AGENT_ORANGE Posted May 10, 2004 Share Posted May 10, 2004 as shti kaa shto shtoto posle nqkoi shte otvori nova takache kav e smisala mi i neq da zatvorat golqma raota Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ares Posted May 10, 2004 Share Posted May 10, 2004 Nali znae6 i 4e celta tuk e da se dade volq na slovoto i da se razberat + i - na konkurentite ,za da mogat potrebitelite da sa naqsno koi ot i-net provaiderite e po izgodno da se izpolzva uslugi ceni i taka natatuk ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted May 10, 2004 Share Posted May 10, 2004 Nali znae6 i 4e zelta tuk e da se dade volq na slovoto i da se razberat + i - na konkurentite ,za da mogat potrebitelite da sa naqsno koi ot i-net provaiderite e po izgodno da se izpolzva uslugi zeni i taka natatuk ...... Принципно си прав, но как ще стане това, когато в тази тема 90% от постингите са меко казано некомпетентни, да не говорим, че доста от тях са откровени глупости. Аз ако бях "обикновен потребител" щях да се объркам тотално Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ares Posted May 10, 2004 Share Posted May 10, 2004 e i ti si prav ama kakvo da se pravi ti moje6 li da mu obqsni6 na dragan4o ,4e skupoto -v slu4aq napravenite investizii za izgrajdane na mreja po zapaden standart e po-dobhro ot "visq6tite gradini na SEMIRAMIDA " 8-moto 4udo na LAGGAME Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted May 10, 2004 Share Posted May 10, 2004 e i ti si prav ama kakvo da se pravi ti moje6 li da mu obqsni6 na dragan4o ,4e skupoto -v slu4aq napravenite investizii za izgrajdane na mreja po zapaden standart e po-dobhro ot "visq6tite gradini na SEMIRAMIDA " 8-moto 4udo na LAGGAME Не, но "драганчо" трябва да са го учили през първите седем години от живота му, че когато е некомпетентен в дадена област е по-добре първо да седне и да почете мноооого неща по темата, преди да реши да плещи глупости, само ей така - заради собственото си его. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johan Posted May 10, 2004 Share Posted May 10, 2004 PLS pomislete za tva neshto che taq dostapna tarifa e jivo machenie neka dase izkluchi ot uslugite na EK kato ne ti haresva mini na druga, aide kato ne si dovolen i da q sprem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted May 10, 2004 Share Posted May 10, 2004 PLS pomislete za tva neshto che taq dostapna tarifa e jivo machenie neka dase izkluchi ot uslugite na EK @G-Unit има хора които ползват интернет единствено и само за да си проверяват пощата...тогава каква тарифа мислиш че им трябва на тях ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted May 10, 2004 Share Posted May 10, 2004 @G-Unit има хора които ползват интернет единствено и само за да си проверяват пощата...тогава каква тарифа мислиш че им трябва на тях ?! mi za takiva xora da zemat da napravqt tarifa za 10 leva sas dds 20 sam mnogo samo za edna poshta heee i tarifata dase kazva dostapna - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted May 10, 2004 Share Posted May 10, 2004 Aide be... 15 leva (18) bili mnogo... kato sa ti mnogo nqma da polzvash internet i tolkova. Koe seriozno isp dava internet za 10 leva? Che i neseriozno ISP trudno shte namerish... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted May 10, 2004 Share Posted May 10, 2004 mi za takiva xora da zemat da napravqt tarifa za 10 leva sas dds20 sam mnogo samo za edna poshta heee i tarifata dase kazva dostapna - Щом тарифата съществува значи е харесвана и ползвана.За пример мога да дам повечето мои познати които я ползват,защото е най -достъпна (то така и се казва де) Също със сигурност знам че ако има по ниска тарифа ,и тя ще бъде харесвана защото някои хора нямат много средства и дори 20 лева са им много за интернет Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted May 10, 2004 Share Posted May 10, 2004 mi te veche si e puskat taikato e nai evtinata shtoto ako si sprat neta za edin meses [da kajem] posle pri puskaneto zimai onia izmisleni raboti[gliobi li mlobi li] 24 leva za vkluchvane tva si e jiv grabesh spored men da we tarifata bila dobra kato darpam i se rova iz neta se edno e martav toq net oshte darpam EURO 2004 [a ima xora koito sa e vratnali nqkolko pati veche] unikalnae tarifata nqma spor Link to comment Share on other sites More sharing options...
