Jump to content
BulForum.com

Цигари PallMall

Recommended Posts

Продаваш цигари без бандерол в количества и въобще не се притесняваш?

че те във всеки втори магазин продават и не се притесняват....

да бе.... почти във всеки я кажи един че ми писна да пуша парламент който няма общо с оригинала и то на 5лв/кутията...... :wacko:

да бе.... почти във всеки я кажи един че ми писна да пуша парламент който няма общо с оригинала и то на 5лв/кутията...... :wacko:

Парламент няма. Купувал съм ева, карелия, бяло боро и морати... Парламент и аз търся, ако някой има да казва :).

Може и да греша с това за магазините, но в 2-те магазинчета до нас от които си купувам цигари продават без бандерол и съм останал с такова впечатление... Отделно, че във форума това не е първата такава тема.

Отделно, че във форума това не е първата такава тема.

И те все от сегашния авор...

Иначе колко пари върви парламента без бандерол?

Значи долу е 17 евро +7-8 лв

става 42-43 но само със заявка и капаро че тва са мноо пари и трудно се продава говоря за 100мм

Има и теми от други автори ако искаш да ти ги цитирам щом не може да си ги намериш сам

Аз не съм виждал от повече от година.... доскоро ми носиха от филип морис в украйна ама ми се провали врътката и в момента купувам на 5лв турски и е меко казано отвратителен ..... по-добре е от другите но е доста гаден , украйнският беше екстра качествен а и беше на около 35лв/стека , аз даже съм навит и на 5лв да го плащам стига да не е от този боклук който продават тук .........

към автора , искам парламент и не само ще ти го капарирам ми ще ти го платя предварително след като взема 1 стек за проба......но не искам 100 , искам нормален , аква блу.....

към автора , искам парламент и не само ще ти го капарирам ми ще ти го платя предварително след като взема 1 стек за проба......но не искам 100 , искам нормален , аква блу.....

в сряда ще ти кажа

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...