Jump to content
BulForum.com

Търсене по адреси

N00KiE

Recommended Posts

Здравейте.. значи въпроса ми е следния.Има ли начин по адрес да разбера кой живее на адреса който ме интересува?не е задължително да е по електронен път,стига да ме опътите къде да ходя и кво да питам.Я да видим кво ще измислите?

Мерси все пак.. но улицата я знам къде се намира.. въпроса ми беше да намеря живущите на даден адрес :)

Ами отиваш на адреса и питаш :woot

Ами отиваш на адреса и питаш :woot

Няма нужда... В повечето случаи е достатъчно да погледнеш пощенските кутии... Наскоро имах скандал с домоуправителя по тоя въпрос - сложиха нова метална врата на входа и човека решил, че е добра идея на всяка пощенска кутия отвън да пише и фамилията, докато според мен само номера на апартамента е достатъчен... От къде на къде всеки който мине покрай входа трябва да разбере на кой етаж и в кой апартамент съм?! Някои хора са с ампутирано чуство за дискретност и лично пространство...

Сигурно от ваша гледна точка въпроса ми е тъпичак но.. просто в случая ми трябва малко повече диБкретност.. а и ми трябва пълно име.. не мога да ида и да питам "дай си трите имена" :)

Едно време имаше търсене по телефон на btk.h1.ru но за съжаление вече го няма. Беше супер полезно да намериш името и адреса на някой само по телефона му...

ist3k още по-добре ще е ако намериш и по-нова, понеже тази е доста стара и доста номера ги няма. Например моя телефон е прекаран преди 3 години и го няма там:(

tva toq pi4 li e pisal scripta? 6to ne e napravil tyrsa4ka, ne moje li nqkyde v warez.ru da otdelqt mestence?

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">

<html>
<head>
<title>Untitled</title>
</head>

<body>
<form action="s.php"><input type="text" name="str">
<input type="submit"></form>

</body>
</html>
-----------------------
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">

<html>
<head>
<title>Untitled</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1251">
</head>

<body>

<?php
$fd = fopen ("Plovdiv", "r");
while (!feof ($fd)) {
   $buffer = fgets($fd, 4096);
$mm=strstr ($buffer, $str);
if ($mm!=false)
 echo $buffer."<br>";
}
fclose ($fd);

?>

</body>
</html>

http://www.warez.ru:8080/FTP/Linux_Appz/phones.bg/

Тук се товарят - до 10 мин би трябвало да е ъп цялото... Не знам - гледам, че има разни скриптове из вътре - дали някой не е търсачка?! Не съм ги преглеждал...

Хубавото е като гледам, че има и други градове...

А бе не ми тряат там дъщери..просто ми трябва второто име на един човек..нахъсил съм се да му влена в пощата...Ама "Father's middle name" sux...кофти сикрет куесчън :)

А бе не ми тряат там дъщери..просто ми трябва второто име на един човек..нахъсил съм се да му влена в пощата...Ама "Father's middle name" sux...кофти сикрет куесчън :)

Ха... Що си мислиш, че наистина е на баща му второто име?! Аз лично там слагам каквото ми попадне...

Качено е всичко вече...

Ами аз често си нямам друга работа (по-точно компютъра ми де) - ще помисля по идеята... ;)

Ама вие пускайте някъде търсачката, ако ще я пускате де - по-добре куца, от колкото никаква - а и все някакъв процент от данните ще е верен...

Опитах се да направя програма която да ползва тази база данни и да търси в нея по име, телефон или адрес.

Получи се интересно решение, което ви предлагам да разгледате: Услуги-144

Приятно ползване :)

@ov3rm4n Ако успееш да свалиш и новата база данни ще стане перфектно!

батка програмата е ШЕСТ ! варши мноо добра работа :)

10Х

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...