Като не те кефи такъв футбол - не го гледай. Никой не те кара. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 То на тва футбол ли му викаш Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 То на тва футбол ли му викаш <{POST_SNAPBACK}> Добре де ходи да гледаш филма по MSAT по дяволите. Кара ли ви някой да гледате? Като не ви харесва има и друг вариант... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirrro Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 E dobre. Az znaeh 4e Chelsea 6te biqt s mizeriq to tva e qsno, ama dai sq vsi4ki tbori da igraqt kato tqh, taka li? Mi to togava koi 6a gleda futbol - nikoi. Drazna se ot tova 4e barsa demonstrirat krasiv futbol, raznoobrazie, a 4elsi se za6titavat cql ma4 i me e qd za6toto bi trqbvalo Barsa da se klasirat za6toto pone na tehnite ma4ove publikata ne zaspiva. Sega v uefa.com gledam statistikata i kvo da vi kaja. Barca - 12 udara kum vratata , Chelsea - 0 udara , Vladeene na topkata - 65 : 35 rezultat 0:1. E ima li logika mi kaji? <{POST_SNAPBACK}> Този красив футбол къде го видя незнам.Може би в някои други мачове ,ама днес Барса играе нито красиво,нито добре.Както написаГеорги К защитата на Челси не е много съсредоточена ,ама май няма кой от Барса да направи нещо смислено в атака.Аз не мога да се сетя за чисто положение пред вратата на Челси ,а пък се сещам за две пред вратата на Барса...Просто феновете на Барса трябва да си признаете че днес любимият ви отбор играе слабо ,да слабо и в атака,и в защита.Мисля че е глупаво да се оправдавате,че Челси играели защитно и т.н.,играят си много добре даже.И друго - когато Милан игра по подобен начин на Ноу Камп ,Барса показа съвсем друга игра ,създадоха положения и грешаха по-малко. Така че на феновете на каталунците им остава да се надяват отбора им да излезе доста по нахъсан и Роналдиньо да почне да прави от неговите номера през второто полувреме иначе не вижам нещо да успеят да променят.Колкото до Челси и Моуриньо - до момента си играят перфектно момчетата,дошли са за добър резултат за реванша и най-вероятно ще го си го вземат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaguar Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 Eto tova predstavlqvat Chelsea - SELQNI ! Tipi4no selska proqva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.