Jump to content
BulForum.com

Продавам "гориво" за уикенда

Recommended Posts

След семейно задушевно тържество от гостите у нас останаха следните недокоснати неща:

Оригинални,опаковани,с бандеролите си.

Всички сме непушачи и въздържатели. Моля, помогнете ми :blush:

След семейно задушевно тържество от гостите у нас останаха следните недокоснати неща:

1. Ballantines Finest(в метална кутия), 700ml. цена:17 лв.

2. Passport(с две чаши в комплекта),700ml,цена: 17 лв.

3. Jim Beam,700ml,цена:17 лв.

4. Jonnie Walker,red label,700ml,цена:17лв.

5. Black Ram,700ml,цена:5 лева

Оригинални,опаковани,с бандеролите си.

Всички сме непушачи и въздържатели. Моля, помогнете ми :blush:

Мисля да взема паспортчето..остави някакъв телефон за връзка!

Надявам се всичкото останало :)

Явно си фен на Passport, а аз даже не съм го опитвал, което ми дава идея! Дай да го споделим :tongue . Шегувам се, ако ти е мерак се отказвам от него :).

Явно си фен на Passport, а аз даже не съм го опитвал, което ми дава идея! Дай да го споделим :tongue . Шегувам се, ако ти е мерак се отказвам от него :) .

Еми чакаме момчето да даде телефонче за връзка....гледам,че има в подписа някакъв но дали е актуален?!Иначе неможе да се каже,че съм чак такъв фен на Паспорт просто не съм пил от много време та затова се насочих точно към него!Поздрави :)

1,3,4 запазени The sniper

2 запазено за Breez

Остава 5. Black Ram,700ml,цена:5 лева

1,3,4 запазени The sniper

2 запазено за Breez

Остава 5. Black Ram,700ml,цена:5 лева

пунси ми на пм телефонче за да може утре да се чуем

Абе не е много по темата ама на тия цени ако някой иска мога да му давам неограничени количества...... но говорим за поне 5-6 бройки за 1-2 не ми се занимава

Злобили, интересувам се от Бляк рам 0.7л, Балантайнс 0.7 мет. к. и Джим Бим 0.7л. Ако сериозно говориш за тия цени и няма проблеми с бандорели или нещо друго, т.е. всичко си е легално, остави един телефон да ти поръчам направо по няколко кашона.

Ами аз на толкова точно не съм си взима, ама сума ти Jim Beam изпих на по 25 лв за 1 литър.

Злобила явно много пазарува за магазина, затова има добри цени. Само не знам каква му е далаверата... :D

За Джим Бим е ясно - аз имах преди седмица на 21лв. В момента също мога да ти го давам под 25лв, но точно за тези неща, които съм написал, малко е трудно тия цени, да не кажа невъзможно, особено ако не искаш да си на минус...

Злобили, интересувам се от Бляк рам 0.7л, Балантайнс 0.7 мет. к. и Джим Бим 0.7л. Ако сериозно говориш за тия цени и няма проблеми с бандорели или нещо друго, т.е. всичко си е легално, остави един телефон да ти поръчам направо по няколко кашона.

banderolite sa stari ;)

Няма значение, искам 10 кашона Бляк Рам 0.7л, 2 кашона (12бр.) Джим Бим 0.7л и един кашон (12бр.) Балантайнс 0.7л метална кутия. Кажи ми къде и кога да дойда да ги взема? :)

И за да не развалям темата на колегата, да кажа, че ако не успее да ги продаде, ще му ги взема всичките. :)

• 1 month later...

.

• 2 weeks later...

.

• 2 weeks later...

,

• 2 months later...

,

• 1 month later...

Темата е за затваряне :closed:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...