Krank Posted June 5, 2009 Share Posted June 5, 2009 Спрял си се на трите големи.Която и да вземеш,няма да сбъркаш.Много може да се чудиш за предимства на оная,качество на тая.А всъщност си опира главно до едно.Като седнеш вътре,да налазиш педалите и като си караш да ти е кеф.А това вече си е строго индивидуално.И 3те може да ти харесват много,обаче 100% във една от тях ще ти е малко по-приятно и ще ти доставя малко повече удоволствие. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 5, 2009 Share Posted June 5, 2009 Пък и в Пловдив има Е класа такси( 6162 ) ако това е фактор за тебе Иначе според мен недей толкова го мисли.Виж намери да ги покараш 3-те коли в рамките на два дни, та да сравниш директно и непосредствено и каквото си решиш ти това прави.Щото после да няма "Ама еди-кой-си каза да взема еди-какво-си", ние тука само си пишем в крайна сметка.Нито ще ти платим сервиза, нито нафтата, така, че ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted June 5, 2009 Share Posted June 5, 2009 Вземи си една Е класа с AIRMATIC и 4MATIC и ще забравиш за тея каруци бмв и ауди. Чесно ти казвам разликата във возията е огромна, а дали едното било няколко коня повече и тн все тая. Аз се двуумях между X6 и ML, исках повече X6 защото все пак е съвсем нов модел, щях да си я взема 35d, вървеше супер много. Но като се повозих и усетих що за каруца в буквалния смисъл става въпрос и като си помислих как всеки ден щях да се друсам по дупките и паветата, а конските сили да ми влезнат в употреба веднъж месечно.. Вземи си Мерцедеса с AIRMATIC. И да ти кажа 4matic-a си е супер, едва ли ще катериш върхове с тая кола, важното е да има 4х4. Не се подлъгвай по мнения на хора, които не са помирисвали нито една от колите които искаш. До разбирача отдолу: В сравнение с това на мерцедес..разбра ли вече? Имам личен отпит от година и половина с Q7, не е толкова зле като БМВ, но пак си е каруца. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted June 5, 2009 Share Posted June 5, 2009 Да наречеш возията на ауди каруца е меко казано смешно, драги ми разбирачо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted June 6, 2009 Share Posted June 6, 2009 Хич няма кв'о да му мислиш.Взимай аудиото и т'ва е.Ще изкажа само два аргумента,но смятам че са достатъчни.Аудито е мнооого по-красиво и агресивно(спортно) изглеждащо, и второ - 4х4 е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krank Posted June 6, 2009 Share Posted June 6, 2009 Въпрос на лично мнение е кое е по-красиво.A 4matik на мерцедеса е с предно,да знаеш . Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted June 6, 2009 Share Posted June 6, 2009 Злобиле, утре ще си правим среща на част от БМВ форума, ако искаш ела. Ще има Е90-та Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 6, 2009 Author Share Posted June 6, 2009 Бе то ще има ма къв е смисъла да идвам ? Едва ли ще мога да покарам точно 330Д..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted June 6, 2009 Share Posted June 6, 2009 Бе то ще има ма къв е смисъла да идвам ? Едва ли ще мога да покарам точно 330Д..... Тва ми прозвуча все едно 330д е бахти гъзарската кола и никой в града я няма Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 6, 2009 Author Share Posted June 6, 2009 Не бе ама може да няма човек с такава а дори и да има как си представяш да му кажа пич дай да и врътна 1 кръгче.... леко глупаво е Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 9, 2009 Share Posted June 9, 2009 Имал съм проблеми с А6 и А8... не ща да чувам за Ауди и двете не излизаха от бокса. На чисто нов гаранционен автомобил А6 на мой приятел, смяната на Типтроника, понеже се скапа след 6 месеца се извършва, само след като платиш 50% от стойността на скоростната кутия, а това са 18 000 лева. Ако искаш. Изруди, не стига че ти продават боклук, а в гаранцията те карат да си доплатиш за баш боклука в покупката ти на автомобил, при това на цената на още една кола. Но тук става дума за А4, те са една идея по-надеждни, доколкото съм чувал. Нямам опит, признавам. За това смятам, че първо е въпрос на късмет, особено при покупка на каквато и да е техника, че и на старо. Второто най-важно е човек правилно да прецени преоритетите си при избора - дали е цената, дали е марката, подръжката, комфорта и т.н. Злобиле, мнението не е мое, а на един познат. Ако искаш го взимаш под внимание, ако искаш не го взимаш. Избора си е лично твой Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 9, 2009 Share Posted June 9, 2009 Zlobil-е не очаквах от тебе такива срамежливи приказки.Отиди.