Curunir Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 Те изглежда са от игра за игра, и моите изчезват, то не е XP, а... нещо си И аз не знам... Признавам, въпреки че това не е същината на играта... тия accolades са много зарибени, събирам супер странни неща Имам еднa награда за най-дълго време прекарано в близост до враговете Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 Някой успя ли да добави приятел в Steam за Private сървър? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 Не. Steam твърди, че с този акаунт не мога да добавям приятели. Други хора са ме добавяли, когато те пуснат покана и цъкна, казва, че те играят друга игра. Ако аз пратя покана, не може да се цъкне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raptor2721 Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 Стеам-а бачка идеално всичко си помни и работи. Сега лошото. 1/3 от игрите се провалят защото хоста си тръгва и почва големия лаг и прехвърляне на хост от един на друг. До сега 1 път съм бил хост. Пинга има значение буквално ги натръшках като чували с картофи. Като виден снайперист и картечар съм разочарован от снайперите и леките картечници. Развали са РПД-то да умрат в адски мъки заради това... Играта е много много небалансирана. Снайпер е изкуство да се ползва направо картите са малки от картечница смисъл нулев няма открити зрителни полета. Всичко е само суб машингъни и автомати. Няма вече помпи като отделен клас... Играта губи много много от това. Разочаван съм от играта като цяло. Повечето убиства съм ги направил с верното ми USP... вече и ъпгрейди съм му наръчкал. Снайпера го разнасям като украшение от време на време да пукам някой с него и като и накланяне няма трябва да се мръна настрани за да пукна някой и ми се размества мерника. От снайпер смисъл никакъв. ACOG развален тотално. Ама тотално. Това не ACOG това е някакъв бързомерец на aimpoint но не и ACOG. В предишната игра бях изумен колко е реалистичен ACOG като начин през който се гледа през него. Казвам го защото съм виждал ACOG на ловна пушка и макар и да не съм стрелял съм поглеждал през него. Като цяло повече играта е развалена отколкото оправена. Яд ме е че няма TDM мелета 15 на 15 много разпускащо ми действаха в края на деня. Жалко за играта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 Ц кога почна, кога свърши тая игра Качество за сметка на количеството предполагам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted November 18, 2009 Share Posted November 18, 2009 Е, беше забавно и стигнах до левел 12, но вече мулти крака явно не работи, от Стийм или и аз не знам от къде май ни отрязаха. Влиза в играта, но като цъкнеш режим на игра и започне да търси игра, с която да се свърже, просто върти списъци с good games до безкрайност и не се свързва никъде. Сега какво правим? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wbyte Posted November 18, 2009 Share Posted November 18, 2009 Тази игра е супер пуцаница Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted November 18, 2009 Share Posted November 18, 2009 Е, беше забавно и стигнах до левел 12, но вече мулти крака явно не работи, от Стийм или и аз не знам от къде май ни отрязаха. Влиза в играта, но като цъкнеш режим на игра и започне да търси игра, с която да се свърже, просто върти списъци с good games до безкрайност и не се свързва никъде. Сега какво правим? и аз съм така до 11ти стигнах и само търси и тва е ... май тва беше Всичко е заговор да ни зарибЪт и после да ни отрежат :| това е бизнеса Link to comment Share on other sites More sharing options...
raptor2721 Posted November 18, 2009 Share Posted November 18, 2009 Това със зарибяването не стане нещо при мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted November 18, 2009 Share Posted November 18, 2009 Аз честно казано се забавлявах с мултито. Може би не е толкова грубо, бързо, непрощаващо и пригодено за състезателни и про-цели като 4-ката, но определено е забавно. Особено като е пълно и с нови шаранчета Вчера на Afghan клякам във високата трева до входа на пещерата, кампя си със заглушен снайпер, двама-трима, петима, хвърлям си димката за carе package на 10 метра от мен, някой идва да ми го взима, бам! ... После легнах, един се навря в мен, на практика ме настъпи без да ме види, заколих го... и те така Link to comment Share on other sites More sharing options...
