Jump to content
BulForum.com

Търсене по адреси

N00KiE

Recommended Posts

Наистина е ценна... За базата - ми като гледам тя е доста нова... по-нова едва ли има. съдя по моя номер и по няколко други... Явно това са данните, които са залегнали в последния указател - а нов такъв няма издаван, така че... Все пак ще погледна скриптовете за теглене как действат.

Програмката е 6, но защо спира download-а, когато започне да търси нещо

Програмката наистина е направена перфектно - поздравления

Но базата данни не е много нова защото номерата дето почват с 95 ги няма а са си с 55.

Всъщност не занм дали има по-нова база данни.

хм аз не забелязах такова нещо, може би си попаднал на необновени номера, но аз имам роднини, които са с 95 и номерата са им вътре, но пък наистина не е много пресна информацията, защото тези, на които преди телефоните им започваха със 76, не са сменени

ЕДИТ Това, което veli е дала като линк е с по-нова база данни

Значи разгледах ги скриптовете. С малко играчка мога да ги докарам да работят и под Уин - просто скриптовете от шел, ще станат батч. Perl скриптовете искат съвсем малко пипане. Според мен не е нужно толкова сложна комбинация от скриптове и външни програми да се използва. За сега поради липса на време ще гледам само да ги пригодя за работа под Уин, а по-после при първа възможност ще помисля за едно единствено скриптче, дето да работи и под Уин и под Линукс... До другата сряда мисля да има резултат. Но sMARTBomber - никакво споменаване на никове никъде - в какво искаш да ме забъркаш, човече?!? ;) :D

Ima online telefonni ukazateli. I mozhesh da se opitash da poglednesh v tqh. Osven telefona i imeto, e daden i adresa.

Probvai tuk naprimer

странно, но като натисна "търси" ме изпраща на началната страница на телефонния указател :confused

Преди като тарсех и на мен ми правише сащоя номе сега вече не но сега като напиша само фамилия неще(а преди ставаше) сащо така неще и фамилия+адрес става само с фамилия и име :(((

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...