tihichkoto Posted May 28, 2009 Share Posted May 28, 2009 Искам да разменя дъно и процесор socket АМ2 дъно GA-M56S-S3 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Mother...?ProductID=2607 процесор AMD Athlon 64 X2 4200+ http://www.cpu-world.com/CPUs/K8/AMD-Athlo...4200CUBOX).html Дъното е с остатъчна гаранция 30 месеца и всичко си работи перфектно. Искам да го разменя за някакво Intel-ско дъно + процесор: някакъв Dualcore или Core 2 duo Изисквания - дъното да има 4 рам слотове, както и PCI-e слот. Причина за размяната - искам да ползвам MAC-OS Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted May 29, 2009 Share Posted May 29, 2009 Привет, а отделно за колко се продават? Че от Интел на АМД трудно се минава. Ако измислиш цена, имам интерес към комплекта. Поздрави, лек ден. П.С. Драсни само едно ЛС моля, за да знам какво си решил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tihichkoto Posted May 30, 2009 Author Share Posted May 30, 2009 Съжалявам за забавянето с отговора, обаче в момента имам изпити и ми е малко напрегнато. Значи, ако не се намери човек за бартер, смятам да искам 150 лева за комплекта. Смятам цената за разумна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tihichkoto Posted May 30, 2009 Author Share Posted May 30, 2009 Съжалявам за допуснатата, от моя страна грешка. Оказа се, че остатъчната гаранция на дъното е 30 месеца !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tihichkoto Posted May 31, 2009 Author Share Posted May 31, 2009 Вече се продават по отделно и с нови цени. Дъно- 80 лева. Процесор + охлаждане- 50 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
lekx Posted June 2, 2009 Share Posted June 2, 2009 Вече се продават по отделно и с нови цени. Дъно- 80 лева. Процесор + охлаждане- 50 лева 40 Лв и вземам процесора в субота. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tihichkoto Posted June 2, 2009 Author Share Posted June 2, 2009 Съжалявам, но вече са свалени от продажба. Моля затворете темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.