DevMan77 Posted May 19, 2009 Share Posted May 19, 2009 ПРОДАДЕНО ! Продавам 2 бр. процесора - CPU Intel CORE 2 QUAD Q6600 2.40GHz SLACR G0 stepping! (8mb cache) (stable overclock @ 3.9ghz!!!) Цена: 240 лв. (единият) Процесорите са внесени лично от мен от USA преди 1 година, взети са от USA втора ръка - ползвани са max няколко месеца, и не са overclock-vani ! Експериментите с overclock съм ги правил с идентичен процесор ( третия закупен от същото място CPU ) - който си го ползвам за личния ми Desktop PC... Постигал съм 4Ghz overlock с него, stable @ 3.9ghz (с въздушно охлаждане S1384) Като сегашните ми настройки са: BestPerformance per Watt - 3.4 ghz ( 8 x 425 ) @ vcore 1.285v ! Не гарантирам че другите ми 2 процесора (които продавам) ще постигнат абсолютно същите overclock резултати, просто защото не съм ги пускал изобщо. Давам Ви Batch# т.е. можете да изровите в мрежата - на какво са горе-долу са способни... CPU1 Batch# L807A607 CPU2 Batch# L807A614 Продавам ги понеже идеята с която ги взех беше да пусна 3 и в последствие повече високопроизводителни машини - в клъстер, за научни изчисления. Но пренаписах програмата за изчисленията на CUDA, така че вече няма смисъл от толкова много машини а просто няколко 9800 GX2 :-D Давам Money-Back гаранция за процесорите 7 дена. Пращам с Еконт, при взимане на място предлагам опция тест преди взимане - в офиса където работя ( в София ) ! Трябва ми един PHENOM, така че може и бартер за PHENOM II X4 или: - за PHENOM II X3 с доплащане от 50 лв. - за PHENOM QUAD 9950/9650 AM2+ с доплащане от 70 лв. - за PHENOM QUAD 9550 AM2+ с доплащане от 90 лв. - за PHENOM TRIP CORE 8750 AM2+ с доплащане от 100 лв. - за PHENOM TRIP CORE 8650 AM2+ с доплащане от 110 лв. За контакти ЛС или pchipev@hotmail.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted May 19, 2009 Share Posted May 19, 2009 Давам Ви Batch# т.е. можете да изровите в мрежата - на какво са горе-долу са способни... Това абсолютно нищо не значи (тъй като е до бройка). Вземал съм Q6600 с "добър" batch и "гарантиран" клок и едва се крепеше на 3.2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DevMan77 Posted May 26, 2009 Author Share Posted May 26, 2009 ПРОДАДЕНО ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.