joeblack Posted May 20, 2009 Share Posted May 20, 2009 Интересуват ме мнения за тази вектра,паддръжка ходова част в частност 2.2дизелови двигател.Автомобила за годините и класа си е на доста прилична цена и искам да разбера дали си струва.Мерси предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 Ами и аз мисля да взимам някаква такава.Прочети подробности в ОпелКлуб-а.Там има описание на този двигател. Иначе имам познати с такава кола.Казват,че ако я поддържаш всичко е ОК. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragomir375 Posted August 18, 2010 Share Posted August 18, 2010 здравейте! колега мен сащо ме интересува тази кола. 2.2 двигателите са с верига с което ме кара да се замисля, но пак 1,9 TDCI 150ph гори сравнително мално 5,8 - среден разход, а за 2.2 -147PH - 8,4 - среден разход, аз предпочитам да ми гори по малко, но пак при 2.2 ще спестиш разходи зареди веригата :? аз сущо се интересувам от този модел кола и ще сам благодарен някои ако сподели какво е слабото му място Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.