ov3rm4n Posted April 23, 2004 Share Posted April 23, 2004 Наистина е ценна... За базата - ми като гледам тя е доста нова... по-нова едва ли има. съдя по моя номер и по няколко други... Явно това са данните, които са залегнали в последния указател - а нов такъв няма издаван, така че... Все пак ще погледна скриптовете за теглене как действат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jorkis Posted April 23, 2004 Share Posted April 23, 2004 Програмката е 6, но защо спира download-а, когато започне да търси нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted April 23, 2004 Share Posted April 23, 2004 Програмката наистина е направена перфектно - поздравления Но базата данни не е много нова защото номерата дето почват с 95 ги няма а са си с 55. Всъщност не занм дали има по-нова база данни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted April 23, 2004 Share Posted April 23, 2004 Яка е, но е с много стара база данни поне с 1 година ((( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jorkis Posted April 23, 2004 Share Posted April 23, 2004 хм аз не забелязах такова нещо, може би си попаднал на необновени номера, но аз имам роднини, които са с 95 и номерата са им вътре, но пък наистина не е много пресна информацията, защото тези, на които преди телефоните им започваха със 76, не са сменени ЕДИТ Това, което veli е дала като линк е с по-нова база данни Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted April 23, 2004 Share Posted April 23, 2004 Ми аз си смених телефона преди една година а там ми пише стариа Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted April 23, 2004 Share Posted April 23, 2004 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted April 24, 2004 Share Posted April 24, 2004 Значи разгледах ги скриптовете. С малко играчка мога да ги докарам да работят и под Уин - просто скриптовете от шел, ще станат батч. Perl скриптовете искат съвсем малко пипане. Според мен не е нужно толкова сложна комбинация от скриптове и външни програми да се използва. За сега поради липса на време ще гледам само да ги пригодя за работа под Уин, а по-после при първа възможност ще помисля за едно единствено скриптче, дето да работи и под Уин и под Линукс... До другата сряда мисля да има резултат. Но sMARTBomber - никакво споменаване на никове никъде - в какво искаш да ме забъркаш, човече?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted April 25, 2004 Share Posted April 25, 2004 Но sMARTBomber - никакво споменаване на никове никъде - в какво искаш да ме забъркаш, човече?!? LOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted May 1, 2004 Share Posted May 1, 2004 Ima online telefonni ukazateli. I mozhesh da se opitash da poglednesh v tqh. Osven telefona i imeto, e daden i adresa. Probvai tuk naprimer странно, но като натисна "търси" ме изпраща на началната страница на телефонния указател Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted May 2, 2004 Share Posted May 2, 2004 Преди като тарсех и на мен ми правише сащоя номе сега вече не но сега като напиша само фамилия неще(а преди ставаше) сащо така неще и фамилия+адрес става само с фамилия и име (( Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted May 12, 2004 Share Posted May 12, 2004 До другата сряда мисля да има резултат. аре де Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted June 10, 2004 Share Posted June 10, 2004 Променени телефонни номера в Пловдив това мисля, че ще е от полза за всеки поне моят излезе. пробвайте и вашите, ако са сменени и кажете дали става. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted June 10, 2004 Share Posted June 10, 2004 Излиза Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.