Питай дали може кръгче.Феновете на БМВ си купуват колите за да ги карат, не за да ги гледат Ще пиете по една бира и ще ги направиш всичките фьенове на Ауди и ще ти продадат една 330d за 5000 евро Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 9, 2009 Author Share Posted June 9, 2009 Злобиле, мнението не е мое, а на един познат. Ако искаш го взимаш под внимание, ако искаш не го взимаш. Избора си е лично твой Ще ме извиняваш ама приятеля ти или говори пълни глупости или е случил на ебахти кофти бройките Говори за гаранционен типтроник на нова А6 предполагам 3.0ТДИ ...... а типтроника е една от най-здравите кутии.... Zlobil-е не очаквах от тебе такива срамежливи приказки.Отиди.Питай дали може кръгче.Феновете на БМВ си купуват колите за да ги карат, не за да ги гледат Ще пиете по една бира и ще ги направиш всичките фьенове на Ауди и ще ти продадат една 330d за 5000 евро Не са срамежливи , просто гледам реално на нещата. Едва ли в БМВ ще ми дадът да тествам точно този агрегат , точно поради тази причина не съм ходил още до там , обаче за сметка на това на един приятел със салон му пристига другата седмица от италия едно 330д та ще покарам него. Само дето сега с тая Е-класа трябва да мисля много много бързо какво искам , хем ми харесва много , хем искам по-мъничка кола с 2 думи и аз незнам какво искам а такава бройка на тези пари едва ли ще се задържи много...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 9, 2009 Share Posted June 9, 2009 А8-мака е предпоследния модел. И това не единствено лошо мнение. За другото - еми не знам. Не съм ги давал аз парите, не съм купувал аз. Знам само, че заряза и А8 и служебен Мерцедес за най-новия Меган(нов новиничък). Преди бая години имаше 5-так като твоя. Също така не робува грам на марки Както казах - ти даваш парите и ти си решаваш кой да пуска музиката Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 9, 2009 Author Share Posted June 9, 2009 Не че защитавам ауди ама ми се струва леееко пресилено. Имаме семеен познат с A8L с 6.0 и след навъртяни лично от него над 150 000км в сервиз освен за масла и накладки за друго не е влизала..... тва го казвам от първа ръка , разпитах няколко хора с 3.0ТДИ на а6-ци и при тях картинката е същата много по-безпроблемен двигател от 2.5ТДИ (с който аз лично нямам никакви проблеми) така че или е случил на кофти бройка или причината е няква друга.... пък и ми се струва леко несериозно да зарежеш последен модел а8 и да се качиш на рено меган .... няк'си не мога да си представя как се отказваш от кола най-висок клас и влизаш в бюджетна кола..... тва при положение че не те е налегнала кризата и парите не са проблем..... ама явно причината е друга.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 9, 2009 Share Posted June 9, 2009 Сегба ще се изцепя леко тъпо обаче новите BMW-та така да не ме кефят особено фаровете. Audi-тата с тия "изписани очи" като ги видя и направо умирам от кеф. И стоповете ме кефят. А BMW-тата с "ангелските очи" никак ама хич не ме кефят. Иначе гледах едно S8 и много радваше окото та не знам за Б4-ката но ако се сещаш пък конкретно на S8-цата в "Ронин" каква реклама ѝ дръпнаха... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted June 9, 2009 Share Posted June 9, 2009 .... пък и ми се струва леко несериозно да зарежеш последен модел а8 и да се качиш на рено меган .... няк'си не мога да си представя как се отказваш от кола най-висок клас и влизаш в бюджетна кола..... тва при положение че не те е налегнала кризата и парите не са проблем..... ама явно причината е друга.... Причината за подобна смяна трябва да е само затруднено финансово положение. Който изтъква нещо друго си прави вятър на устата за да понася по-леко жегите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 9, 2009 Share Posted June 9, 2009 не четете. нито е последен модел, нито е чисто ново(аудито). нито беше ЕС8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 9, 2009 Author Share Posted June 9, 2009 А8-мака е предпоследния модел. И това не единствено лошо мнение. За другото - еми не знам. Не съм ги давал аз парите, не съм купувал аз. Знам само, че заряза и А8 и служебен Мерцедес за най-новия Меган(нов новиничък). Както казах - ти даваш парите и ти си решаваш кой да пуска музиката Причината за подобна смяна трябва да е само затруднено финансово положение. Който изтъква нещо друго си прави вятър на устата за да понася по-леко жегите. И аз съм на това мнение..... само ако дори теоретично приемем че мегана е истинска кола дори за секунда тя пак е около 25 милиона класа по-долу...