Jump to content
BulForum.com

Български Международен Авиационен Фестивал

бат Ицо

Recommended Posts

уффф... Точно на бала ми се пада това събитие ,а как искам да ида. И все пак ще има ли билети или вход свободен ? (може да измисля нещо да отида да гледам половината :Д )

уффф... Точно на бала ми се пада това събитие ,а как искам да ида. И все пак ще има ли билети или вход свободен ? (може да измисля нещо да отида да гледам половината :Д )

dokolkoto znam e 10lv

...И все пак ще има ли билети или вход свободен ?

Билети

Еднодневен - 10 лв.

Еднодневен За двама - 15лв.

Двудневен - 15лв.

Двудневен За двама - 25лв.

Ученици - 5лв.

Деца под 7г. и възрастни над 65г. безплатно.

Не знам за вас, но аз останах крайно впечатлен от изпълнението на ВВС Турция :rolleyes:

И аз тея бяха некви маняци. Най ме кефиха като се разминаваха фронтално.

Айде който има снимки и клипчета от шоуто да ги качва в тази тема.

На гърба на билетите пишеше, че е забранено правенето на снимков и видео матерял, а нарушителите ще се преследват от закона...

На гърба на билетите пишеше, че е забранено правенето на снимков и видео матерял, а нарушителите ще се преследват от закона...

Е то по тая логика трябва 90% от публиката да се съди :unsure: ето тук има малко снимка http://news.plovdiv24.com/91758.html, а клипчета във вбокс. Утре програмата ще е същата, така че, който има желание ;)

Не знам за вас, но аз останах крайно впечатлен от изпълнението на ВВС Турция :rolleyes:

Малко Офф, ама.... Навремето, когато служех в родната казарма, турските ВВС бяха втори в света..., веднага след руските и далеч преди американските въпреки, че летяха предимно на американски машини....

offf: моля не се изцепвайте върху пясъка ;) като бронетанкова техника и жива сила са номер 2 в света сега, но като авиация никой не е въобще мерило за САЩ и Русия/СССР, като след 1989 пък първите са доста напред и като численост и като боеспособност.

offf: моля не се изцепвайте върху пясъка ;) като бронетанкова техника и жива сила са номер 2 в света сега, но като авиация никой не е въобще мерило за САЩ и Русия/СССР, като след 1989 пък първите са доста напред и като численост и като боеспособност.

Този спор не е за тук! Поразрови се малко из специализирана литература по въпроса и пак заповядай..... Ако искаш на лични, ако искаш може да спретнем темичка (ако има интерес за такава) ;)

Турците ги водят като вторите най-добри пилоти в НАТО,

Иначе днес стана добро шоу, но добре че беше този вятър иначе при 30 градуса ,щеше да има много колабирали

Късно вечерта пристигнаха и други самолети ( F-16 поне го видях а и чух още) , та утре ще има още повече демострации ( и бат Серго начело)

Не агитирам никой,аз даже няма да ходя( щото вече не съм дежурен) , но утре ще е още по -интересно

А относно смиките ,днес 3 пъти ходих да говоря с едни холандци ,да не се въртят около въртолетите докато запускат да не стане сакатлък, снима се на воля,около ,в и под въртолети ,самолети и пилоти( много се снимаха с турците ,но и шоуто им беше уникално,с елементи които само те правят, огледалния вираж)

Въпреки, че тези дни и до края на месеца ми е доста затрупано с разни ангажименти и по тази причина в съботата не бях на демонстрациите...днес теглих една майна на работата и си казах, че неделното шоу няма да го пропусна. Като изключим умората в ръцете от постоянното следене на самолетите, силното слънце, от което тотално съм изгорял по ръцете, врата и лицето, а също и закъснението на бат' Серго - шоуто определено си заслужаваше. Изснимах 2-3 диска и ако някой прояви интерес - по-късно мога да кача видеото някъде в нета и да пусна линк за теглене.

ще съм благодарен ако пуснеш в нета това което си снимал

ОК, само не ми се сърдете за качеството, тъй като ползвах "Long Play" режима, че да не сменям често дискове...и освен това такъв вятър духаше, че на моменти щеше да ми издуха камерата от ръката - стабилизацията беше пусната, но с този вятър изображението беше стабилно докъм 30-40Х...нагоре вече започва да трепери.

Сега ще видя какво има на дисковете, ще го конвертирам в '.mpg' или '.mp4' и ще го кача някъде...ще гледам да е на BG сървър, че файловете се очертава да станат големички.

Въпреки, че тези дни и до края на месеца ми е доста затрупано с разни ангажименти и по тази причина в съботата не бях на демонстрациите...днес теглих една майна на работата и си казах, че неделното шоу няма да го пропусна. Като изключим умората в ръцете от постоянното следене на самолетите, силното слънце, от което тотално съм изгорял по ръцете, врата и лицето, а също и закъснението на бат' Серго - шоуто определено си заслужаваше. Изснимах 2-3 диска и ако някой прояви интерес - по-късно мога да кача видеото някъде в нета и да пусна линк за теглене.

Другия път фактор 30+ върху всички открити места и нямаш грижи. Аз прекарах 3 дни по цял ден там и нямам грам червенко. Ама съм патило, а не старило :pirate

Също така - никога с джапанки или открити обувки, а за дамите - никога с токчета и по къси поли.

и аз бях днеска,слънцето доста добре ме шибна,чак и тиквата взе да ме цепи по едно време.

но си заслужаваше напълно де,аз лично останах много доволен :rolleyes:

ОК, само не ми се сърдете за качеството, тъй като ползвах "Long Play" режима, че да не сменям често дискове...и освен това такъв вятър духаше, че на моменти щеше да ми издуха камерата от ръката - стабилизацията беше пусната, но с този вятър изображението беше стабилно докъм 30-40Х...нагоре вече започва да трепери.

Сега ще видя какво има на дисковете, ще го конвертирам в '.mpg' или '.mp4' и ще го кача някъде...ще гледам да е на BG сървър, че файловете се очертава да станат големички.

Такаааа...ето ги обещаните линкове. Между другото най-добре се виждат на телевизор, тъй че който иска да гледа, да си ги запише на едно презаписваемо DVD и да го слага на DVD плеъра. Ако имате широкоекранен телевизор ще е супер, защото съм снимал 16:9.

Повтарям - треперенето на камерата е най-вече от силния вятър, липсата на статив и големия зуум (повечето самолети летяха на няколко километра от публиката).

Всичките клипчета са суров материал без никаква обработка.

Умишлено не помествам полета на репликата на първия български самолет, защото в тоя вятър горкият едвам летеше и не беше много интересно. Също така съм резнал делтапланерите, пристигането на бат' Серго и общия изглед на 'паркираните' самолети и хеликоптери.

Ще се опитам да поместя номерата в хронологичен ред по реда на изпълненията:

- Малка акция с хеликоптери

- Миг 21

- Миг 29

- Един пич с едно червено самолетче (и друг път съм го гледал) - много е добър!

- Пак тоя с второто си изпълнение

...и още няколко самолета...няма да изброявам кой какъв е - ще питате kolioeng за подробности...той е наясно с всичко. :punk

- Цък

- Цък

- Цък

И за финал - ония маниаци от Турция...btw, взех си автограф върху един разкошен плакат. :punk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...