tango Posted May 17, 2009 Share Posted May 17, 2009 Не харесвам обслужването на моето джипи и искам да го сменям удобен ми е района на понеделник пазара затова в онази поликлиника искам да се запиша при свястно джипи,което да е учтиво с пациентите ще се радвам ако някои ме насочи към свястен лекар Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted May 17, 2009 Share Posted May 17, 2009 Ягодка Петрова на 3тия етаж срещу асансьора .. никав специалист не е , ама направленията ги раздава безпроблемно . Освен тва с болнички и такива работи нямаш проблеми изобщо )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted May 17, 2009 Share Posted May 17, 2009 Ягодка Петрова на 3тия етаж срещу асансьора .. никав специалист не е , ама направленията ги раздава безпроблемно . Освен тва с болнички и такива работи нямаш проблеми изобщо )) Точно това не е добро джипи според мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted May 17, 2009 Share Posted May 17, 2009 Катя Илиева, не раздава болнични и направления "безпроблемно", но е добър и отговорен лекар. Не джаска антибиотици и други гадости като повечето си колеги. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted May 17, 2009 Share Posted May 17, 2009 И аз ще сменям моето, но ми трябва някой в Кършияка по възможност, че ходенето до Тракия ми става все по-сложно. Препоръчайте някой. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted May 17, 2009 Share Posted May 17, 2009 В онази ясла по Дунав може да си избереш някое... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted May 17, 2009 Share Posted May 17, 2009 Екатерина Вранчева е една от личните лекар с най-много пациенти и не случайно .Винаги когато имам нужда от някакъв медицински съвет ходя при нея и до сега грешно не ме е упътила.Направления дава когато имаш нужда,а за медицински бележки също влиза в положение.Естествено ако ходиш всяка седмица за бележка едва ли ще те изтрае,но 2-3 пъти ми се е налагало и винаги ми е давала.Познава си пациентите и на повечето им знае болежките и проблемите.Абе много готина докторка! П.П.В поликлиниката срещу ресторант"Стадиона" практикува П.П.2 Недостатъка е че винаги има много хора Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted May 18, 2009 Author Share Posted May 18, 2009 благодаря за инфото много съм ви благодарен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.