johan Posted May 10, 2004 Share Posted May 10, 2004 mi te veche si e puskat taikato e nai evtinata shtoto ako si sprat neta za edin meses [da kajem] posle pri puskaneto zimai onia izmisleni raboti[gliobi li mlobi li] 24 leva za vkluchvane tva si e jiv grabesh spored men da we tarifata bila dobra kato darpam i se rova iz neta se edno e martav toq net oshte darpam EURO 2004 [a ima xora koito sa e vratnali nqkolko pati veche] unikalnae tarifata nqma spor pich kato ne si dovolen i kato ne ti otarva tarifata ..........ima i drugi ISP-ta Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted May 10, 2004 Share Posted May 10, 2004 mi te veche si e puskat taikato e nai evtinata shtoto ako si sprat neta za edin meses [da kajem] posle pri puskaneto zimai onia izmisleni raboti[gliobi li mlobi li] 24 leva za vkluchvane tva si e jiv grabesh spored men da we tarifata bila dobra kato darpam i se rova iz neta se edno e martav toq net oshte darpam EURO 2004 [a ima xora koito sa e vratnali nqkolko pati veche] unikalnae tarifata nqma spor Ахам Спри да се оплакваш че ще ни затворят хубавата тема.Никой не е виновен че си на достъпна , изкарай гнева си върху майка ти и баща ти ,може и върху компа и се успокой.Следващия месец ще бъдеш на по висока тарифа (е ако си платиш де). .:PEACE:. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted May 10, 2004 Share Posted May 10, 2004 posle pri puskaneto zimai onia izmisleni raboti[gliobi li mlobi li] 24 leva za vkluchvane Това е абсолютно невярно, няма такова нещо като 24 лева за включване. Нито при повторно включването, нито при първоначално с чужд модем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dinko Posted May 10, 2004 Share Posted May 10, 2004 Това е абсолютно невярно, няма такова нещо като 24 лева за включване. Нито при повторно включването, нито при първоначално с чужд модем. Но го имаше до скоро.Хората не могат винаги да знаят промените в тарифите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted May 10, 2004 Share Posted May 10, 2004 Но го имаше до скоро.Хората не могат винаги да знаят промените в тарифите Да, но много хора правят проверка преди да кажат нещо. Когато се твърди нещо е редно да се провери актуалността му, а това става най-лесно с пускането на инфо канала А и тази промяна не е едва от вчера така или иначе тъй, че не е баш актуална. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dinko Posted May 10, 2004 Share Posted May 10, 2004 Да, но много хора правят проверка преди да кажат нещо. Когато се твърди нещо е редно да се провери актуалността му, а това става най-лесно с пускането на инфо канала А и тази промяна не е едва от вчера така или иначе тъй, че не е баш актуална. хората не могат да гледат непрекснато едно и също по инфоканала и да продължават да го правят непрекъснато та да не би нещо да се промени преди това изненадахте хората със тези 24 лева без да го обявите както подобава.Иначе като вдигнете скоростите правите теми по 10 страници . Не казвам че е лошо да се вдигат скоростите , даже напротив. пс. Проверих току що в страницата на евроком нет там също нищо не пише за допълнителните услуги Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted May 10, 2004 Share Posted May 10, 2004 Да, но много хора правят проверка преди да кажат нещо. Когато се твърди нещо е редно да се провери актуалността му, а това става най-лесно с пускането на инфо канала А и тази промяна не е едва от вчера така или иначе тъй, че не е баш актуална. iskash da kajesh che veche gi nqma onia globi zavkluchvane mojesh dasi go spirash bez daplashtash i pushash taka li che po info kanala davat nqkvi prostotii neshto beshe za spirane 6 leva globa i za puskane povtorno 26 leva globa Link to comment Share on other sites More sharing options...
