Jump to content
BulForum.com

Купувам ресивер "Респром" РС 201

Recommended Posts

Купувам този ресивер,предполагам няма някой,който да не се сеща за него,нямам големи претенции за външен вид (е все пак да е позапазен така).Сумата,която съм готов да дам за него,е 20 лева.За връзка : тук в темата или на лични (обикновено съм онлайн вечер след 22 часа)

Купувам този ресивер,предполагам няма някой,който да не се сеща за него,нямам големи претенции за външен вид (е все пак да е позапазен така).Сумата,която съм готов да дам за него,е 20 лева.За връзка : тук в темата или на лични (обикновено съм онлайн вечер след 22 часа)

имам такъв ,работи но не е пускан отдавна ,червен е на цвят ,няма счупено ,daniench ми е скайпа тел 0878291331

ами пише РСТ 201 и е само тунер ,стерио ,с двата укв обхвата ,къси ,дълги и средни , вътрешна феритна антена и външна антена за укв и къси вълни

ето и снимка на тунера: www.snimka.bg/album.php?album_id=308226&pid=12482655

Евентуално цена на тунера,да го имам в предвид,че тук един колега от форума втори ден не ми се е обадил за един друг тунер - Т202,ще го изчакам,но да имам представа и за този :)

Също предлагам тунер РСТ-201, като на колегата горе, само че черен. Работещ, с подобрения(LC-филтри, коаксиален изход за антена и др.)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...