Jump to content
BulForum.com

Купувам матрица за

Recommended Posts

Купувам 15.4" матрица за Fujitsu-Siemens Amilo Li 2727. Може и нещо аналогично, но с възможност за връщане ако не ми върши работа. :rolleyes:

Привет,

мога да предложа матрица 15.4, става и за този модел и е 1280х800, цена с монтажа 180 лева.

Поздрави

Дай ми цена без монтаж. :-)

Пак е толкова.

Монтажа е бонус, защото много от клиентите не могат да си ги монтират сами.

Купувам 15.4" матрица за Fujitsu-Siemens Amilo Li 2727. Може и нещо аналогично, но с възможност за връщане ако не ми върши работа. :rolleyes:

предлагам ти 1680x1050 - 200лв

ако искаш и монтаж може

цената може да се коментира в разумни граници

предлагам ти 1680x1050 - 200лв

ако искаш и монтаж може

цената може да се коментира в разумни граници

Сори, че питам, но за тази матрица и кабела трябва да е друг (а може би и инвертера).

Сори, че питам, но за тази матрица и кабела трябва да е друг (а може би и инвертера).

Какво общо има матрицата с кабела и инвертора.На човека му трябва матрица.Неговият кабел ще пасне на матрицата защото те са стандартни.

:wacko: офф за кабела и матрицата ...пробва се и това е..вероятноста да тръгне клони към нула...

не видях в нета такова фуджицу от тази серия да кара такава матрица де...

имаше интересно ревю :

Performance

Like Equatorial Guinea's Olympic team, the Amilo Li 2727 tries hard but won't win any awards for performance. It scored a paltry 1,403 in PCMark 2005, and 1,310 in 3DMark 2006, so it isn't much faster than an Eee PC 901. It'll let you surf the Web, listen to music and watch videos of up to 720p resolution with relative ease, but it really does start to stutter if you try to multitask.

:D

по темата :180 лева с монтажа за мат матрица и 200 лева за бляскавата...,която според е по-лоша...ама ,мода...

иначе цената на колегатa MIC е чудна ,не е лошо да пробвате

Какво общо има матрицата с кабела и инвертора.На човека му трябва матрица.Неговият кабел ще пасне на матрицата защото те са стандартни.

При матриците с по-голяма резолюция от 1280*800 се изисква друг LCD кабел (за доста от моделите, на които съм сменял е така). Затова го казах. Иначе ако стане ще е бомба, но ме съмнява...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...