Jump to content
BulForum.com

Anti-trial

CyberHill

Recommended Posts

Proverih s serach v foruma za p[odobni temi no... mai niama . Ta da pitam niakoi znae li programa za zamraziavane na chasovnika na trial programite za XP. Imam edna no tia e samo za 98 i ne mi vurshi rabota. Ako znae niakoi postnete niakoi link.

Thanks a lot

Toia Crack Locker neshto ne raboti. Tova mai e zaradi XP no niama znachenie.

Moge bi patchovete sa po dobri ama e malko zanimavka za niakvi tupi programki ( trial) da trugnesh da tursish pathchove. Ako se seshtate neshto pishete. Probvah s mnogo programi ama ne rabotiat pod XP

• 2 weeks later...
6to ne polzva6 www.crack.am :D

Ami neznam ti kak go polzvash , pri pologenie che kato vleza v nego i se opitam da svalia neshto ot tam vednaga se zasichat trojani i virusi!

Absolutno sustata rabota kakto s astalavista

;)

Ami neznam ti kak go polzvash , pri pologenie che kato vleza v nego i se opitam da svalia neshto ot tam vednaga se zasichat trojani i virusi!

Absolutno sustata rabota kakto s astalavista

;)

ами като не внимаваш и не четеш какво те питат а направо click-аш ОК без да мислиш - така е

конкретно на този сайт, като отидеш да теглиш нещо, винаги ти казва че трябва да ти инсталира там нещо за да можеш да теглиш, казва ти, че ако на следващото предупреждение не отговориш ОК няма да можеш да изтеглиш крака, обаче това не е верно - отговаряш си NO и въпреки това ти се отваря нататък

само незнам дали ако веднъж си отговорил OK дали не го помни и следващия път въобще не те пита

освен това и Ad-muncher доста помага...

казваш "ot tam vednaga se zasichat trojani i virusi" ?

ако под това имаш предвид че ти пищи антивирусната, тогава кво се притесняваш, щом ги фаща няма проблеми, проблема е когато мълчи, това вече е подозрително :evil

Kakvo ne mogesh? Neshto ne razbrah.

Ами трябваше ми един сериал за AVG ,че нито един от тия дето ги намерих (не само из варез-а ) не върши работа.Ако те интересува по-подробно : ето ми го вапроса в win appz - на втората страница

ами като не внимаваш и не четеш какво те питат а направо click-аш ОК без да мислиш - така е

конкретно на този сайт, като отидеш да теглиш нещо, винаги ти казва че трябва да ти инсталира там нещо за да можеш да теглиш, казва ти, че ако на следващото предупреждение не отговориш ОК няма да можеш да изтеглиш крака, обаче това не е верно - отговаряш си NO и въпреки това ти се отваря нататък

само незнам дали ако веднъж си отговорил OK дали не го помни и следващия път въобще не те пита

освен това и Ad-muncher доста помага...

казваш "ot tam vednaga se zasichat trojani i virusi" ?

ако под това имаш предвид че ти пищи антивирусната, тогава кво се притесняваш, щом ги фаща няма проблеми, проблема е когато мълчи, това вече е подозрително  :evil

Nachi purvo ne clickam bez da mislia!

Vtoro az probvah niakolko puti s No i ne iska da downloadva!

I treto sled kato pisne anti-virusnata veche e kusno shtoto e iztriala fila tuii kato ne podlegi na clean!

Taka che ti misli predi da pishesh!

Shte probvam pak dali shte stane po nachina koito mi kazvash.....

Blagodaria za infoto vse pak :)

Taka che ti misli predi da pishesh!

Забавен си :P

Аз си тегля от там без проблеми. Кажи ми нещо което го има със сигурност там и не можеш да го дръпнеш, да видиш че ще ти го изтегля.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...