Jump to content
BulForum.com

Kill Bill vol. 2

Recommended Posts

Да ама при мене 3-я диск не се гледа хич. Направо дойде най-интересното и айде ...

edit:открих че с win dvd върви (?) фалшива тревога :)

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

a iska mi nqkva registraciq nqkvi idei kak da se registriram 6too sega imam edno kvadrat4e deto mi obikalq iz ekrana !?!?!?!?

~mod. edit~

Моля те, поясни за къде трябва да се регистрирваш? Макар че смятам, че си допуснал някъква грешка!

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

emi karaman kazvam go za6toto sam go gledala filma :angry: i mnogo sajelqvam 4e si zagubih vremeto v gledane na takava tapotiq :angry: Ako si go gledal i ti haresva hubu,nqmam ni6to protiv mnenieto na vseki edin :wir az moito mnenie si go kazah ve4e

ra4e-f karaman tuka ne se obsajdat filmite bre zasramete se :allien

ako filma e na vcd toest bin i cue az polzvam powerdvd mointvam s damoen tool i vsichko trugva bez da si tormoza pc-to s izlishni kodeci.

ako filma e na vcd toest bin i cue az polzvam powerdvd mointvam s damoen tool i vsichko trugva bez da si tormoza pc-to s izlishni kodeci

незнам аз съм к к-лайт кодек пак,и просто давам на файловете да се плейват през БСПлейъра и си бачкат

отделно съм инсталирал ffdshow и няй-новите ДивХ кодеци и всичко си бачка

• 2 weeks later...

Гледам има качен DVD rip, обаче няма субтитри. Търсих в subs.unacs.bg, но там има само за 1 диск, а тези за 2 пише че са за Телесинк версията. Та те ще паснат ли на DVD ripa. Някой ако е пробвал да каже

Да ама качеството на тоя филм нещо не ми харесва ;) Чуват се смущения в звука. И защо на някой моменти от филма е черно-бяло?

ааа баси луд е тоя филм, апа музиката...

начи за субс цд1 +6000мс за цд2 -260000мс :blink:

Да ама качеството на тоя филм нещо не ми харесва ;) Чуват се смущения в звука. И защо на някой моменти от филма е черно-бяло?

еми предполагам така и трябва да е черно-бяло на моменти ;) B) (не е dvdscr)

иначе качеството си е перфектно и картина и звук (смени си ac3 кодека...)

Аз не помна на Телесинка като го гледах имаше ли черно бели моменти. А тва за кодека - правих тия дни експерименти с кодеците. И всичко се е омазало. Едвам подкарвам субтитрите. Трябва преинстал на уиндоуса. И тогава пак ще вида нали е така. Но пък на другите филми с AC3 нямам никви проблеми и за тва си мисла че не е от кодека. Като го пусна през уредбата се чува само от близо. Но като сложа слушалки се чува по-добре едно леко прещене (едвам едвам но го чувам)

Филма е луд .Върви идеално а моментите са Черно-Бели заштото Тарантино прекрива пролятата кръв,а и Черно-Бели са кадрите на спомените,ако не са лъжа щото съм го гледал преди 5 месеца.А в Японската версия кръвта е цветна.Тва е заради Американците.Но както и да го дава го гледаите щото няма да излиза по кината

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...