Jump to content
BulForum.com

кажете някакво свястно джипи в Пловдив

tango

Recommended Posts

Не харесвам обслужването на моето джипи и искам да го сменям

удобен ми е района на понеделник пазара затова в онази поликлиника

искам да се запиша при свястно джипи,което да е учтиво с пациентите

ще се радвам ако някои ме насочи към свястен лекар

:)

Ягодка Петрова на 3тия етаж срещу асансьора .. никав специалист не е , ама направленията ги раздава безпроблемно . Освен тва с болнички и такива работи нямаш проблеми изобщо :))))

Ягодка Петрова на 3тия етаж срещу асансьора .. никав специалист не е , ама направленията ги раздава безпроблемно . Освен тва с болнички и такива работи нямаш проблеми изобщо :))))

Точно това не е добро джипи според мен.

Катя Илиева, не раздава болнични и направления "безпроблемно", но е добър и отговорен лекар. Не джаска антибиотици и други гадости като повечето си колеги.

И аз ще сменям моето, но ми трябва някой в Кършияка по възможност, че ходенето до Тракия ми става все по-сложно. Препоръчайте някой.

Екатерина Вранчева е една от личните лекар с най-много пациенти и не случайно :) .Винаги когато имам нужда от някакъв медицински съвет ходя при нея и до сега грешно не ме е упътила.Направления дава когато имаш нужда,а за медицински бележки също влиза в положение.Естествено ако ходиш всяка седмица за бележка едва ли ще те изтрае,но 2-3 пъти ми се е налагало и винаги ми е давала.Познава си пациентите и на повечето им знае болежките и проблемите.Абе много готина докторка!

П.П.В поликлиниката срещу ресторант"Стадиона" практикува :)

П.П.2 Недостатъка е че винаги има много хора :tongue

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...