Jump to content
BulForum.com

Продавам велоергометър

Recommended Posts

Велоергометър Модел FN-10243 с маховик 5кг :

* до 100 кг тегло на трениращия (на самия велоергометър пише 110, но на опаковката и в книжките пише 100)

* 8 нива на натоварване,

"Компютърът" показва:

* пулс

* време на трениране

* скорост

* изминато разстояние

* изгорени калории

Може да се задават различни режими - примерно трениране за време, за калории, за разстояние и тн.

Уреда автоматично дава пауза на времето при спиране на въртенето (много удобно ако ви звънят докато тренирате).

Причина за продажбата: Скоро ще се местя и вероятно няма да имам място за него. (голям е и тежи около 25-30кг)

Снимки:

10941674954875528812436062537NHRakfYi9CL7XO9A98h_m.JPG

1072956857273577421243606294NcL8MEPKwvF2vsqwOEnP_m.JPG

130171875518530534661243606302hu52EVHVPimJ551MF8Fm_m.JPG

163157923515500611781243606307EKIigEAtiFwoLewIGZen_m.JPG

Цена: 150 лв (възможен коментар за сериозно заинтересованите)

Продаден. Темата е за затваряне.

Някакви снимки или нещо като модел?

Ще го снимам и ще кача снимките в първия пост.

А за модел - няма или не знам къде да го открия, в книжките никъде не се споменава (или поне не на първата страница), а и на самия велоергометър няма никакви такива надписи. Иначе е китайски, не е някакъв марков и е за домашно ползване (не става за терапевтични цели, а и ограничението в в кг не го прави подходящ и за фитнес зали).

Има едно стикерче на което има характеристиките, ограничението в кг, вносителя, продуктов код и дата на продукция (11.2008), но велоергометъра е на по-малко от 3 месеца реално.

имам интерес, само чакам да снимки, за да видя дали ми удовлетворява изискванията.

Качих няколко снимки, които не са много сполучливи, но се надявам, че може да се добие някаква представа.

Иначе тръбите са железни (не личи много на снимката), но пък корпуса долу е пластмасов (т.е. не може да се стъпва на него за разлика от моделите във фитнес залите където е здрав).

Модела е FN-10243 с маховик 5кг (намерих го най-после).

Интересува ме от максмално вдигната седалка до свален долу педал какво е разстоянието? Понеже това е критерия,когато се купува,кракът трябва да може да е изпънат,за да е удобно.

Интересува ме от максмално вдигната седалка до свален долу педал какво е разстоянието? Понеже това е критерия,когато се купува,кракът трябва да може да е изпънат,за да е удобно.

около 87 см (предполагам е конструирано за 90, но е измерено от горната част на седалката (би трябвало да хлътне около 1-2 см като седне човек) до горната част на педала (предполага се че ще има някаква обувка примерно още 1 см за подметката). Евентуално ако се пробие допълнителна дупка на тръбата може да се увели с около 4 см.

Ако това ще помогне, аз съм 178 см и на максимално вдигната седалка не ми е удобно да въртя.

• 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...