miro123 Posted April 29, 2004 Share Posted April 29, 2004 znaesh li kvi problemi imat s data.bg osobeno, teq smeshnici. ne moje da zacepi izobshto, dava X na flashgeta, a s drugite programi i s tqh ne stava. Abe kvo da govorim langame 4e e bokluk bokluk e ama viso naistina teglqt s 60kb ot peringa i az go vidqh predi nqkolko deno u priqtel a vunshniq im ne pada pod 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted April 29, 2004 Share Posted April 29, 2004 langame 4e e bokluk bokluk e ama viso naistina teglqt s 60kb ot peringa i az go vidqh predi nqkolko deno u priqtel a vunshniq im ne pada pod 15 aa i nqkoi drug dago e vidql zeme da kajete cheva lъja as ako bqx na EK shtqx da se zamislq za nqkoi raboti sepka visio mi se vijda mnogo po izgodno kakto na pari taka i na net pak povtarqm ne se uplakvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sotko Posted April 29, 2004 Share Posted April 29, 2004 За скоростите: Миналия век Ейбрахам Маслоу провеждайки наблюдения върху социалните взаимоотношения на група шимпанзета е създал т. нар. пирамида на нуждите, разделена на пет нива (може и да са повече), целта и е да обясни защо хората действат по даден начин. На първото ниво са физиологични нужди (нужда за храна, сън, секс и т.н) , на второто "безопасни" нужди (подслон, закрила).... и така нататък. Когато човек задоволи нуждите на дадено ниво той се изкачва на друго и т.н. Пример: затова циганите като ходят да крадат кабели не мислят дали ще ги хване тока защото са на първо ниво. Стига с теорията. Ситуацията е същата и тук. Като ни вдигнаха скоростите ние се радвхме 2-3 дена и пак. С други думи покрихме едното ниво и искаме да се качим на друго. Аз съм сигурен, че ако скоростта ни е по висока от всички доставчици, някой ще каже да ама в София е така, след това в Европа, САЩ и т.н. Аз мога да кажа, че напълно ми стига Д+ и съм доволен. G-unit: Без да искам да те засягам, но ти сигурно си видял прекрасната глазура на торта, която може да е с пълнеж от (как да го кажа по меко) лайна. Защото е така при Визио има доста въпросителни. Примерно нямат лиценз за пускане на кабел...... и още много слабости, които са споменавани не веднъж в темите. Адмирирам действията на Евроком, които като истински джентълмени не тръгнаха да "пречат" на Визио като ги "подпукат" по съдебен път (лицензи и т.н.). Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted April 29, 2004 Share Posted April 29, 2004 Sotko: Бравос и АМИН - само това мога да напиша за твоето мнение, с което съм съгласен на 100%. Откакто ни повишиха скоростите на тарифите стана направо "лошо", защото имах 240 GB хард дисково пространство, а сега какво - дърпах като не видял и се оказа снощи, че съм останал с 25 GB свободни. За какво му е на човек повече от една Допустима + тарифа????? За да гледам онлайн филми ли - ами не ми трябва, защото пак ще трябва да ги дърпам, за да проверявам, нагласям, синхронизирам и т.н. субтитрите... това разбирасе си е моят частен случай и моето лично мнение! Langame и Visio - да, сигурно имат някой примамливи "хапки" с които да зарибяват и привличат хората, но мерси - хаосът в сайтовете и неразборията която цари определено ми повлия негативно. А да не говорим колко добре вече "виждат" ФТЛ и Арената.... но отново повтарям - това си е моето мнение и наистина засягащо моите интереси. Със здраве! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted April 29, 2004 Share Posted April 29, 2004 mi dobre de pone EK-to da digne International -a sq darpam s 3-4 s dostapna+ a onia shapshali neim pada pod 15 KB/s nqma da e losho Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted April 29, 2004 Share Posted April 29, 2004 samo da popitam s Ikonomi4na+ s kolko Kbps teglite ot warez i ot bg saitovete Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted April 29, 2004 Share Posted April 29, 2004 samo da popitam s Ikonomi4na+ s kolko Kbps teglite ot warez i ot bg saitovete mi as dokolkoto znam lokalen- 120 KB/s BG- 64 KB/s International- 7-8 KB/s sena- 60 leva Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted April 29, 2004 Share Posted April 29, 2004 достъпна+-30 кинта warez-11.5 KB/s BG peer-11.5 KB/s international-3-4 KB/s Откакто ни повишиха скоростите на тарифите стана направо "лошо", защото имах 240 GB хард дисково пространство, а сега какво - дърпах като не видял и се оказа снощи, че съм останал с 25 GB свободни. За какво му е на човек повече от една Допустима + тарифа????? за да дърпаш един филм за 3-4 минути,еи за тва тряя нещо повече от достъпна +или поне на мен за това ми трябва(така де-аз повече от горепосочените скорости не качвам-незнам при другите как е) бтв-някои спомена че на визио и лангаме им били бъгави сърварите-нямали вразка,докато захапели да дарпат...