Sothbiss Posted May 25, 2009 Share Posted May 25, 2009 Трейлър Това ще бъде добро . Саша е изрод! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 25, 2009 Share Posted May 25, 2009 Дам. И аз го гледах преди седмица. С нетърпение чакам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 Одеве го гледах... разцепих се от смях! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 Забранен в Украйна Не съм го гледал, но от това което видях на трейлърите в Синемасити, не бих дал и 1 стотинка, за да го гледам. Което не пречи да е оглавил веднага боксофисите в САЩ. Ама то и от Азис стана шоумен-милионер... Та Борати, Реджепи и Брунота ще минат без мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted July 18, 2009 Share Posted July 18, 2009 Реджепи не могат да се сравнявт с Борат или Бруно. Между другото одеве когато ходих в Синема сити за да гледам "Обществени врагове" изрично ми казаха че за да се гледа и той и Бруно трябва да имаш 16 години иначе въобще не пускат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted July 19, 2009 Share Posted July 19, 2009 Реджепи не могат да се сравнявт с Борат или Бруно. Между другото одеве когато ходих в Синема сити за да гледам "Обществени врагове" изрично ми казаха че за да се гледа и той и Бруно трябва да имаш 16 години иначе въобще не пускат. Да и на мен ми направи впечатление възрастовото ограничение.Въобще доста съм впечатлен от Синема Сити и повече едва ли ще отида във Фламинго въпреки значително по-ниските цени! Колкото до Бруно-определено ще е смях като се има на превид какъв изрод е Саша :D .Утре съм на Хари Потър(с брат ми ) ...днес може да ида на Бруно Link to comment Share on other sites More sharing options...
de4koni Posted July 19, 2009 Share Posted July 19, 2009 Трябва да е позволено само за мазохисти.Аз лично съм адски разочарован от този филм.Рядко съжалявам,че харча пари за глупости,но за тия 8лв. направо ме е яд. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted July 20, 2009 Author Share Posted July 20, 2009 Гледах го и аз. Образът на Борат повече ми хареса. В Бруно Саша направо си изгрубя. Очаквах повече нормална простотия. Моят съвет е да не го гледате на кино. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted July 21, 2009 Share Posted July 21, 2009 Не разбирам за какво тоя филм се рекламира по всички възможни места, включително и половината български сайтове, като че ли е накакъв шедьовър. Ясно е на всички, че награди за каквото и да е няма ва вземе. Естествено, че ще го забранят украинците, след като ясно виждат, че се пропагандира една олигофрения родена от бавния мозък на някакъв "режисьор" и изиграна от някакъв бездарен евреин... Не съм го гледал още филма, ще го направя сигурно, обаче след като съм гледал Борат, ми е ясно с какво впечатления ще съм... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted September 5, 2009 Share Posted September 5, 2009 Тоя филм е краен.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted September 5, 2009 Share Posted September 5, 2009 Тоя филм е една от най-гоелмите помии които някога са създавани... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted September 5, 2009 Share Posted September 5, 2009 Тоя филм е една от най-гоелмите помии които някога са създавани... ТОВА Е НАЙ-ГОЛЯМАТА ПОМИЯ създадена до сега!Тоя филм беше толкова прост,че няма на къде.Почнах да го гледам с идеята,че ще е наистина голяма малоумнища и пак останах супер изненадат...просто нямам думи колко болен тряа да си,за да го направиш това.Адски много се радвам,че не дадох 8 лева за кино!За тоя филм и 1 левче не бих дал! Нищо чудно че жената на Саша го е зарязала Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted September 5, 2009 Share Posted September 5, 2009 Един приятел се беше излъгал да ходи да го гледа на кино.Тоя филм е за 18+. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 5, 2009 Share Posted September 5, 2009 Филма определено е по-слаб от Борат. Този път са засегнати други теми и аспекти, като на места доста сполучливо се е справил лудият евреин. Малко в повече ми дойде гейщината, но като цяло оценката ми за филма е положителна. Разбира се тези, които нищо не разбират и нищо не виждат ще разправят, че филма е тъп, гаден и прочее. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted September 6, 2009 Share Posted September 6, 2009 Филма си е точно в стила на предишните 2, просто има доста повече гнус и тва пречи на мн хора да усетят на къде бие идеята И на мен ми беше гадно да гледам... тва което гледах, ама се пак си мисля, че филма не е толкова лош Има си я и идеята, има си и няква засегната тематика, има си квото се очаква да си има, а от там нататък, нещата са въпрос на стил на представяне, който в случая е доста груб, натуралистичен, директен и най-вече провокиращ, което не би трябвало да прави тооолкова огромно впечатление, още повече, че си знаем с кого си имаме работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted September 6, 2009 Share Posted September 6, 2009 Филма определено е по-слаб от Борат. Този път са засегнати други теми и аспекти, като на места доста сполучливо се е справил лудият евреин. Малко в повече ми дойде гейщината, но като цяло оценката ми за филма е положителна. Разбира се тези, които нищо не разбират и нищо не виждат ще разправят, че филма е тъп, гаден и прочее. Значи на теб ти хареса на телевизора/монитора ти 15 секунди да се вее нечии чеп?Или когато малкия китаец му засмука топките с прахосмукачката?