DjCyPeRx Posted May 29, 2009 Share Posted May 29, 2009 2.Кард ридър...разботещ трябва да има и удължителче на USB но ако някоий го иска ще се постарая да го намеря...прекалено много ми станаха кард ридърите Цена: 6лв./5лв. Снимки: http://djcyperx.hit.bg/photos/IMG_0932.jpg 7. http://www.technomarket.bg/product_detail....uct_id=09020179 - следните говорителчета....на 4 месеца са 2 са свирили отзад на кората ми....2 месеца са стояли и събирали прах....в идеално състояние като нови....кутията и декоративните капаците не успях да ги намеря така че се продават без тях или ако успея да ги намеря докато някой реши да ги купи... цена: 30лв./25лв. снимки: http://djcyperx.hit.bg/photos/IMG_0927.jpg http://djcyperx.hit.bg/photos/IMG_0928.jpg http://djcyperx.hit.bg/photos/IMG_0929.jpg http://djcyperx.hit.bg/photos/IMG_0930.jpg 8.Хендсфрий от комплект на самсунг d900i.... бяло...не ее ползвано никога Цена: 5лв./4лв. За контакти тук на ЛС или скайп : djcyperx някой цени може да подлежат на коментар други не...и моля без спам.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted May 29, 2009 Share Posted May 29, 2009 3. 5.25" панел кард рийдър и други портове...купуван е от ера ползван е полвин година...гаранция няма защото беше 1 месец но я пазя заедно с кутииката...работи идеално просто ми трябват 2 места на кутията още а с него имам само 1. Цена: 15лв. Тествал ли си скорости на четене? По-конкретно ме интересува с CF карти как са. Принципно имам интерес стига да не е много бавен. Тези допълнителни пс2 и аудио портове имат ли си собствени контролери или по някакъв начин вземат от дъното? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjCyPeRx Posted May 29, 2009 Author Share Posted May 29, 2009 Аудиото се взима от дъното PS2 по някакъв начин пак от дъното...така и така не ми е трябвало не съм се итнересувал как....скорост на четене не съм тествал...а и честно казано освен с СД карди с други не съм го ползвал поради причината че нямам и не ми трябват....можеш ако желаеш да го вземеш да го тестваш ако не ти харесва...върни ми го...от както го ползвам си ете като нормален четец и снимките се прехвърлят или записват със скорост близка на скороста с която си ги прехжърлям директно от фотоапарата .... имам и други четци ... същото е...повече от това инфо нямам Link to comment Share on other sites More sharing options...
ValioG Posted May 29, 2009 Share Posted May 29, 2009 Аудиото се взима от дъното PS2 по някакъв начин пак от дъното...така и така не ми е трябвало не съм се итнересувал как....скорост на четене не съм тествал...а и честно казано освен с СД карди с други не съм го ползвал поради причината че нямам и не ми трябват....можеш ако желаеш да го вземеш да го тестваш ако не ти харесва...върни ми го...от както го ползвам си ете като нормален четец и снимките се прехвърлят или записват със скорост близка на скороста с която си ги прехжърлям директно от фотоапарата .... имам и други четци ... същото е...повече от това инфо нямам Нареждам се за 3. 5.25"... ако Overdrive се откаже и няма други кандидати преди мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjCyPeRx Posted May 29, 2009 Author Share Posted May 29, 2009 Нареждам се за 3. 5.25"... ако Overdrive се откаже и няма други кандидати преди мен. Той не ми е писал да го запазвам, не ми е писал и че ще го купува....ако до 00:00 тая вечер не ми пише ЛС или тук че го иска 100% остава за теб....за повече инфо на ЛС Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted May 29, 2009 Share Posted May 29, 2009 Малко съм невеж, това за което става дума на мястото на флопито или на цдто се слага Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjCyPeRx Posted May 29, 2009 Author Share Posted May 29, 2009 Малко съм невеж, това за което става дума на мястото на флопито или на цдто се слага CD-то Link to comment Share on other sites More sharing options...
iordan_pld Posted May 30, 2009 Share Posted May 30, 2009 какъв размер са и двата говорителя 4-омовия и 8-омовия 10 12 или 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjCyPeRx Posted May 30, 2009 Author Share Posted May 30, 2009 какъв размер са и двата говорителя 4-омовия и 8-омовия 10 12 или 15 поправено...и двата са 12" ... правя отстъпка за закупуване и на двата Добавям и хендсфрий от комплект на самсунг д900и....бяло не е позлвано никога цена: 5лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted May 30, 2009 Share Posted May 30, 2009 Той не ми е писал да го запазвам, не ми е писал и че ще го купува....ако до 00:00 тая вечер не ми пише ЛС или тук че го иска 100% остава за теб....за повече инфо на ЛС Как да кажа да ми запазиш нещо, без да знам отговаря ли на критериите ми? Освен това не съм длъжен да влизам по 10 пъти на вечер, че да ти бях писал до 00:00. Както и да е писал съм ти ЛС какво точно ме интересува, но ако ValioG много го иска да го взема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjCyPeRx Posted May 30, 2009 Author Share Posted May 30, 2009 Моторолата е продадена! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iordan_pld Posted May 30, 2009 Share Posted May 30, 2009 даи телефон за вразка защото немога да ти пратя лс Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjCyPeRx Posted May 30, 2009 Author Share Posted May 30, 2009 Номер 3 продадено! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjCyPeRx Posted May 30, 2009 Author Share Posted May 30, 2009 ........................ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjCyPeRx Posted May 30, 2009 Author Share Posted May 30, 2009 4.Синя лампа....изгубих си мерака към нея...дължината й е 117 см...удължил съм кабела и съм сложил ключе че иот магазина е взех без кабел. Цена: 15лв. - ПРОДАДЕНО! 2 и 8 - цената надолу! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjCyPeRx Posted June 3, 2009 Author Share Posted June 3, 2009 Говорителите 4 омовия с 8 омовия и касата са продадени...5 лв надолу от цената за панасиника Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjCyPeRx Posted November 10, 2009 Author Share Posted November 10, 2009 Говорителите се свалят от продажба, другото продадено. Темата за триене! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.