zlobil Posted June 1, 2009 Author Share Posted June 1, 2009 едва ли ще стигна до фейслифта..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted June 1, 2009 Share Posted June 1, 2009 А ще споделиш ли защо държиш да е комби след като каза, че няма да я товариш яко? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 1, 2009 Author Share Posted June 1, 2009 ми незнам след б5-цата комбитата нещо ме изкефиха доста , особено на ауди и в частност това на бмв.... е днеска видях и една чисто нова 530хД комби ама там ще ми трябват към 3 пъти повече кинти... Link to comment Share on other sites More sharing options...
err0r^ Posted June 1, 2009 Share Posted June 1, 2009 БМВ-то е много по-красиво и ще ти донесе повече приятни моменти зад волана от аудито... Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted June 1, 2009 Share Posted June 1, 2009 Аз да взема да предложа едно Ферари комби и да ти кажа защо тези двете са боклуци... Взимай Аудито. Съвет. Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted June 1, 2009 Share Posted June 1, 2009 Кажи до какви пари търсиш кола за да проверя утре нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 1, 2009 Author Share Posted June 1, 2009 Ами 17 до макс 18К евро с докарването до БГ .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Airfan Posted June 2, 2009 Share Posted June 2, 2009 Аз бих взел Аудито - харесва ми повече от двете, има по-висока мощност, ускорява по-добре и максималният въртящ момент е при 1500 об, което е супер. Друго трябва ли ти? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted June 2, 2009 Share Posted June 2, 2009 Аз бих взел Аудито - харесва ми повече от двете, има по-висока мощност, ускорява по-добре и максималният въртящ момент е при 1500 об, което е супер. Друго трябва ли ти? Да.RS6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted June 5, 2009 Share Posted June 5, 2009 Злобиле, в сайта на БМВ (www.bmw.com) има търсачка за върнати автомобили. Разгледай я. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 5, 2009 Share Posted June 5, 2009 3.0 twin-turbo модела на БМВ според мен е по-добър агрегат, но като дизайн аудито( специално при катафалките ) е по-добро.ю ________________________________________________ Чак сега видях, че говорим за нафтови печки.Личния ми съвет е да си вземеш прав 6-так 3.0 на БМВ бензин вместо печката.Ако въртиш по около 180к км на година излизаше последно сметката ако търкаляш дизелак( за по-малки кубици говорим ама все пак ).Сам си прави сметката. За печиците, този двигател на БМВ е един от най-добрите дизели на пазара, поне според специалистите...така, че Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted June 5, 2009 Share Posted June 5, 2009 3.0 twin-turbo модела на БМВ според мен е по-добър агрегат, но като дизайн аудито( специално при катафалките ) е по-добро.ю ________________________________________________ Чак сега видях, че говорим за нафтови печки.Личния ми съвет е да си вземеш прав 6-так 3.0 на БМВ бензин вместо печката.Ако въртиш по около 180к км на година излизаше последно сметката ако търкаляш дизелак( за по-малки кубици говорим ама все пак ).Сам си прави сметката. За печиците, този двигател на БМВ е един от най-добрите дизели на пазара, поне според специалистите...така, че Сега ще те налазят фиат и ауди феновете... или май бяха ферари фенове... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 5, 2009 Share Posted June 5, 2009 Сега ще те налазят фиат и ауди феновете... или май бяха ферари фенове... Добре ли си? Сериозно питам . Не си пил много бири нали? host-e, sega razra li? Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 5, 2009 Share Posted June 5, 2009 За кой питаш?Щото 330i печели всички сравнителни, 330d също по първите места? ______________________________________________ Да се отбележи, бира не пия НИКАКВА.Само твърди алкохоли. ______________________________________________ Аз катафалки казвам на всички комбита трудно се сещам за думата комби идва ми avant, както е на Ауди означението или катафалка да кажа не съм искал да обиждам никой.