AxuHopa Posted May 19, 2009 Share Posted May 19, 2009 КОЛЕЛОТО НАМЕРИ СВОЯ НОВ ПРИТЕЖАТЕЛ! БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ОТЗОВАЛИ СЕ ! ЖЕЛАЯ ЩАСТЛИВО И БЕЗГРИЖНО ЛЯТО НА ВСИЧКИ ! Добре запазено детско юношеско колело марка и модел SPRINT "RACETRACK 24 " , търси нов собственик, поради порастване на настоящия и спешната му нужда от по - голям велосипед. Стартова продажна цена :80 лв. Колелото искрено се надява, скоро да бъде подкарано на ново от млад и амбициозен знаменит герой, който да му изкриви спиците и поразтрие гумите . "За цената ще се спазарим и ще се разберем" - Каза колелото пред нашия пратеник . "Колкото - толкова , все е по - добре от идеята, да пазя ъгъла или да трупам прах за зимата"- сподели то и продължи : "Ако някой млад ентусиаст, все пак ме хареса и реши ми на помпи гумите, знам ще имаме много приятни, щастливи и усмихнати ваканционни дни. Вярвам, че ще прекараме весело и игриво предстоящото слънчево и топло лято". а, тук може да ме видиш по добре: http://picasaweb.google.bg/samodiwa/SPRINTRACETRACK24# Пиши ми на адрес: zemenrai@abv.bg Аз в момента съм в Пловдив,но много обичам да пътувам. Ще те намеря и ще пристигна при теб, мой нови Притежателю! КОЛЕЛОТО НАМЕРИ СВОЯ НОВ ПРИТЕЖАТЕЛ! БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ОТЗОВАЛИ СЕ ! ЖЕЛАЯ ЩАСТЛИВО И БЕЗГРИЖНО ЛЯТО НА ВСИЧКИ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.