Jump to content
BulForum.com

Продавам нови маратонки Adidas

Recommended Posts

Маратонките са чисто нови !!!продадени!!!

Продават се на цената от промоцията 49.90 паунда с бонус доставката от мен.

(Редовната цена им е 79.70 паунда)

Супер леки,с подметка LiteStrike EVA,мрежести -идеални за лятото.Цвят червено и черно.

Цена в BGN - 100лв.

0889265990

Снимки:

012330096-big.jpg

012330098-big.jpg

012330100-big.jpg

Още едно намаление с 10лв.:woot :woot Цената вече е само 80лв :woot :woot

Бих отделил 50лв. за маратонките... като стигнеш до тази цена, свиркай... :happy:

Бих отделил 50лв. за маратонките... като стигнеш до тази цена, свиркай... :happy:

защо мислиш,че ще стигна до там... :confused

и без това вече са под покупната цена.

Приемам и бартери.

За момента ми трябват педали за колело в перфектно състояние или нови; лост/гирички и дъмбели с тегло не повече от 15кг.

защо мислиш,че ще стигна до там... :confused

и без това вече са под покупната цена.

Приемам и бартери.

За момента ми трябват педали за колело в перфектно състояние или нови; лост/гирички и дъмбели с тегло не повече от 15кг.

Защото модела е от пролетта на 99-та а покупната цена е последното нещо което вълнува нас купувачите. Нареждам се след DR_JELEFF

-----------------------------------

реплай на долния пост :

Нямам в предвид че са точно от 99-та ... казвам просто че модела е стар ... той и за това е на SALЕ .

Другото което искам да ти кажа е че и 50 са им много при положение че никога няма да отида с тях на работа примерно ... хайде да не казвам никога но поне не за момента .... идеята ми беше да си работя с тях на къщата поне са адидас и знам че няма да се скъсат за 5-6 месеца.

а относно първата цена която си дал... ти си продавач твоя си работа колко ще им искаш ама 100 лв... всеки е наясно че ще са си твой докъто не ги изхвърлиш или не се усетиш да редуцираш цената .

Btw .. не съм тук за да се заяждам.... като купувач трябва да намирам причини за да смъкна цената :) за кво се палиш не разбирам.. кажи ми " Еми пич не става за 50 " и тва е :) .... разбирам че трябва да се ъпва темата по няк'ъф начин ама ся да си говорим на контра...?!... не върви

Защото модела е от пролетта на 99-та ....... Нареждам се след DR_JELEFF

Ако ни докажеш,че това от снимката е модел от пролетта на 99-та ще ти ги дам за 50лв дори преди д-р Желев,но ако не успееш ще ги купиш за 100...пак преди д-р Желеф.

Съгласен?

Мен ме отрязахте нацяло да го еВа... както и да е... новото ми предложение е 40лв.... и е в сила до неделя... в понеделник заминавам да си вадя парички за маратонки на морето... така че... успех с продажбата...

75лв нова цена

маратонките са уникално удобни,нося 46-ти номер такива и всеки ден на гребната карам колело с тях,просто нямат равни.Проветриви леки и с много удобна подметка.

Цената вече е -50% от цените на магазините! :woot :woot

Такава промоция къде има :)

70лв нова цена

приемам бартер за GSM в много добро състояние срещу маратонките :)

продадени

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...