Gyumishev Posted May 18, 2009 Share Posted May 18, 2009 Значи наскоро закупих един гараж.В гаража в момента няма ток.Има инсталация,но стария собственик понеже е бил свързан към неговия електромер го е отрязал.Та търся човек който да ми свърже тока! Кабелите на цялата кооперация минават през моя гараж! Очаквам предложения? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiro Posted May 18, 2009 Share Posted May 18, 2009 А ти имаш ли електромер в кооперацията? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gyumishev Posted May 18, 2009 Author Share Posted May 18, 2009 А ти имаш ли електромер в кооперацията?нямам.Питах в енергото и ми казаха,че трябва да си открия партида.Трябва и да ми се направи някакъв проект.Ако можеш да ми помогнеш ще си платя каквото трябва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiro Posted May 18, 2009 Share Posted May 18, 2009 За електромера не мога да ти помогна,нямам тези права.енергото го е направило да смъквакожата на клиентите си! иначе ако имаше електромер щях да ти свърша работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted May 18, 2009 Share Posted May 18, 2009 Имам един приятел от Стамболииски , много е добър , разбира от всичко дето тече ток по него - работи в Монди . Ако искаш ще ти дам телефона му (първо трябва да питам и него) за да се свържете . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gyumishev Posted May 19, 2009 Author Share Posted May 19, 2009 Имам един приятел от Стамболииски , много е добър , разбира от всичко дето тече ток по него - работи в Монди . Ако искаш ще ти дам телефона му (първо трябва да питам и него) за да се свържете .Ами питай го.Ще съм много благодарен ако може да свършим работа.А и аз живея близо до Смирненски.В кичука съм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DREBNIA Posted May 23, 2009 Share Posted May 23, 2009 не ти трябва проект, отиваш и подаваш молба за откриване на партида. за монофазен ток е около 400-450 лв. идват и ти слагат електромер и след електромера се оправяш ти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 28, 2009 Share Posted June 28, 2009 Именно. Или трябва да се вържеш към мрежата на апартамента ти СЛЕД електромера ти (което в нормални условия си е трудна работа) или трябва да си разкриеш отделна партида за гаража. Link to comment Share on other sites More sharing options...
milkobukov Posted January 2, 2010 Share Posted January 2, 2010 az sam elektrotehnik ako ne si si svar6il rabotata na skaipa mi sladura_pro98 Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuel_jak Posted February 7, 2010 Share Posted February 7, 2010 Пиши на скайп ако още никой не е правил нещо. Все пак трябва и да се види мястото. От описаното не разбрах нищо. skype: kiko_plovdiv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.