Аудито е по-добро като дизайн от 3-ката преди фейслифта Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted June 5, 2009 Share Posted June 5, 2009 Ми дизеловия двигател на БМВ е един от най добрите ?! Кво дали е пил бири ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted June 5, 2009 Share Posted June 5, 2009 Ми дизеловия двигател на БМВ е един от най добрите ?! Кво дали е пил бири ?! Само дизеловите ли? Според мен злобила трябва да прецени по няколко фактора. Конкретно състояние на екземпляр и дали му се кара по-практична кола или малко по-спортно ориентирана. П.С. И не знам защо, но мисля, че за БМВ има повече сервизи в Пловдив отколкото за Ауди. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 5, 2009 Author Share Posted June 5, 2009 Абе сервизите не ме притесняват , то е ясно че ще се чупи въпроса е кое е по-малкото зло.... за сега избора ми отива много към БМВ , ама вчера покарах една Е класа от 2004та година 320 4матик та..... май май и тя ще се включи в избора .... верно ще е 2 години по стара ама хич не е лоша кола , да не говорим за комфорта който най-вероятно а4/3та серия няма как да ми предложат ...... отделно в момента приятел живеещ в германия е намерил такава в перфектно съсстояние и с ясна история за по-малко пари от БМВ-то Единственото което ме спира да взема мерцедеса още другата седмица е поддръжката... имам някви съмнения че ще ми дойде бая нанагорно и ще ми трябва финансов инжекция за всяко влизане в сервиз Пък и като цяло не мога да си се представя в такава кола.... повече отива на някой бизнесмен с костюм..... ще е странно да се измъкна от него по тениска шорти и джапанки........ ПС : хост , не взимам 330Д или 3.0ТДИ с ясната мисъл че ще ми гори малко и ще е икономично , просто съм фен на дизела Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 5, 2009 Share Posted June 5, 2009 Виж в някой автосалон 330i да покараш.Помисли си.335d пък е самолет, возил съм се и съм возил Няма такъв дизел просто. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted June 5, 2009 Share Posted June 5, 2009 ..., ама вчера покарах една Е класа от 2004та година 320 4матик та..... май май и тя ще се включи в избора .... верно ще е 2 години по стара ама хич не е лоша кола , да не говорим за комфорта който най-вероятно а4/3та серия няма как да ми предложат ...... отделно в момента приятел живеещ в германия е намерил такава в перфектно съсстояние и с ясна история за по-малко пари от БМВ-то Единственото което ме спира да взема мерцедеса още другата седмица е поддръжката... имам някви съмнения че ще ми дойде бая нанагорно и ще ми трябва финансов инжекция за всяко влизане в сервиз Ей на тВа му викам да си дойдем на думата. 4матик не съм карал, но съм попрочел, че е просто и ефективно 4х4, което в много случаи се справя по-добре от конкуренцията. За поддръжка, сравнено с А6 определено е по-евтина, за А4 и 3-а обаче нямам данни за сравнение. За комфорт изобщо няма да говорим... Динамика в този двигател - бол, така че, ако наистина са ти намерили читава и с ясна история кола - аз не бих се чудил повече. А цените им хич не са лоши вече, особено след като пуснаха новата Е. П.П. А и бих казал, че вероятността да те подведе и да ти излезе солено втора употреба БМВ е в много пъти по-голяма от втора употреба Мергел. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 5, 2009 Author Share Posted June 5, 2009 Виж в някой автосалон 330i да покараш.Помисли си.335d пък е самолет, возил съм се и съм возил Няма такъв дизел просто. бе то и М3 и рс4 са самолети ма няма кинти , бензин няма да е 100% Ами да запазена е , на него мога да му се доверя , колата е 2004та година март месец първа регистрация на 116 000км по думите му още стояли найлоните по багажника , със сервизна история и напълно обслужен преди по-малко от 10 000км , човекът който го продава живее на същата улица , с всичките екстри без навигация , тоест и навигация има ама трябва допълнителен дисплей да се изведе .... цената е твърдо 16.500евро но си е подарък ако наистина е в такова състояние в което ми го описва...... а иначе то и моето каране се изчерпва с 10тина километра така че не мога да съм обективен но определено има добра стойка на пътя и се кара много приятно , доколкото разбрах от момчето с което не се познавахме (общи приятели) 4х4-то не е перманентно ами се включва само при нужда иначе си е задно май нещо за 90% към 10% ми говореше като съотношение , иначе върви много , 224 коня е , даже не съм сигурен дали не върви и повече от б7-цата....... преди това единственият ми допир с Е-класата е било пътуване с Е220ка която дори не съм карал ама тя е трагична , беше автоматик 150 коня и върви супер смешно..