хиксчета в флашгет-а....обаче и при евроком на моменти е така-примерно в момента немога да дръпна 2-рото ЦД на last samurai...случвало ми се е да оставям флаша да тегли през ноща,а на сутринта да открия че е изтеглил само един файл,а другите са с хиксче.след рестарт се оправя(в повечето случаи)незнам дали в мен е проблема но определено е дразнещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sotko Posted April 29, 2004 Share Posted April 29, 2004 достъпна+-30 кинта warez-11.5 KB/s BG peer-11.5 KB/s international-3-4 KB/s за да дърпаш един филм за 3-4 минути,еи за тва тряя нещо повече от достъпна +или поне на мен за това ми трябва(така де-аз повече от горепосочените скорости не качвам-незнам при другите как е) бтв-някои спомена че на визио и лангаме им били бъгави сърварите-нямали вразка,докато захапели да дарпат...хиксчета в флашгет-а....обаче и при евроком на моменти е така-примерно в момента немога да дръпна 2-рото ЦД на last samurai...случвало ми се е да оставям флаша да тегли през ноща,а на сутринта да открия че е изтеглил само един файл,а другите са с хиксче.след рестарт се оправя(в повечето случаи)незнам дали в мен е проблема но определено е дразнещо Според мен нещо си се объркал със скоростите. На мен средно ми е 60к варез-а, 30к БГ. За филмите хубаво да ги сваляш за 2-3 мин ама като гледам Визио трябва да направят и филмово студио да може да има................ какво да гледаш. А за хиксчетата ми при мен няма никакви проблеми от страна на ЕК. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted April 29, 2004 Share Posted April 29, 2004 За филмите хубаво да ги сваляш за 2-3 мин ама като гледам Визио трябва да направят и филмово студио да може да има................ какво да гледаш. ok ai da kajem che visio nqmat filmi i igri mp3-ki video pr. sa v divia [makar che darpat s 12 MB/s] no BG-to im e nad 60 KB/s a International e 20 KB/s kvo poqko ot tva i senata za teq besni skorosti e 35 leva na meses svalqm im shapka za tia pari kvi skorosti Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted April 29, 2004 Share Posted April 29, 2004 Според мен нещо си се объркал със скоростите. На мен средно ми е 60к варез-а, 30к БГ. А за хиксчетата ми при мен няма никакви проблеми от страна на ЕК. нищо не съм объркал...толкова са ми скоростите с достъпна+ за хиксчетата може и от мен да е проблема Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted April 29, 2004 Share Posted April 29, 2004 12mbit ili 12mbytes? shtoto 100mbit = 12.5mbytes, a mnogo me sumnqva userite v edin lan da imat vsichki podobna wruzka, dori ako predpolojim, che v normalni usloviq 12mbytes/sec sa postijima skorost. pi4aga, ako si sam na neta vij dali nqmash nqkakav virus i ako ne namerish obqsnenie zvunni na supporta da ti zamerqt signala i t.n. Shtom ne postigash normalnite skorosti znachi ima nqkakav problem. Ne e normalko ako si na 60local da tochish s 11.5, no shtom i wareza i bg peera ti e 11.5 znachi ili sam se rejesh otkam speed ili ne si sam v mrejata i nqkoi te e limitnal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sotko Posted April 29, 2004 Share Posted April 29, 2004 ok ai da kajem che visio nqmat filmi i igri mp3-ki video pr. sa v divia [makar che darpat s 12 MB/s]no BG-to im e nad 60 KB/s a International e 20 KB/s kvo poqko ot tva i senata za teq besni skorosti e 35 leva Хубавото на пазара е че никой не те кара да си абонат на ЕК, като искаш отивай при Визио и сваляй с 323178238127893812К. Мога да ти кажа че точно оттам ще дойде проблема като се накачулят още маймуни. Докато ЕК има нужните ресурси за супер развитие в бъдеще; кажи ми какво може да направиш с 