Jump to content
BulForum.com

Инициативата "Шльокавица"

ov3rm4n

Recommended Posts

• Replies 133
  • Created
  • Last Reply
Аре без глупости в темата.Това си го има не само в ХР.

Д***  :angry:

И аз казвам същото, че да твърдиш, че няма фонетична подредба на клавиатурата е пълна глупост и давам за пример как може да се пусне "оригинално" (не измишльотина на Датекс) във ХР-то.

Естествено, че ако Майкрософт са я включили в един свой продукт то това го има и в останалите им продукти.

Няма за какво да се горещиш :)

Напротив има ;) .Ако ще си говорим за клавиатури - пусни една тема в Hardware :angry1 .Тука говорим за кирилицата.

Напротив има ;) .Ако ще си говорим за клавиатури - пусни една тема в Hardware :angry1 .Тука говорим за кирилицата.

Ами лично ти може би успяваш да пишеш на кирилица диктувайки на компютъра си ама аз все още ползвам добрата стара клавиатура.

Така че, в тази светлина, наличието на различни подредби на клавиатурата си е много даже по темата.

Нали именно една голяма част от хората се оправдават, че не могат да пишат на кирилица (не че не искат) именно, защото са свикнали с подредбата на английската клавиатура. Е, това би било една добра алтернатива за тях.

P.S. Ако искам сериозно да говоря за клавиатури, ще отида в хардуербг (където използването на кирилица е задължително, между другото).

Ами лично ти може би успяваш да пишеш на кирилица диктувайки на компютъра си ама аз все още ползвам добрата стара клавиатура

Хехе.Аз също съм си с клавиатурка. :evil

Писна ми от спам. :angry: :sick

Ами ти какво очакваш от тема "Нека да пишем на кирилица, ама модераторите не са твъдо за"

Но не са и твърдо против нали?

Винаги има компромисен вариант,като включването на кирилизиращ модул.А и никой не е казал,че е задължително тук да се пише само на кирилица.Идеята....Ама к`во ли ти обяснявам.

и аз съм за кирилица, но искам да внеса едно малко уточнение-за кирилица само във бг форумите. Иначе отдавна се е доказало че латиницата и в частност английският език са нещо като еврото за компютрите и лично аз като видя видя някаква програма преведена на български/за windows да не говорим пък съвсем/ лошо ми става-тези идеи при мен не вървят. На моя комп всичко си е енглиш/изключение са българските мп3 и някои малки нещица които са си наши родни/ и от българския превод на чужди неща бягам като дявол от тамян. Просто няма смисъл да се разваля нещо като се превежда-ако си е наше българско ок да си е на бг, ама да превеждаме айде стига. Чак смешно ми става като гледам европейските държави как всичко си превеждат на техния си език защото ги е страх да не си изгубят националността/интересно защо тогава измислиха еврото :confused / - абе въобще циркове отвсякъде. Според мен английският език трябва да стане общ и впоследствие единствен за целия свят/може и да съм българин ама нека някой да ми каже че има по-опростен и разбираем език от английския, което в никакъв случай не значи че не е и достатъчно богат език/.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...