raptor2721 Posted November 18, 2009 Share Posted November 18, 2009 Аз се кефя да играя с хора по-добри от мен. Не нечовешки геймъри защото срещу тях смисъл няма не съм им в категорията. Но проблема е че след лоша игра /случвало ми се е хората да си излезнат и да останем 2 на 7 човека или да остана сам... ауто баланс така и не видях/ следващата игра ако излезна от лобито или лобито се разпадне следващата игра ме пуска с такива ненормални нуубове. Седя си аз на най-удобната снайперистка тераска на картата пуцам народа удобно скрит в тревата убивам целия тиим после пак после и ми свършват патронките /15 броя WTF с болтовия снайпер няма bandolier/ убия още 2-ма 3-ма с верното УСП /станал съм му про от непрекъснато изполване в 4-ката/ и се намери някой с нуубския гранатомет да ми свети маслото. После му пусне с някакви добри защото съм прибрал 2/3 от фраговете в играта и естесвено половината от тях накакви фрачуля с лагав нетец и те помежду си максимално чертички аз на 2 което като го гледам на око е 250-300 мс лаг и гледай как се уцелва с тоя снайпер. А да UMP-то прави 40-35 дмг на око с SP бута от 2 куршума просто защото няма Jugernaut. ЯКОООО. О да може да си сложа Stopping Power Pro, Sleight of Hand Pro, Steady Aim Pro и Rapid Fire което си е приеменуван Double Tap който е Attachment. Напук на всичко няма, повтарям няма оръжие с куци фабрични мерници и няма нужда от бързомерец. Просто няма всички мерници са хубави като на RPD-то от 4-ката. Лошо няма. Защо да няма 3 червени perk на Sub Machine Gun който жули dmg на повече от автомат и колкото battle rifle. И случайно всички, хайде не всички без 2 карти са с малки открити пространства само за SMG-та и автомати. Няма значение скоро време ще пуснат някое модче на 4-ката имащо всичко смислено от 6-цата при това направено по-добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted November 18, 2009 Share Posted November 18, 2009 Напук на всичко няма, повтарям няма оръжие с куци фабрични мерници и няма нужда от бързомерец. Просто няма всички мерници са хубави като на RPD-то от 4-ката. wtfffffffff? И случайно всички, хайде не всички без 2 карти са с малки открити пространства само за SMG-та и автомати. ??? Със снайпер може да се играе на немалко карти. Просто връткаш повечко пищов-снайпер. Не мисля, че по-натъпканите и малки карти са чувствително повече от тези на 4-ката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raptor2721 Posted November 18, 2009 Share Posted November 18, 2009 Повечко?!? Та то си на пищов в 95% от времето. А да няма lean няма го елемента да се наклониш да ковнеш за 1 секунда 2-ма и са се прибереш като пич без никой да те е усетил. Като някакво ламе се показваш целия дано мине някой с UMP да те отнесе от 2 километра. И какво ще ми кажеш че всички мерници не са добри ли. Всички са добри тези които не са са или гранатомети или се стреля от бедро и не ти трябват и без това. На прима виста се сещам само за мерниците на SAW, RPD, AK47, G3, MP5 и MP44. Хайде сега кажи ми едно оръжие от 6-цата с лоши мерници. Може и да снимаш. И освен това колко наистина добри играчи с въпросните оръжия си видял да ползва нещо различно iron sights на тях вместо да сложи някой смислен perk. А да на новото може да се сложат 245342323544 ъпгрейда да има така. Не е ли яко да имаш такова оръжие. Следствие на това баланса е огромен. За сингъла съм много много съгласен че е по-добър от на четворката. Е нямаше снайперистка мисия като на 4-ката но снайпера си е fail и без това за какво да има. Обаче мултито. Съжалявам за 17-те тъпи левела дето ги дигнах надявайки се че ще стане нещо от тая игра. И не на последно място. Какъв е тоя тъп лимит на 7500 точки?!? като е пълна играта на тия запуиени карти и като гледам как играта дава за щяло и нещяло 100+ точки играта свършва за 3-4 минути. ACOG клати само на снайпери което е много много странно като се има предвид колко по-точни и ергономични са от някое ламаринено SMG. Ако е за баланс то по-добре да ги бяха махнали не да правят глупости. За мен тая игра свърши. Чака се седмицата дано поне конкуретната им компания да изкара нещо "по-старомодно" но стойностно. Едит: Такова нещо като не добър баланс няма. Както няма и малко бременна жена или е едното или другото. В случая играта няма баланс, мултито е орязано и игрята изхвърля про-тата от сцената. Сега е просто поредната неангажираща пуцалка с мулти за фън. Никога няма да стане това което беше четворката. Никой няма да помни за нея след година да не говорим след 2. Което е добре. Това е естествен подбор - изхвърля боклуцити и остават във времето стойностни неща. О да забравих за най-якото - хакерите - това от което предишните игри бяха почти непробиваеме благодарение на PB вече го няма. Всяко второ 10 годишно лапе е с хак и не може да се кикне може само да му се напусне играта. Естествено това че е провалило половината единия единствен час игра на някой не е от значение и не може да му се направи нищо - ще го прави и утре и в други ден. Бан да чакаш да получи е като да чакаш от умрял кон писмо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted November 18, 2009 Share Posted November 18, 2009 Твоя си преценка де, като не си доволен няма как да те убедя. Просто играта е направена с не толкова добър баланс, не за хардлайнъри и е наблегнато на забавлението. И на мен ред неща ми се виждат малко странни отначало, но това не ми пречи да се забавлявам с останалото, което е вътре. [Edit] Изпадаш в запенено бръщолевене на ущипан фен. Плюеш, плюеш... Малко преувеличаваш, не мислиш ли? И аз бях по-скоро негативно настроен в началото, но след като опитах трябва да си призная, че не е толкова зле. Имаш нови пушки, нови карти, нови хора за игра, тонове unlocks, но въпреки всички твърдиш, че MW1, който си циклил до припадък и вече знаеш наизуст със затворени очи, е по-добрата опция, преди всичко защото има железен баланс? Предлагам да разпуснеш про-гейминг жилата малко и да пробваш да се забавляваш с играта вместо да търсиш кусури [/Edit] Link to comment Share on other sites More sharing options...
