Jump to content
BulForum.com

Промото Хармония

Recommended Posts

Привет , вчера си пуснах хармония на БТК Нет+ Вивател карта . Е, нямам думи цял ден модема им се саморестартирва и мирише на изгоряло.

Звънках да обясня,че и нета им пада спира нон-стоп казаха ,че проблема не е по тяхна вина и ще пратели само екип да погледнел...

Живея в "капана" центъра на Пловдив... Супер хармония става сега!

Дайте си мнение ,според мен БТК е фалиш интернет, дето почват мъките ако искаш да се откажеш!

Привет , вчера си пуснах хармония на БТК Нет+ Вивател карта . Е, нямам думи цял ден модема им се саморестартирва и мирише на изгоряло.

Звънках да обясня,че и нета им пада спира нон-стоп казаха ,че проблема не е по тяхна вина и ще пратели само екип да погледнел...

Живея в "капана" центъра на Пловдив... Супер хармония става сега!

Дайте си мнение ,според мен БТК е фалиш интернет, дето почват мъките ако искаш да се откажеш!

Няма отказване!Един приятел нямаше интернет цял месец по тяхна вина и пак си плати.На всичкото отгоре и не можа де разтрогне договора!Според мен обаче ако хванеш стабилен адвокат може и да се откачиш.Ама и той ще иска пари! :blink:

Еми не само щяха да му възтановят парите ами и хонорара на адвоката.Хора търсете си правата когато се отнасят с вас неправомерно.

Супер има напредък! Оказва се ,че за 20 дена може ида изчаках , за да имаш нет от БТК ,ако ти спре :) :) :)

Здравейте Г-н Малковски,

Благодарим Ви, че се свързахте с нас. Вашият сигнал беше получен успешно.

Искаме да Ви уверим, че в момента се работи по него и ние ще се свържем с Вас в срок до 20 работни дни.

Този имейл е автоматичен. Моля, не отговаряйте на него. Ако имате допълнителни въпроси, моля, попълнете контактната форма тук

С уважение,

Отдел Обслужване на клиенти

БТК АД

Супер цели 20 работни дни, оказва се ,че БТК работи със скоростта на светлината! Колко Хармонично , като Плана им хармония!

Добре де. Как се получи така? Лично ти пусна сума теми за различните доставчици хората да си дават мнението, и ти успя да се набуташ на този, който е почти в края на списъка по надежност и качество. Да не говорим за условия на договорите, които са направо робовладелски. Не чете ли какво са ти писали? Дори Евроком са по-добре от тия като стабилност.

Освен ако БТК не е единствения достъпен оператор при теб. От всички, които съм използвал и в къщи и в офиса досега БТК се показаха, като най-прекъсващия и ненадежден оператор.

Ами готин, майками го намъкна в нас тоя Вивател Хармония и ми стана лошо,аз се занимавам сКомпютри и на последно място иаз класирвам Вивател и БТК ама както и да е.... Сега се мъча да махам договора!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...