2000 лв. пари на един средностатистически "махленски провайдър" . Таz: Ще им се скъса кабела Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted April 29, 2004 Share Posted April 29, 2004 pi4aga: Пичага - ти наистина си "ПИЧ". Благодаря ти, че ме осведоми така мило и бързо с каква скорост съм, защото от толкова време се "чудех" какво става... Да, така е - за да дърпаш филма за 3 - 4 минути трябва да си с оптика и да дърпаш с 30Mb/s = 3,75MB/s - за да сме по - точни - при идеални условия с тази скорост 700 МВ филм ще го дръпнем за 3, 111111111 минути. Може да се появи допълнително забавяне, ако Windows-а си cut-ва. Sotko: Какво ще стане - ще им се счупи клона!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted April 29, 2004 Share Posted April 29, 2004 12mbit ili 12mbytes? shtoto 100mbit = 12.5mbytes, a mnogo me sumnqva userite v edin lan da imat vsichki podobna wruzka, dori ako predpolojim, che v normalni usloviq 12mbytes/sec sa postijima skorost. mi parvo kato pusnax neshto da tegli ot texnia lokalen pochna sas 700 KB/s [i toi vika che bilo malko] sprqx go i kato go pusnax pak sled malko mi svali 700 MB za 1min 15 sek. nqkade [gledax vremeto] toi vika che darpal i taka samu kazali sas 12 mbytes/s Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted April 30, 2004 Share Posted April 30, 2004 Разбрахте ли за новата фирма, която скоро стартира в София и Пловдив. Ще предлага кабелна телевизия, телефон, интернет. Един от шефовете е шефа на BTV. Четох го във вестника, по повод конкуренция на БТК. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 30, 2004 Share Posted April 30, 2004 mmmda ima nqkwi takiwa sluhove ama sq kato vidqha vsi4ki 4e e avanta da si napravi6 i-net provider i da varje6 nqkolko stotin 4oveka kum nego si mislqt 4e pravqt biznes a twa ne e taka... tui 4e si hodete kudeto iskate no posle kat ima destroy ne se oplakvaite Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted April 30, 2004 Share Posted April 30, 2004 Разбрахте ли за новата фирма, която скоро стартира в София и Пловдив.Ще предлага кабелна телевизия, телефон, интернет. Един от шефовете е шефа на BTV. Четох го във вестника, по повод конкуренция на БТК. poznai gore dolu koga 6te stane tfa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted April 30, 2004 Share Posted April 30, 2004 poznai gore dolu koga 6te stane tfa mi ako znaesh neshto po vaprosa kaji ti Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted April 30, 2004 Share Posted April 30, 2004 mi ako znaesh neshto po vaprosa kaji ti ako znaih dali 6teh da pitam Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted April 30, 2004 Share Posted April 30, 2004 Във вестника пишеше в близките дни. Сега кога ще стане, не знам. Остава ни само да чакаме да видим какво те ще измислят и с какви цени и качество мислят да придърпат клиенти. Вчерашния вестник Труд - втора страница. Не е при мен, че да цитирам всичко точно.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted April 30, 2004 Share Posted April 30, 2004 Nai vojnoto e nie da namajem ot cqlata rabota kolkoto poveche firmi tolkova po dobur net pone taka trqbva da e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted April 30, 2004 Share Posted April 30, 2004 Spored men konkurenciata ( makar i slaba) si raboti po vuprosa i kakto e po sveta cenite namaliavat kachestvoto i skorosta se uvelichavat! Visio shte drupnat napred i togava shte vi pitam dali shte ste kum EK. Za sega EK sa nai dobri - no neznam dali shte e za vinagi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted April 30, 2004 Share Posted April 30, 2004 E sumnqvam e Evrocom da sedqt i da gledat kak visio im vzima klientite sigurno shte ima i oshte uvelicheniq na skorosta Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted April 30, 2004 Share Posted April 30, 2004 ok ai da kajem che visio nqmat filmi i igri mp3-ki video pr. sa v divia [makar che darpat s 12 MB/s]no BG-to im e nad 60 KB/s a International e 20 KB/s kvo poqko ot tva i senata za teq besni skorosti e 35 leva na meses svalqm im shapka za tia pari kvi skorosti Пич, айде престани с рекламите, като те кефи отивай там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.