petia_ Posted November 19, 2009 Share Posted November 19, 2009 Хора, помогнете ми моля ви... субтитрите ми са размазани и нище не се вижда. Как да ги оправя? Картата ми е Радеон Х1556 256 МБ.. моля ви кажете че вече се нервя баси Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted November 19, 2009 Share Posted November 19, 2009 На мисията със снегомобила съм.Качвам се във вертолета и ми пише press S to go in reverse.Натискам но нищо не става?? EDIT: Оправих го.Някакъв бъг беше и като рестартирах стана както трябва Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted November 22, 2009 Share Posted November 22, 2009 Хуу де, не стига че вадят една свястна игра на година, тъкмо да се зарибиш и вземе че свърши. Може ли да я направят с 5 шибани мисии... Все едно играх някво демо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 Незнам какво се оплаквате аз изиграх кампанията на най трудната степен и ми се видя доволно дълга можеби защото постоянно умирах и това да е причината но всичко беше направено много добре и няма как да не обере награди А и засметка на това има Specs-Ops мисии които са доста по трудни от кампанията Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 Предавам се, ще акам! Поръчах си я, днес е дошла в пулсара. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted December 9, 2009 Author Share Posted December 9, 2009 Предател! Дано поне не си от хората с проблемите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil_Hacker Posted December 9, 2009 Share Posted December 9, 2009 Аз взех че си е купих Доста добро меленце става,но баланса в повечето модове е нулев като влезе някъв цял клан от другия отбор... Жалко е че само TDM има опция да не допуска Party-ta >.< Има някви проблеми с хостовете,чат пат дропва в game lobby-то,но веднъж влезе ли се в игра е перфектно РЯДКО се случва да полагва когато играта се обърка и реши да сложи някой за хост кат мен с тоя насран евроком кабел,иначе нямам оплаквания Като цяло steam-a осира цялата работа,иначе самата игра е бомба Единствените гейм негативи за липсата на lean(може би?) и липсата на конзола ;z Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted December 9, 2009 Author Share Posted December 9, 2009 Какво пък осира Стеам? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted December 9, 2009 Share Posted December 9, 2009 Е нищо фатално и драстично. Просто и аз снощи си вдигнах нервите, че не може да инсталираш самата игра на друг хард, та трябваше да местя стийма на D:\ Пишете си никовете в Steam тия дето сте я купували, да се добавим за сеир и да поиграваме заедно чат-пат. Мен ме добавяйте на "Curryhax". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil_Hacker Posted December 10, 2009 Share Posted December 10, 2009 Какво пък осира Стеам? То реално немога да съм сигурен,че в steam е проблема,но според мен точно договора на inifintyward с steam за тея p2p сървари преебава нещата ... Отгоре на всичко както писах по-горе тея дискънекти в game lobby-to с тип грешки от "couldn't not mitigate host"блабла мисля че пак от стийма идват >.< офф: малко жълти страници:Д http://www.destructoid.com/modern-warfare-...n--157257.phtml http://www.allaboutthegames.co.uk/feature_...article_id=9941 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted December 10, 2009 Author Share Posted December 10, 2009 Няма п2п сървъри. Има директна връзка между вас, играчите и проблема не е от Стеам (той се ползва за achievements, updates и това да следи дали играта не е кракната и ест. разпространяване на играта). Проблема с лаг и чакане в лобита или разпадащи се такива е в п2п структората на IWNet. Понеже няма сървър и като се падне някой хост към който ти нямаш добра връзка или просто нета му е прецакан/се прецака и почват проблемите. IWNet е като един тракер, той не гарантира скоростта ти на сваляне - това зависи от нета на хората, свързани към тракера. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.