Jump to content
BulForum.com

Продавам процесор CPU Intel CORE 2 QUAD Q6600 2.40GHz SLACR G0 steppin

Recommended Posts

ПРОДАДЕНО !

Продавам 2 бр. процесора - CPU Intel CORE 2 QUAD Q6600 2.40GHz SLACR G0 stepping! (8mb cache)

(stable overclock @ 3.9ghz!!!)

Цена: 240 лв. (единият)

Процесорите са внесени лично от мен от USA преди 1 година, взети са от USA втора ръка - ползвани са max няколко месеца, и не са overclock-vani !

Експериментите с overclock съм ги правил с идентичен процесор ( третия закупен от същото място CPU ) - който си го ползвам за личния ми Desktop PC... Постигал съм 4Ghz overlock с него, stable @ 3.9ghz (с въздушно охлаждане S1384)

Като сегашните ми настройки са: BestPerformance per Watt - 3.4 ghz ( 8 x 425 ) @ vcore 1.285v !

Не гарантирам че другите ми 2 процесора (които продавам) ще постигнат абсолютно същите overclock резултати, просто защото не съм ги пускал изобщо. Давам Ви Batch# т.е. можете да изровите в мрежата - на какво са горе-долу са способни...

CPU1 Batch# L807A607

CPU2 Batch# L807A614

Продавам ги понеже идеята с която ги взех беше да пусна 3 и в последствие повече високопроизводителни машини - в клъстер, за научни изчисления. Но пренаписах програмата за изчисленията на CUDA, така че вече няма смисъл от толкова много машини а просто няколко 9800 GX2 :-D

Давам Money-Back гаранция за процесорите 7 дена.

Пращам с Еконт, при взимане на място предлагам опция тест преди взимане - в офиса където работя ( в София ) !

Трябва ми един PHENOM, така че може и бартер за PHENOM II X4

или:

- за PHENOM II X3 с доплащане от 50 лв.

- за PHENOM QUAD 9950/9650 AM2+ с доплащане от 70 лв.

- за PHENOM QUAD 9550 AM2+ с доплащане от 90 лв.

- за PHENOM TRIP CORE 8750 AM2+ с доплащане от 100 лв.

- за PHENOM TRIP CORE 8650 AM2+ с доплащане от 110 лв.

За контакти ЛС или pchipev@hotmail.com

Давам Ви Batch# т.е. можете да изровите в мрежата - на какво са горе-долу са способни...

Това абсолютно нищо не значи (тъй като е до бройка).

Вземал съм Q6600 с "добър" batch и "гарантиран" клок и едва се крепеше на 3.2

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...