Jump to content
BulForum.com

Търся елтехник

Recommended Posts

Значи наскоро закупих един гараж.В гаража в момента няма ток.Има инсталация,но стария собственик понеже е бил свързан към неговия електромер го е отрязал.Та търся човек който да ми свърже тока! :rolleyes: Кабелите на цялата кооперация минават през моя гараж! ;) Очаквам предложения?

А ти имаш ли електромер в кооперацията?
нямам.Питах в енергото и ми казаха,че трябва да си открия партида.Трябва и да ми се направи някакъв проект.Ако можеш да ми помогнеш ще си платя каквото трябва.

За електромера не мога да ти помогна,нямам тези права.енергото го е направило да смъквакожата на клиентите си!

иначе ако имаше електромер щях да ти свърша работа.

Имам един приятел от Стамболииски , много е добър , разбира от всичко дето тече ток по него - работи в Монди . Ако искаш ще ти дам телефона му (първо трябва да питам и него) за да се свържете .

Имам един приятел от Стамболииски , много е добър , разбира от всичко дето тече ток по него - работи в Монди . Ако искаш ще ти дам телефона му (първо трябва да питам и него) за да се свържете .
Ами питай го.Ще съм много благодарен ако може да свършим работа.А и аз живея близо до Смирненски.В кичука съм.

не ти трябва проект, отиваш и подаваш молба за откриване на партида. за монофазен ток е около 400-450 лв. идват и ти слагат електромер и след електромера се оправяш ти.

• 1 month later...

Именно. Или трябва да се вържеш към мрежата на апартамента ти СЛЕД електромера ти (което в нормални условия си е трудна работа) или трябва да си разкриеш отделна партида за гаража.

• 6 months later...
  • 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...