Jump to content
BulForum.com

Шампионска лига 2004/2005

Dulgia

Recommended Posts

Челси е с осъкътен състав, но Джо Коул ще е титуляр. Барса ще излезе с всичко най-добро и ще стане истински спектакъл. Деко тия дни каза, че за Барса най-важно е да спечели титлата в Испания, но според мен Барса ще се бори докрай в Шампионската лига. Това трябва да е сезона на Барса, минаха 13 години от победата в КЕШ (старата Шампионска лига - за по-младите) и 5 от последната титла в Премиара дивизион. Но ще е изклютелно трудно и на двата фронта, а Реал е направо възроден. Вчера направиха най-добрия си мач от поне година. Стискам палци и за Леверкузен въпреки вчерашната загуба. Бербатов игра добре, но онзи пропуск в началото беше направо непростим. Дано на реванша да вкара поне 2 :)

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Аааа стига веее кво става :( ся и тоя ако беше вкарал щях да го набия вече :angry1

Awe 4uda se za6to li vseki ma4 s u4astieto na Chelsea e tup?  Moje da e zaradi 10-te 4oveka v za6tita
наистина е глупаво :blink:

А може би заради това че винаги бият...

Виж никак не харесвам Челси. И играта им хич не я харесвам. Просто се пробвай да гледаш малко по-обективно. През това първо полувреме Челси излезнаха за 0:0 и постигнага 0:1, а Барса излезе да вкарва и получи гол. Е кой е по-добрият отбор? В крайна сметка резултатът е важен. Разбирам, че всички много обичате Барса, ама какво да се прави - такъв е съвременният футбол. Не атаката, а контраатаката е най-силното оръжие... А Челси това го могат... Между другото Барса нямат особено добра атака до момента... Челси са доста некоординирани и ако имаше поне една наистина добра атака Барселона щеше да вкара. Ако сега не могат да им вкарат няма да могат изобщо... В другите мачове всичко върви нормално... А Манчестър и Милан играят бая скучен мач...

E dobre. Az znaeh 4e Chelsea 6te biqt s mizeriq to tva e qsno, ama dai sq vsi4ki tbori da igraqt kato tqh, taka li? Mi to togava koi 6a gleda futbol - nikoi. Drazna se ot tova 4e barsa demonstrirat krasiv futbol, raznoobrazie, a 4elsi se za6titavat cql ma4 i me e qd za6toto bi trqbvalo Barsa da se klasirat za6toto pone na tehnite ma4ove publikata ne zaspiva. Sega v uefa.com gledam statistikata i kvo da vi kaja. Barca - 12 udara kum vratata , Chelsea - 0 udara , Vladeene na topkata - 65 : 35 rezultat 0:1. E ima li logika mi kaji?

Супер много ми мразя такива отбори :sick :sick :sick :sick :sick

И скапаните Гърци, и ся тия Челси, само ми развалят кефа от хубавият мач. Развалиха ми Европейското, сега и Шампионската лига затъпя. :angry:

Искам си хубавите мачове :rolleyes:

Ако искаш логика гледай шах-мат... На футболът това му е интересното. И мен хич не ме радва фактът, че в момента защитата е по-голяма сила от атаката, но затова не съм виновен аз. Като не те кефи такъв футбол - не го гледай. Никой не те кара.

E dobre. Az znaeh 4e Chelsea 6te biqt s mizeriq to tva e qsno, ama dai sq vsi4ki tbori da igraqt kato tqh, taka li? Mi to togava koi 6a gleda futbol - nikoi. Drazna se ot tova 4e barsa demonstrirat krasiv futbol, raznoobrazie, a 4elsi se za6titavat cql ma4 i me e qd za6toto bi trqbvalo Barsa da se klasirat za6toto pone na tehnite ma4ove publikata ne zaspiva. Sega v uefa.com gledam statistikata i kvo da vi kaja. Barca - 12 udara kum vratata , Chelsea - 0 udara , Vladeene na topkata - 65 : 35 rezultat 0:1. E ima li logika mi kaji?

Този красив футбол къде го видя незнам.Може би в някои други мачове ,ама днес Барса играе нито красиво,нито добре.Както написаГеорги К защитата на Челси не е много съсредоточена ,ама май няма кой от Барса да направи нещо смислено в атака.Аз не мога да се сетя за чисто положение пред вратата на Челси ,а пък се сещам за две пред вратата на Барса...Просто феновете на Барса трябва да си признаете че днес любимият ви отбор играе слабо ,да слабо и в атака,и в защита.Мисля че е глупаво да се оправдавате,че Челси играели защитно и т.н.,играят си много добре даже.И друго - когато Милан игра по подобен начин на Ноу Камп ,Барса показа съвсем друга игра ,създадоха положения и грешаха по-малко.

Така че на феновете на каталунците им остава да се надяват отбора им да излезе доста по нахъсан и Роналдиньо да почне да прави от неговите номера през второто полувреме иначе не вижам нещо да успеят да променят.Колкото до Челси и Моуриньо - до момента си играят перфектно момчетата,дошли са за добър резултат за реванша и най-вероятно ще го си го вземат.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...