Jump to content
BulForum.com

Български Международен Авиационен Фестивал

бат Ицо

Recommended Posts

INCINERATOR said:
Дано турските пилоти не са като турските тираджии

Ами...същите са - и те като тях спят и карат, щото си знаят номерата наизуст, летят бързо и в пакет....много си приличат. Само дето никой от тях не се удари в дърво или крайпътна къща. :bgrin:

П.П. Между другото ще взема да преместя тази тема в "Others". ;)

Midex said:
Въпреки, че тези дни и до края на месеца ми е доста затрупано с разни ангажименти и по тази причина в съботата не бях на демонстрациите...днес теглих една майна на работата и си казах, че неделното шоу няма да го пропусна. Като изключим умората в ръцете от постоянното следене на самолетите, силното слънце, от което тотално съм изгорял по ръцете, врата и лицето, а също и закъснението на бат' Серго - шоуто определено си заслужаваше. Изснимах 2-3 диска и ако някой прояви интерес - по-късно мога да кача видеото някъде в нета и да пусна линк за теглене.

Значи на мен отказваш и ми ходиш самолети да гледаш, така ли? :sayjin

В тази връзка вземи качи клипа от последното ни картинг състезание, крайно време е да го видим!

Airfan said:
..... и по къси поли.

Ти се опитваш да развалиш най-хубавата част ли??? :laughing:

RaptoR said:
Значи на мен отказваш и ми ходиш самолети да гледаш, така ли? :sayjin

Не смятах да ходя...реших го в последния момент, защото реших да го съчетая и с друго - колата ми съхнеше след боядисване вече близо седмица в Крумово и след шоуто отидох да си я прибера. ;)

Midex said:

Пилотът е Свилен Иванов - динозавър във всеки един хубав смисъл на думата. :) Шапка му свалям!

Още един линк от 2004 за него!

Stenli said:
Не знам за вас, но аз останах крайно впечатлен от изпълнението на ВВС Турция :rolleyes:
Aз по някакво стечение на обстоятелствата се запознах с тях. Помогнах им да намерят чейндж бюро. Те ме поканиха и даже си разменихме телефони да се чуем след шоуто да се снимам с тях и самолетите и да пийнем по нещо, но отидох на вила и пропуснах, за което от части ме е яд по обясними причини, но пък на вилата си изкарах много хубаво.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...