Jump to content
BulForum.com

Langame: Скорости и цени

vann

Recommended Posts

Във вестника пишеше в близките дни.

Сега кога ще стане, не знам. Остава ни само да чакаме да видим какво те ще измислят и с какви цени и качество мислят да придърпат клиенти.

Вчерашния вестник Труд - втора страница. Не е при мен, че да цитирам всичко точно..

Тея работи ги писаха и миналата година. Ориентировъчно беше казано май месец тази година. Но като гледам алтернативната оферта за цифрова телевизия - ако е нещо такова няма да се вържа никога.

• Replies 266
  • Created
  • Last Reply
Май се говори за някакжа LAN връзка за 18 лв.  :P

a kakvi shte sa skorostite, znam za roda na chujdi 8k, BG 16, warez 128

I da pitam sashto chuh neshto za zabrana na shervaneto na internet v skoro vreme, ima li neshto podobno?

Разбрахте ли за новата фирма, която скоро стартира в София и Пловдив.

Ще предлага кабелна телевизия, телефон, интернет.

Един от шефовете е шефа на BTV.

Четох го във вестника, по повод конкуренция на БТК.

do kolkoto az sam usvedomen znam 4e taq kabelna televiziq siq ima v pld i tva e cable bulgaria pone za neq znam 4e kazvaha 4e ste puska tiq nesta kabel telefon i internet po edin kabel :)

Това със забраната за шерване на нет не го виждам как ще стане като БТК имат доста злобна оферта за 70 лева и напълно легално може да се пусне нет на повече от 1 компютър - дори dsl-а си има такава възможност да работи като router за вътрешна мрежа....

Това със забраната за шерване на нет не го виждам как ще стане като БТК имат доста злобна оферта за 70 лева и напълно легално може да се пусне нет на повече от 1 компютър - дори dsl-а си има такава възможност да работи като router за вътрешна мрежа....

Можеш ли да кажеш къде точно пише че може легално да си пуснеш интернета от бтк на повече от 1 pc за 70 лв ?

Това че модема има определени възможности не означава че те се активират за потребителите на ниските скорости.

BTW честити нови цени от мтел и бтк.

Аз това не мога да разбера, какъв е проблемът да се шейрва интернет. Тъй или иначе каналът е един ползва се скоростта която е позволена и това е. Ако искат нека се включат 30 човека зад NAT, нали няма всички да имат максималната скорост когато се накачорят едновременно да дърпат

След като положението в държавата ни е такова, колко ще могат да си позволят 70 лв. на месец за интернет :confused

Можеш ли да кажеш къде точно пише че може легално да си пуснеш интернета от бтк на повече от 1 pc  за 70 лв ?

Това че модема има определени възможности не означава че те се активират за потребителите на ниските скорости.

BTW честити нови цени от мтел и бтк.

Вярно, чел съм по диагонал FAQ-а, 64+ и 128+ са само за 1 потребител.

НЗ за Лангейм ама ако говорим за конкуренция на Еврокома по-скоро VISIO е реалната конкуренция щото при тях има направо като Оптична връска с локалния им варез. Свалят с Макс скорост от там ;)

НЗ за Лангейм ама ако говорим за конкуренция на Еврокома по-скоро VISIO е реалната конкуренция щото при тях има направо като Оптична връска с локалния им варез. Свалят с Макс скорост от там ;)

mi ti kwa mislih 4e sputnikowa li :woot

P.S kwo stawa sq sha ima li ek lan ili ne aide nqkoi admin da izqsni :wacko:

pi4aga, ako si sam na neta vij dali nqmash nqkakav virus i ako ne namerish obqsnenie zvunni na supporta da ti zamerqt signala i t.n. Shtom ne postigash normalnite skorosti znachi ima nqkakav problem. Ne e normalko ako si na 60local da tochish s 11.5, no shtom i wareza i bg peera ti e 11.5 znachi ili sam se rejesh otkam speed ili ne si sam v mrejata i nqkoi te e limitnal :)

mmm... :wacko: може ли малко разяснения че аз нещо не ги зацепжам тия термини нещо...

как така мога да се режа сам откам speed?

и как може някои да ме е лимитнал?

сигнала викаш да не е слаб а? :wir странно-все пак съм точно в центара на града...

a little help please?:wir :rolleyes:

@ТАZ-keep it cool dude...всичко което исках да кажа е че колкото повече-толкова по-добре...совен тфа не съм изчислявал с ква връзка тряя да си че да драпнеш филм за 3 мин.говорех образно...май не си ме разбрал ... :wir :rolleyes:

mmm... :wacko: може ли малко разяснения че аз нещо не ги зацепжам тия термини нещо...

как така мога да се режа сам откам speed?

и как може някои да ме е лимитнал?

сигнала викаш да не е слаб а? :wir странно-все пак съм точно в центара на града...

a little help please?:wir  :rolleyes:

Сам ли ползваш нета и сигурен ли си, че скоростта ти винаги е много под обявеното за твоята тарифа?

Пусни си Скан за Welchia Worm. С него доста дълго имах такива проблеми преди да установя че е от червей :)

Моя съвет е да си праснеш един Firewall, щото той уж спира червеите ;) и една антивирус :) пускаш един скан :) . Ако сега някой те е хакнал, т.е. ти е ограничил нета по някакъв начин Firewall-a ще го спре (не че през Firewall е не могат да те хакнат ама е доста по-трудничко :) )

Сам ли ползваш нета и сигурен ли си, че скоростта ти винаги е много под обявеното за твоята тарифа?

преди го делях-сега не.

никога не качвам повече от(средно)11.5 от фтп-то.

ако знаех как бих ти пратил схот за да се овериш сам...

@Кнопикс-с zonealarm съм и panda antivirus-нямам вируси...

относно червеите-да драпна онези файлчета от evrocom.net нали?

Spoko i tova vreme 6te doide.Kato se varjat o6te pove4e hora kam Evrocom=>uveli4enie na skorostite=>gusto za nas.

Ne e li taka. ;)  :P  :P

kato se vlu4at pove4e 6te stane o6te po lagavo :P

Good Luck :P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...