vann Posted April 19, 2004 Share Posted April 19, 2004 censored-censored (ne sa si platili za reklama) СЛЕДВА ОТГОВОР И ОТ СТРАНА НА ЕВРОКОМ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted April 19, 2004 Share Posted April 19, 2004 da ama sa propusnali fakta che e edin kanal ne sa downlink i uplink...sledva komentar ot tvoq strana da te svetna che samo 1 kanal...= lag Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted April 19, 2004 Share Posted April 19, 2004 Mi kato gledam svalqt ot wareza si s 230-250KB i mejdunarodniq trafik e nqkude okolo 8KB i bg e sus 30KB koeto hich ne e zle za tezi ceni i sega dvama moi priqteli se otkazvat ot langame i shte minavat na drug internet dostavchik Link to comment Share on other sites More sharing options...
vann Posted April 19, 2004 Author Share Posted April 19, 2004 Аз наистина не знам дали е един канал,но днеска ми попадна една листовка и реших да споделя това,не че ще се откажа от услугите на Евроком. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted April 19, 2004 Share Posted April 19, 2004 абе не ви ли писна вече с това гледане в паничката на другия бе ! кой колко стотин килобайта в секунда свалял, какво щял да отговори Евроком.... ми Евроком не държи никой насила Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted April 20, 2004 Share Posted April 20, 2004 Малко преигравате с тея скорости , ама кво да праиш. Те могат да свалят и с 500кб ако искат от тяхния си ларез ама нямат кво да свалят от там - гледам го редовно в един приятел ие - БОМ-БОК , така че не мрънкайте! Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted April 20, 2004 Share Posted April 20, 2004 абе не ви ли писна вече с това гледане в паничката на другия бе !кой колко стотин килобайта в секунда свалял, какво щял да отговори Евроком.... ми Евроком не държи никой насила Съгласен съм с теб.Ама нали знаеш ...това си ни е присъщо То...... ако негледа Българина в паничката на другия....ще умре от скука Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted April 20, 2004 Share Posted April 20, 2004 Аз лично не бих се вързал към доставчик, който наедно пише "кабелен интернет", "интерснет връзка 100 мегабита по лан","оптича връзка", а пропуска да уточни дали става дума за сподолена скорост и даже не си дава uplink-a... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasquatch Posted April 20, 2004 Share Posted April 20, 2004 Idi da si svalish Kill Bill vol2. ot laggame. Uspex.Az tuka go svalix za 10 min i sega go pisha a oneq tam oshte i ne sa chuli za nego Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted April 20, 2004 Share Posted April 20, 2004 Idi da si svalish Kill Bill vol2. ot laggame. Uspex.Az tuka go svalix za 10 min i sega go pisha i koq e taq tarifa, deto downloadvash s neq 2 diska po 700MB za 10 minuti? :> tova pravi nad 2 MByte/s Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 20, 2004 Share Posted April 20, 2004 i koq e taq tarifa, deto downloadvash s neq 2 diska po 700MB za 10 minuti? :>tova pravi nad 2 MByte/s Оптика - над 300 лв. без ДДС, в зависимост от включения интернет трафик Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted April 20, 2004 Share Posted April 20, 2004 Малко преигравате с тея скоростиizob6to ne preigravat skorostite sa mnogo po visioki za syotvetnata cena, lo6o e naistina 4e pylni amatiori deto hub-ovete im visqt po dyrvetata kato po koledna elha i sa opleli grada kato paqjina na praktika predlagat pove4e ot EK 4iqto mreja e na po visoko nivo Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted April 20, 2004 Share Posted April 20, 2004 Аз знам че имат бая проблеми тея ланове откъм качество в последната миля. Затова предпочитам Евроком. Преди близо 2 години бях към лан само на 250 метра от нас и пак ставаха изненади. