Jump to content
BulForum.com

Бар/Заведение със спортна насочест

PrettyLittle

Спортно насочено заведение  

29 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Ще спестя увода на подобна тема.

Искам да попитам хората тук, понеже са събрани от най - различни възрасти, до най - различни интереси, финансови способности и тн:

Бихте ли отишли в заведение, за да гледате Мач? Бил той футболен, баскетболен, хокеен, тенис, снукър?

Бихте ли отишли в заведение, за да гледате Ф1? Мотокрос? Кънки? Скиспускане?

Случвало ли ви се е да имате мерак да гледате как Кими изпива 1 шише Финландия преди състезание, но на огромен екран, вместо на телевизора вкъщи? (това изречение ми бе подадено от приятеля ми :) )

Ето каква ми е идеята:

Заведение, в което да има 2 телевизионни стени, прилично озвучение и промоции зависещи от текущия спорт. До колкото е възможно ще бъде разделено на 2, за да може ако има 2 събития по едно и също време, да не се осакатяват. Да кажем - 2 бири + 1 порция картофи - 5 лева. (Това е съвсем примерно). Забелязала съм, че българина много си пада по прИмоции.

Гледната точка, да не съм се хванала с подобно нещо е, че българина иска да влезне на стадиона без да плаща (за 2-3 лева), ако може, камо ли да даде пари да си прави кефа. Любопитна съм да чуя мнението на масата.

не няма да успееш , тук е БГ не Ирландия , пъбовете тука не са модерни колкото и жалко да е

Може да има някъв интерес по време на различни футболни шампионати ама те не са всеки ден така че и тва не те устройва......

Абе всъщност като чета как си го мислиш съм на мнение че си нямаш ни най-малка идея как се върти заведение , прекалено е наивно написано ..... не става така 2 големи плазми , 2бири и картофи и айдеее народа е весел.....

офф: Злобиле,плс дай от някъде да сваля тоя аватар бе,че ме разцепва :D:D

post-3236-1243525318.gif

Абе всъщност като чета как си го мислиш съм на мнение че си нямаш ни най-малка идея как се върти заведение , прекалено е наивно написано ..... не става така 2 големи плазми , 2бири и картофи и айдеее народа е весел.....

Абсолютно си прав. За това казах, че е само идея. И за това питам. А и това е само първоначална информация... Не вярвам, че така ще дойдат хората. Консултациите тепърва следват. Нали 1во трябва да събера мнения. :unsure: А и не искам да правя Пъб. Розенхоф е достатъчна издънка. А и е доста скъпо!

Хубавите пъбове с спортна насоченост по принцип имат абонамент към всички възможни спортни канали (4-5 ти стигат) и се гледат нон-стоп. Трябва ти всевъзможен вид бира и доста мезе. Трябват ти и поне 7-8 плазми. Аз поне така си го представям.

Спорт който върви да се гледа навън и в БГ е футбол, тенис, снукър. В БГ хокей не вярвам някой да гледа. Лошото е, че няма кой знае какво търсене на този тип заведения. Българинът гледа футбол, но не е толкова запален. Ето затова е и рисковано. Може нищо да не излезе. Виж в западна европа е друго нещо.

Освен това ако заведението е сериозно персонала е от основно значение.Трябват вежливи, умни, БЕЗПРИСТРАСТНИ към който и да е спорт хора.Освен това трябва( лично предпочитание ) да има страхотна звукоизолация между залите - тенис, футбол, снукър и т.н.Още повече трябва за ШЛ вечерите примерно да се работи с партньорите Хайнекен и Vodafone за промоции и т.н.Ама мисля, че не ти мърда стабилната инвестиция за такова нещо( над 100 ).

Много по-добра идея е да имаш 3-4 theme зали и само когато има голям турнир или важен мач тогава цялата зала да е с насоченост към него, а през другото време да се предлага именно идиалната тишина и спокойствие( само дето аз визирам сериозно заведение с мека мебел-кожа, тъмно дърво повечко и т.н., а не кръчма от БГ тип, а това е съвсем други парички ).

Още нещо, EUROSPORT БГ нямат партньор официален за България.Нищо не пречи( имат страшно много гледаемост на колоезденето, тениса, футбола и т.н. ) и с тях да се работи, още повече, че си имат и цяла дирекция за България.

Едва ли ще стане както си го представяш.Много добре знаем всички къде ходи Българина да гледа мачове-в приятел или се събират у тях.Само най-най-важните и интересни мачове се гледат по разни кръчмета.И това е само за футбола.Другите спортове хората си ги гледат в къщи О_o .Отделно че клиентелата няма да ти е постоянна...2 месеца има хора,5 месеца няма.Абе няма никфа файда от такова заведение.Като имаш пари да инвестираш в нещо такова си отвори едно обикновенно,добре обзаведено кафене и с малко повечко реклама ще правиш добри пари.Тфа си е мой личен възглед де-никой не ангажирам с него ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...