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted June 5, 2009 Share Posted June 5, 2009 Трагичен е форматика... просто не се лъжи. quattro-то и X-Dirive-а са с недостижими от 4матика. Ако ще е 4х4 , щом нямаш достатъчно пари , Аудито е 10000000 пъти по добре от E-класата. Аз съм се возил в E-класа , ама беше чисто нова ( тестова от Балканстар) 170 коня май беше. Наистина останах впечатлен. НО - при сходно качество , не е ли по - добре да се насочиш към по - новото? едит: СветлияП.П. А и бих казал, че вероятността да те подведе и да ти излезе солено втора употреба БМВ е в много пъти по-голяма от втора употреба Мергел. Колкото и да съм фен на BMW. Тук съм 100% съгласен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 5, 2009 Author Share Posted June 5, 2009 Започвам да се вкарвам в още повече филми , сега чета за 4матика и май не съм особено очарован..... абе аз и по-горе го казах , не си се представям в такава кола .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted June 5, 2009 Share Posted June 5, 2009 Трагичен е форматика... просто не се лъжи. quattro-то и X-Dirive-а са с недостижими от 4матика.Ако ще е 4х4 , щом нямаш достатъчно пари , Аудито е 10000000 пъти по добре от E-класата. Аз съм се возил в E-класа , ама беше чисто нова ( тестова от Балканстар) 170 коня май беше. Наистина останах впечатлен. НО - при сходно качество , не е ли по - добре да се насочиш към по - новото? Това "трагичен", не само да го кажеш, а и да звучи сериозно, предполага, че си навъртял поне една година (всички сезони) каране на 4матик, куатро и екс драйв. И тъй като предполагам, че не си - звучи крайно несериозно. Кое Ауди е 1(с много нули) пъти по-добре ? А4 ? И кое точно му е 10 милиона -та пъти по-добре ? Всичко е въпрос на вкус и възможности, така че от крайни изказвания полза няма. Лично за мен в важен комфорта в колата и максимално малко да усещам пътя (да знам най-добре е Ес класа), но в средния клас (Е, 5, А6) с най-добър комфорт е именно Мерцедеса, а в случая даже май сравняваме А4 и 3-та с Е ?!? То няма място даже за сравнение по този показател. Ако обаче неистово търсиш спортно и агресивно поведение (доколкото го дава колата) може би е както казват наистина - БиЕмДабълЮ . И между трите премиум марки една няма дори в пъти по-добра от другите (за 10 000 000 да не говорим). П.П. И понеже не искам да превръщам темата в спор, казвам че само давам една гледна точка по въпроса - моята. Добре де , не се захващай за всяка дума. Но форматика е най слабата система от трите според мен.И пак казвам quattro e по добрия вариант в този случай. Говорим за 4х4. Не намесваме другите плюсове и минуси. Ако трябва да съм честен и аз така съм чувал, но бих пробвал едно 4матиче, ей така за спорта и за да дам гледна точка от първа ръка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted June 5, 2009 Share Posted June 5, 2009 Добре де , не се захващай за всяка дума. Но форматика е най слабата система от трите според мен. И пак казвам quattro e по добрия вариант в този случай. Говорим за 4х4. Не намесваме другите плюсове и минуси. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted June 5, 2009 Share Posted June 5, 2009 Започвам да се вкарвам в още повече филми , сега чета за 4матика и май не съм особено очарован..... абе аз и по-горе го казах , не си се представям в такава кола .... Злобиле не се лъжи с тая Е класа, подръжката наистина ще ти излезне доста по солена от 3ката и А4 ката... Иначе за представянето не е чак толкова пък, виждал съм да излизат по тениска и джапанки не веднъж от Е класи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.