lithrone_s Posted May 29, 2009 Share Posted May 29, 2009 Продаден Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted May 29, 2009 Share Posted May 29, 2009 ква е цената в магазина и кво е предимството да се пере с течен прах? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjCyPeRx Posted May 29, 2009 Share Posted May 29, 2009 ква е цената в магазина и кво е предимството да се пере с течен прах? пере много по добре...бялото го изпира идеално....само от този ариел.,..щото има още еидн течен не го помня как се казваше...и от персил универсал течния съм адски доволен....силно го препоръчвам...цената ти е сравнително добра....имам още доста бутилки остнаал от турция ми го донесоха ...цената ти е добра....и се чудя дали да не запася още малко Link to comment Share on other sites More sharing options...
maina_pld Posted May 30, 2009 Share Posted May 30, 2009 кво е предимството да се пере с течен прах? За цветно пране специално е по добре с течен прах понеже ако си забелязъл другия оставя бели петна по дрехите понякога... от това че не се е изплакнал или разтворил добре и тн... при течния прах го няма тоя филм Link to comment Share on other sites More sharing options...
lithrone_s Posted May 30, 2009 Author Share Posted May 30, 2009 Предимствата са че този успява да изкара CMYK-a ..... шегувам се ... предимствата не са едно и две... колегите са разяснили преди мен за какво става дума горе долу ,абе прави чудеса в сравнение с останалите прахове на пазара . Колкото до цената , да наистина е добра а препарата е с уникални качества а и прането мирише мн яко .. найстина е най-доброто което човек може да ползва стига да може да си го позволи... Btw качих снимка и на този за цветно пране. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bat'Geni Posted May 30, 2009 Share Posted May 30, 2009 давам 50 лв за 4 бутилки про и 1 бутикла за цветно по 10 лв бутилката ако си съгласен пиши лс да се раберем Link to comment Share on other sites More sharing options...
naskogeo Posted May 30, 2009 Share Posted May 30, 2009 От коя държава са купувани ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lithrone_s Posted May 30, 2009 Author Share Posted May 30, 2009 naskogeo , от полша са. Bat'Geni , не съм съгласен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted May 30, 2009 Share Posted May 30, 2009 Никой не каза, колко струва в магазинят? :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobrata Posted May 30, 2009 Share Posted May 30, 2009 Ами.....днес бях в кауфланд където същите ги има за 13.45 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
lithrone_s Posted May 30, 2009 Author Share Posted May 30, 2009 Ами.....днес бях в кауфланд където същите ги има за 13.45 лв не поставям под съпрос информацията на Кобрата но ще проверя и ако наистина е така ще си коригирам цената задължително. ако найстина е така се извинявам предварително че не проверих как вървят по големите магазини... обърнах внимание само на мааленските (малките) че цените са над 16 лв и реших че навсякъде се въртят по толкова. Link to comment Share on other sites More sharing options...
borracho Posted May 31, 2009 Share Posted May 31, 2009 Ами.....днес бях в кауфланд където същите ги има за 13.45 лв да толкова е и аз вчера видях и ми направи впечатление тъй като бях прочел обявата Link to comment Share on other sites More sharing options...
lithrone_s Posted May 31, 2009 Author Share Posted May 31, 2009 да толкова е и аз вчера видях и ми направи впечатление тъй като бях прочел обявата Океу пичове... днес нямах време да ходя да гледам колко струва но щом вече втори съфорумник казва че е 13.45 в магазина аз го свалям на 12 лв останаха ми по 5 от вид ако случайно някой има мерак Link to comment Share on other sites More sharing options...
lithrone_s Posted June 4, 2009 Author Share Posted June 4, 2009 останаха ми 2 бутилчици... смятам да си ги употребя затваряйте темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.