dinko Posted May 10, 2004 Share Posted May 10, 2004 iskash da kajesh che veche gi nqma onia globi zavkluchvane mojesh dasi go spirash bez daplashtash i pushash taka li che po info kanala davat nqkvi prostotii neshto beshe za spirane 6 leva globa i za puskane povtorno 26 leva globa спиране 2 лева и повторо включване също 2 лева ако не се лъжа Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted May 10, 2004 Share Posted May 10, 2004 хората не могат да гледат непрекснато едно и също по инфоканала и да продължават да го правят непрекъснато та да не би нещо да се промени Днес ходих до съда за едно удостоверение... За което трябваше да платя такса. Естествено не се интересувам от пълнолетието си насам колко точно е тая такса и как се е променяла във времето до днес, когато ми се налага да я внеса. Но когато ми се наложи да я плащам - поинтересувах се и си намерих необходимата информация, достъпна от обичайните за нея места, преди да отида в съда. Според мен това е нормално. Кой ги кара хората да гледат непрекъснато инфо-канала?! Но е нормално като са решили да си спират или съответно повторно пускат услугата да щракнат на него и да се осведомят за това колко ще им струва. Нали? Или предлагаш при всяка промяна на цена на услуга - дали нагоре или надолу - от ЕК да ти звънят на домашния и да те информират лично? Много удобно, наистина... Ако това се случи някога- да ми звънне телефона и да ми кажат - "Добър ден, ние сме вашия кабелен оператор и се обаждаме да ви уведомим за промяна в таксата за временно изключване..." - познай дали няма да ги пратя на майната им, защото ме занимават с неща, които не ме интересуват в момента. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dinko Posted May 10, 2004 Share Posted May 10, 2004 Или предлагаш при всяка промяна на цена на услуга - дали нагоре или надолу - от ЕК да ти звънят на домашния и да те информират лично? мисля че там кадето е пуснато саобщение за цените на основния пакет би трябвало да има и цени на допълнителните услуги и не гледаите само да оправдавате грешките а гледаите да не ги допускате Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted May 10, 2004 Share Posted May 10, 2004 Прав си - точно там от където се информираш за цените на основния пакет, точно там се подава и информацията за допълнителните такси и условия: офиса на ЕК в района ти. Чиито телефон можеш да разбереш от инфо-канала при необходимост. И тъй като темата е за Лангейм и се разпростря и върху Визио - да попитам за техните тарифи, такси и т.н. и за съответните промени в тях от къде се информират хората?! При положение, че въпросните и договор не сключват с теб, освен ако изрично не настояваш за такъв - а когато го правиш, те гледат като ескимос машина за сладолед... Не казвам, че ЕК са изрядни отвсякъде, но в работата си с клиентите са доста по-изрядни и коректни от останалите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted May 10, 2004 Share Posted May 10, 2004 А какво би трябвало да означава тази картинка Че това са бъдещите скорости на достъпна + ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted May 10, 2004 Share Posted May 10, 2004 mi te veche si e puskat taikato e nai evtinata shtoto ako si sprat neta za edin meses [da kajem] posle pri puskaneto zimai onia izmisleni raboti[gliobi li mlobi li] 24 leva za vkluchvane tva si e jiv grabesh spored men da we tarifata bila dobra kato darpam i se rova iz neta se edno e martav toq net oshte darpam EURO 2004 [a ima xora koito sa e vratnali nqkolko pati veche] unikalnae tarifata nqma spor Винаги ще има някой , който да се оплаква Ако е само една тарифа ще има сега защо е така неможе ли да има няколко различни , после започва ама защо са такива неможеше ли да са ... ,или пък за тези пари трябваше да е.... защото еди къде си е....... и така до безкрйност. Недоволни и мрънкалници с лопата да ги ринеш има достатчно предложения цена-качество така, че спрете да се оплаквате Link to comment Share on other sites More sharing options...
basmachi Posted May 11, 2004 Share Posted May 11, 2004 @G-Unit има хора които ползват интернет единствено и само за да си проверяват пощата...тогава каква тарифа мислиш че им трябва на тях ?! za tqh ima karti ! ot 3 lv do 90 lv,kvat im du6a saka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.