екстрите няма да ги коментираме че вече става смешно :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 9, 2009 Share Posted June 9, 2009 не четете. нито е последен модел, нито е чисто ново(аудито). нито беше ЕС8 Ако ще да е пред-предпоследен - стига да не е мега чупена и на 500,000 км - просто не могат да се сравняват. Виж разходите на по-скъпа кола са повече - това е ясно. А новата си е нова и все пак много различен клас коли са. Да мине от А8 на нещо по-малко и повратливо примерно някой спортен модел - да, но Меган и на мен ми звучи съмнително. Иначе и аз имам познат който от BMW 7ца мина на 10 годишен Опел Астра, но не беше защото астрата му харесва повече Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted June 10, 2009 Share Posted June 10, 2009 Е вижте, че казва служебна, явно шефовете му са продали А8цата и са взели меган. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted June 10, 2009 Share Posted June 10, 2009 Ако ще да е пред-предпоследен - стига да не е мега чупена и на 500,000 км - просто не могат да се сравняват. Виж разходите на по-скъпа кола са повече - това е ясно. А новата си е нова и все пак много различен клас коли са. Да мине от А8 на нещо по-малко и повратливо примерно някой спортен модел - да, но Меган и на мен ми звучи съмнително. Иначе и аз имам познат който от BMW 7ца мина на 10 годишен Опел Астра, но не беше защото астрата му харесва повече Еми няма проблеми. Много хора си купиха дачии вместо да карат 10 годишни коли от 1-2-3 класа по-нагоре... така, че за някой хора това е ОК. Макар че не може да се сравнява Меган 3 с коя да е дачия. Все пак мегана предлага доста екстри - навигация (том том), парктроници, автопилот, есп + тракшън, игнишън кард с хендс фрии и кейлес го и т.н. не знам как е при въпросните аудита, бмв-та и т.н. коли за ръчкане. Пък и не всеки се насира от кеф като чуе бмв, ауди, мерцедес... Link to comment Share on other sites More sharing options...
andod Posted June 10, 2009 Share Posted June 10, 2009 Мразя Ауди, взимай БМВ-то няма да съжаляваш ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 10, 2009 Share Posted June 10, 2009 Ако ще да е пред-предпоследен - стига да не е мега чупена и на 500,000 км - просто не могат да се сравняват. Виж разходите на по-скъпа кола са повече - това е ясно. А новата си е нова и все пак много различен клас коли са. Да мине от А8 на нещо по-малко и повратливо примерно някой спортен модел - да, но Меган и на мен ми звучи съмнително. Иначе и аз имам познат който от BMW 7ца мина на 10 годишен Опел Астра, но не беше защото астрата му харесва повече За последен път. Думите му бях, че вече няма да кара ВТОРА употреба кола, пък била тя БМВ, Мерц или Ауди. Патил е от трите. Взе си мегана със абсолютно всичко, което може да му се накичи в БГ + боди кит. Да колите са от различен клас. Едната гони 10-тата година и един Бог знае колко хиляди км, а другата я чака да дойде всеки момент от френския завод. Инсинераторе, Аудито и баварката му бяха лични. Баварията я разкара с още по-голям кеф. Лятото си покарбва и кабрио(НОВО), но няма да ти кажа какво. За последен път, не робува на марки. Мислете си квото искате, ебавайте се колкото си искате. Само с голЕм шрифт ли трЕбва да пишем, че да се разбираме Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted June 10, 2009 Share Posted June 10, 2009 Човека е разбрал коя е истинската марка Ся щото някой ще се засегне съвсем сериозно казвам, че това е майтап. Еми няма проблеми. Много хора си купиха дачии вместо да карат 10 годишни коли от 1-2-3 класа по-нагоре... така, че за някой хора това е ОК. Макар че не може да се сравнява Меган 3 с коя да е дачия. Все пак мегана предлага доста екстри - навигация (том том), парктроници, автопилот, есп + тракшън, игнишън кард с хендс фрии и кейлес го и т.н. не знам как е при въпросните аудита, бмв-та и т.н. коли за ръчкане. Пък и не всеки се насира от кеф като чуе бмв, ауди, мерцедес... Именно.Някой хора хич незнаят кви екстри предлага новият Меган и то най-базовият модел и приказват кво нямал.Тея Аудита и БМВ-та втора ръка дори и по-нови да са особено дизел е съвсем ясно, че са над 200 000 километра.Е да в БГ стават на 50 000 ама тва е от друго.Хората ДДС крадат не е проблем да фалшифицират и сервизна книжка. П.П.Злобил нека коментираме екстрите, че ми е интересно. П.П.Светлия едва ли Мергел 320 с 224 коня ще върви повече от Megane RS Sport 2.0 турбо с 225 к.с. Пък да не говорим че Мегана ще спира в пъти по-добре щото е с пълна спирачна система Брембо фабрична. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.