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted April 20, 2004 Share Posted April 20, 2004 Аз знам че имат бая проблеми тея ланове откъм качество в последната миля. Затова предпочитам Евроком. Преди близо 2 години бях към лан само на 250 метра от нас и пак ставаха изненади. Lan-а като модел и стандарт не е разработен за това което го ползват хората в БГ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted April 20, 2004 Share Posted April 20, 2004 Po princip sum suglasne s Netrootbg neznam v koq druga durjava se predlaga inetrnet po lan s hubove po durveta i po stulbove inache neka sedqt i drugite dostavchici che da ima konkurenciq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 20, 2004 Share Posted April 20, 2004 Момчета, сериозни бизнес начинания не се правят току-така - на някой му хрумнало и хайде давай да правим LAN. Тези т.нар. "доставчици" се опитват с 2-3 хиляди лева "инвестиции" да правят "MAN мрежа". Въобще не ме интересува какви са им скоростите - аз никога не бих си дал парите в ТНТМ. Лошото на цялата ситуация в България е, че само малко компании могат да си позволят сериозни инвестиции - Евроком никога нямаше да направят тази инфраструктура, ако не бяха масата клиенти на кабелната ТВ - това им помогна да направят сериозни инвестиции в инфраструктурата. Доставчиците на ЛАН разчитат на стотина примерно интернет клиенти - ами не става просто. Когато минимум 50% от българските домакинства минат на широколентов достъп, тогава вече може да се говори за инвестиции в професионални ЛАН (истинския термин е Ethernet MAN) решения. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasquatch Posted April 20, 2004 Share Posted April 20, 2004 Абе истината е че каквото и да стане все ще има недоволни.Ей на обаче аз например съм горе-долу доволен засега - плащам 36 лева и имам 10-12К/6К интернет вкъщи (а и downlink-a като гледам е отделен от uplink-a което значи до 16-18K трафик в двете посоки), а много добре си спомням преди години когато си пуснах интернет за първи път какво беше - имах модем 14400 и интернета да ми беше 1К най-много, абе изобщо за какъв интернет може да става дума.А сега за още малко кинти мога да си пусна 200/100 Кбита (макар и негарантирани). Ама на хората вечно не им стига ей тва е. Може и 5МБ/с интернет да имат и пак ще искат още, като че ли кой-знае какво правят. Всичко е въпрос на време. След още някоя и друга година нещата ще си дойдат на мястото. edit No.7: и не си мислете и че и от langame всички са доволни аз познавам поне един човек дето е навит да им изкърти 10-15 hub-a, да изчака да сложат нови и да ги изкърти и тях, а и не е единствения ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted April 20, 2004 Share Posted April 20, 2004 Ако имат 5мбит/мбайт връзка ще недолстват, че са малко сървърите, които да им позволят да свалят от тях с такъв speed... ама те понеже ще са лейм и докато стигнат до истината (ако) всички по пътя ще им излязат виновни Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasko66 Posted April 20, 2004 Share Posted April 20, 2004 idva silnia i pravilen nachin adsl spete spokoino Link to comment Share on other sites More sharing options...
xway Posted April 21, 2004 Share Posted April 21, 2004 idva silnia i pravilen nachin adsl spete spokoino За някои вече е дошъл Link to comment Share on other sites More sharing options...
kkk Posted April 21, 2004 Share Posted April 21, 2004 За някои вече е дошъл А най-правилният начин е FTTH (Fiber-To-The-Home). За някои отдавна е дошъл... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 21, 2004 Share Posted April 21, 2004 А най-правилният начин е FTTH (Fiber-To-The-Home). За някои отдавна е дошъл... Мога ли и аз да си поръчам тогава - един OC12 линк до вкъщи ме устройва на първо време Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted April 21, 2004 Share Posted April 21, 2004 Mene me ustrova uvelichenie na skorostite s 30-60KB no ne samo BG i local a i mejdunarodniq trafik da ni se kachi che da mojem da se hvalim s tova che sme kum EK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stil_L Posted April 21, 2004 Share Posted April 21, 2004 Spoko i tova vreme 6te doide.Kato se varjat o6te pove4e hora kam Evrocom=>uveli4enie na skorostite=>gusto za nas. Ne e li taka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted April 21, 2004 Share Posted April 21, 2004 Ima edin maluk problem ot kude shte gi vzemem tiq poveche hora osven ako ne pochnat drugite da se mahat ot langame i visio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.