Или като му сипваше шампанско от задника? Единствения момент който намерих за смешен в т.нар. комедия,беше когато каза на оная с кофата на главата "Харесвам шапката ти" Edit:Представям си за "Списъка на Шиндлер" сигурно ще изпишеш една страница с разсъждения,щом си намерил толкова смисъл в Бруно. Edit2:А може би грешката е в мен.Че очаквах дебиларски филм,на който да се смея,а не нещо с дълбок смисъл и идея O_o Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 6, 2009 Share Posted September 6, 2009 За разлика от тези, които гледат тъпо картинки и не разсъждават аз съм разбрал какво точно осмива този филм и смятам, че е направен добре. Пак повтарям - който не може да вникне в идеята на филма и не разбира за какво става въпрос няма как да разсъждава различно от тебе. Ти просто нищо не си разбрал и си видял един х♚й и няколко гея. Хич не се и учудвам - не си само ти. Този филм не е от вашите блудкави, пикливи, безсмислени американски тийнейджърски боклучави комедии, които не стават и за кенефа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted September 6, 2009 Share Posted September 6, 2009 За разлика от тези, които гледат тъпо картинки и не разсъждават аз съм разбрал какво точно осмива този филм и смятам, че е направен добре. Пак повтарям - който не може да вникне в идеята на филма и не разбира за какво става въпрос няма как да разсъждава различно от тебе. Ти просто нищо не си разбрал и си видял един х♚й и няколко гея. Хич не се и учудвам - не си само ти. Този филм не е от вашите блудкави, пикливи, безсмислени американски тийнейджърски боклучави комедии, които не стават и за кенефа. Едно е да има някаква загатната идея, съвсем друго е тя да е реализирана както трябва, едно е филма да е провокативен, друго е да е откровенно просташки и идиотски... Тва ми намирисва на модерното изкуство - всеки бездарник изсере някое лайно и ако не е оценено, казва че не разбирали изкуството... Аз се придържам към оценката която ония дето му оценяваха шоуто дадоха: "Describe the show with one sentence. -The worst piece of crap I've ever seen!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted September 13, 2009 Share Posted September 13, 2009 Ами някой може ли да ми каже каква точно е идеята във филма и какво е осмято, защото аз все още не съм гледал филма и се колебая дали има смисъл. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvilDemon Posted September 13, 2009 Share Posted September 13, 2009 Няма смисъл Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naman Posted September 13, 2009 Share Posted September 13, 2009 Едно е да има някаква загатната идея, съвсем друго е тя да е реализирана както трябва, едно е филма да е провокативен, друго е да е откровенно просташки и идиотски... Тва ми намирисва на модерното изкуство - всеки бездарник изсере някое лайно и ако не е оценено, казва че не разбирали изкуството... Аз се придържам към оценката която ония дето му оценяваха шоуто дадоха: "Describe the show with one sentence. -The worst piece of crap I've ever seen!" "Под идиотската повърхност Саша Барон Коен е политически прозорлив комик, който откри находчив начин да разбуни духовете по сериозни социални проблеми – като засити и собствения си ексхибиционизъм." Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 13, 2009 Share Posted September 13, 2009 Ами някой може ли да ми каже каква точно е идеята във филма и какво е осмято, защото аз все още не съм гледал филма и се колебая дали има смисъл. Ти искаш някой да ти разкаже филма ли? Седни и го гледай и се опитай да вникнеш в него. Като не ти хареса - спри го и го изтрий. "Под идиотската повърхност Саша Барон Коен е политически прозорлив комик, който откри находчив начин да разбуни духовете по сериозни социални проблеми – като засити и собствения си ексхибиционизъм." Именно - ама 85% не го разбират, защото гледат, без да виждат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted September 13, 2009 Share Posted September 13, 2009 Ти искаш някой да ти разкаже филма ли? Седни и го гледай и се опитай да вникнеш в него. Като не ти хареса - спри го и го изтрий. Не искам да ми го разказвате. Нали казваш че ти си разбрал какво е посланието на тоя филм и какво точно осмива. Това искам да разбера, а не да ми се разказва филма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 13, 2009 Share Posted September 13, 2009 Цитата по-горе ясно обяснява за какво става въпрос във филма. Оттам нататък трябва някой да го разкаже. И що за логика е да се разкаже един филм с 3-4 спойлъра, СЛЕД което да го гледа някой? Нещо не откривам такава. Или гледай или не гледай - парио не ти искат хората. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted September 13, 2009 Share Posted September 13, 2009 За мен има разлика между това да ми кажеш с 1 или 2 изречение каква е поуката от филма, какво се осмива в него и какъв му е замислъла- като например" Ами осмиват се префърцунените гейове или пък осмива се стремежа за известност на всяка цена и със сякакви средства, или пък замисъла е в това да се покаже еди ков си" и това да ми разкажеш филма и да почнеш да ми казваш какво става кой какво прави и т.н- това за мен е разказване на филма. П.П Все пак филма го гледах, лично на мен доста повече ми хареса от Борат и доста по-гладко и бързо ми вървеше от него. Самият хумор и бъзиците в тоя филм ми хареса повече и според мен над Борат. За мен Борат си беше няква пълна тъпня дето дори и хумора не беше хумор, а всеки го величаеше тоя филм все едно е някъв шедьовър. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.