KyKy Posted May 26, 2009 Share Posted May 26, 2009 Свалих Adobe. Photoshop. CS3 от тук. http://bt.wrzru.com/details.php?id=11277 Обаче имам един проблем, даже два. Има файл setup и друг файл Windows installer, чудя се коя от двете да стартирам първо. setup като го пуснах, искаше да си затворя интернет експлоръра, за да прави нещо, после разбрах, че това е инсталацията. След кото мина, поиска рестарт на компа и след това блокирах. Нямам икона на Фотошопа никъде, не знам от къде да продължа. Освен това има кейген, ама е в .rar формат. А аз от известно време съм с нов уиндоус и се оказва, че нямам winrar, за да не мога да отворя този кейген. Отидох да си сваля winrar, и той си има кейген, ама е в .rar формат. Та кръга е затворен. Дайте някаква идея как да се оправя, моля ви. Даже и да не сте сваляли точно този Фотошоп, може да сте се сблъсквали с подобни програми или по-точно подобен тип на инсталация. Аз просто нямам почти никакъв опит в това, помагайте моля. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 26, 2009 Share Posted May 26, 2009 Свалих Adobe. Photoshop. CS3 от тук. http://bt.wrzru.com/details.php?id=11277 Обаче имам един проблем, даже два. Има файл setup и друг файл Windows installer, чудя се коя от двете да стартирам първо. setup като го пуснах, искаше да си затворя интернет експлоръра, за да прави нещо, после разбрах, че това е инсталацията. След кото мина, поиска рестарт на компа и след това блокирах. Нямам икона на Фотошопа никъде, не знам от къде да продължа. Освен това има кейген, ама е в .rar формат. А аз от известно време съм с нов уиндоус и се оказва, че нямам winrar, за да не мога да отворя този кейген. Отидох да си сваля winrar, и той си има кейген, ама е в .rar формат. Та кръга е затворен. Дайте някаква идея как да се оправя, моля ви. Даже и да не сте сваляли точно този Фотошоп, може да сте се сблъсквали с подобни програми или по-точно подобен тип на инсталация. Аз просто нямам почти никакъв опит в това, помагайте моля. 1. Winrar може да се ползва и без да е регистриран. 2. Иконите са ти в старт менюто. 3. Има тема вече за Фотошоп. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyKy Posted May 26, 2009 Author Share Posted May 26, 2009 Много се извинявам, че е станал дублаж на темата и много благодаря, не се бях сетила да погледна в старт менюто Просто почти всяка програма, която ми се е налагало да ползвам, е била инсталирана от друг. Много рядко ми се налага да сваля нещо, което да инсталирам съвсем сама. Дано не е много нахално ама дай и един тип как да ползвам уинрар, без да иска регистрация Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 26, 2009 Share Posted May 26, 2009 Просто го инсталираш. Tой ще си работи съвсем нормално през първите 30 дни. После ще ти вади едно съобщение на всяко стартиране, но пак ще си работи както трябва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.