Jump to content
BulForum.com

Продавам настолен с тфт монитор

Recommended Posts

Продава се следния комплект ,настолен компютър с монитор,напълно работещ,снимки ,тестове и други въпроси на скайп

1.Дънна платка Gigabyte GA-K8NS-754-35 лв

2.Тип централен процесор AMD Sempron, 1600 MHz (8 x 200) 2800+-15 лв

3. Kingston ддр 400 3х 512 мб- 50 лв

4.Видеокарта nVIDIA GeForce FX 5200-128/128-20 лв

5.WDC WD800BD-22LRA0 (WD-WMAM9V260768)-80 сата-30 лв-5 месеца гаранция

6. _NEC DVD_RW ND-3500AG-20 лв

7.Име на монитора Compaq TFT5000S-60 лв-5 месеца гаранция

8.Dell клавиатура с вграден хъб за usb и оптична мишка cherry-10 лв

9.300 W фортрон и кутия няква черна(става горе- долу)-25 лв

Цена -250 лвДавам и 3 дена тестов период

На части не се продава,цените са за ориентир,скайп-plamen301174-Бургас,за Пловдив ЛЕОЕКСПРЕС-5-6 лв

Поради заминаване извън страната,моля всички теми да се считат за невалидни,Midex-лаптопа е свален защото писах до събота на обяд(ако не знаеш днес е събота)и 12.00 мина,както казах няма да ме има в България 6 месеца затова помолих да ми заключите темите,а не да се правиш на господ и да се заяждаш,като че само аз имам повече от няколко теми,или защото съм от Бургас ? Поздрави на всички съфорумници и успешна търговия

...,Midex-лаптопа е свален защото писах до събота на обяд(ако не знаеш днес е събота)и 12.00 мина,както казах няма да ме има в България 6 месеца затова помолих да ми заключите темите,...

А ти имаш ли си представа как изобщо се затварят теми? Вместо да се жалваш, що не вземеш да помогнеш малко като си едитваш всяка една отворена твоя тема с надпис - "Невалидна"?

В случая аз си имам предостатъчно работа (и лична вкл.), за да издиря всичките ти отворени (~40 бр.) теми, да влезна във всяка една от тях и да я затворя/местя в раздела за приключените продажби. Мммм не - идеята не ми допада...ако искаш, жалвай се от мен пред админите, но поне аз няма да затварям всичките ти отворени теми. Ако мерна следващите дни някоя с надпис "невалидна", може и да я затворя, но неведнъж - тц. :ph34r: (П.П. "Господ" се пише с главна буква)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...