milenh Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 http://www.mtel.bg/quarto/index.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 Интернет Доставчици? Link to comment Share on other sites More sharing options...
The AnGeL Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 То май раздела няма да е зле да е и за телевизия, защото n3 и cooolbox също предлагат цифрова. Така като гледам само рекламата им е хубава, ама не отговаря на реалността Каналите са общо взето стандартни, но много от тях, които сега имам, там изобщо не се предлагат. Цените уж пишат, че са без конкуренция, ама... да, по скъпотия може и да са. За по-малко пари от основния им пакет, който струва 21 лева (1-годишен договор), мога да имам два цифрови приемника с повече канали, и да ми останат пари да ида на кафе, след като си платя таксата (за n3 става въпрос). 19-те канала от пакета им за "ценово чувствителната аудитория" са лошо подбрани и таксата не е като за ценово чувствителна аудитория - 16 лева... (за справка, пак n3, 8 лева май беше аналоговата ако нямаш цифрова и безплатна - ако имаш). Малко набутвация ми се струва. А странното е, че на покритие нямаше Пловдив, но при таксите фигурираше в таблицата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.