freshman Posted May 20, 2009 Share Posted May 20, 2009 Продавам автоматична пералня стара, но работеща. Модел Gorenje. Перялнята е с леки козметични дефекти. Продавам я, защото си купих нова и тази не ми е нужна. Цена 50 лв. само и само да ми се разкара от главата. Намира се в Пловддив. За контакти тук или на лична. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dokata Posted May 20, 2009 Share Posted May 20, 2009 Продавам автоматична пералня стара, но работеща. Модел Gorenje. Перялнята е с леки козметични дефекти. Продавам я, защото си купих нова и тази не ми е нужна. Цена 50 лв. само и само да ми се разкара от главата. Намира се в Пловддив. За контакти тук или на лична. Дай някоя снимка ако може ,от къде по-точно в Пловдив си ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
freshman Posted May 21, 2009 Author Share Posted May 21, 2009 namiram se v kv.gagarin. karshiaka. snimki niamam. ako iskash mini da ia vidish. Link to comment Share on other sites More sharing options...
funakoshi Posted May 21, 2009 Share Posted May 21, 2009 Модел Gorenje Марката е Gorenje Кажи модела. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lyudmilsl Posted May 22, 2009 Share Posted May 22, 2009 Продавам автоматична пералня стара, но работеща. Модел Gorenje. Перялнята е с леки козметични дефекти. Продавам я, защото си купих нова и тази не ми е нужна. Цена 50 лв. само и само да ми се разкара от главата. Намира се в Пловддив. За контакти тук или на лична. И Аз имам интерес. Още ли се продава. Какъв модел е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
freshman Posted May 30, 2009 Author Share Posted May 30, 2009 Пералнята се продаде. Моля, темата да бъде изтрита Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.