w00x Posted October 9, 2009 Share Posted October 9, 2009 Предавам се тогава. Аз вярвам сляпо на gamespot и друг сайт не ползвам. До сега нито един път не са объркали. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyH4o Posted October 9, 2009 Share Posted October 9, 2009 Дата за излизане си е 10 ноември, но... само за конзоли За PC я отложиха за 24 ноември. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted October 9, 2009 Author Share Posted October 9, 2009 Нищо потвърдено няма от IW/Activision, всичко е слух, макар и след толкова дни мълчание и толкова магазини да са сменили датите вече звучи достоверно. Чуват се мнения, че ПЦ версията можело и 2010 да дойде, но това са непотвърдени слухове от типа на 'разговарях с управителя на X магазин, той разговарял с IW...'. Само дето предплатих. Един път ще ги подкрепя и те ще ми го забият :д @tazman311 No answer to tweet. PC officially is not delayed unless I update otherwise. Wouldn't know if it's delayed till at least next week Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 9, 2009 Share Posted October 9, 2009 Tweet не е много достоверен източник. Аз все пак вярвам на Gamespot макар че не съм играл първата част и не знам нищо за играта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted October 10, 2009 Author Share Posted October 10, 2009 tweet-а е от community manager-а, който в момента е дал най-официалната информация по цялата тази история. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minko_vm Posted November 1, 2009 Share Posted November 1, 2009 вече излезе за XBOX приятна игра на тези които имат конзолата Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted November 8, 2009 Share Posted November 8, 2009 Незнам за играта, но трейлърът е великолепен. Към вторник трябва да я има по торентите, но жалко че ще мога да я разцъкам чак в началото на декември като се върна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted November 8, 2009 Author Share Posted November 8, 2009 Не, мерси. Мизерни конзолни портчета не ми се играят, пре-ордъра го отказах и ще се цъка нещо друго, като Left 4 Dead 2 например. Това жалко подобие на PC FPS няма дори да го сваля. MW2: IW gets AC130 takedown notice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted November 9, 2009 Share Posted November 9, 2009 Е изиграй поне сингъл кампанията де... Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted November 9, 2009 Author Share Posted November 9, 2009 Клиширани холивудски филми съм гледал, не ми трябва и да ги играя :д Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted November 9, 2009 Share Posted November 9, 2009 Ако и аз изглеждам така, като се пених за Торчлайта, извинявам се Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted November 9, 2009 Author Share Posted November 9, 2009 От 2 поста? Не, не, изчакай да повторя едно и също към 10-15 пъти и тогава можеш да се извиниш Погледни самата история, като история- не е нищо особено. Не че има лошо де, просто да не ми я хвалят все едно е нещо на Тарантино или нещо такова. СП на FPS по дефолт не ме интересува в 99.9% от случаите. Първият го изиграх само, защото нямах нет тогава :д Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted November 9, 2009 Share Posted November 9, 2009 Пффф, тва ако наистина остена само порт, ще е голямо разочарование. От сега си представям, какво дърво ще е и направо ме хваща яд... Link to comment Share on other sites More sharing options...
raptor2721 Posted November 9, 2009 Share Posted November 9, 2009 WTF няма lean. Добре дошли в времето преди 2000 година... Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted November 10, 2009 Share Posted November 10, 2009 Честито. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted November 10, 2009 Author Share Posted November 10, 2009 But is Modern Warfare 2 really unplayable as competitive game? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted November 10, 2009 Share Posted November 10, 2009 Ако наистина не се измисли нищо за dedicated ... Поредната причина като си взема огромното 3-месечно заплащане на декември, да си подаря за нова година оригинален World at War, а не това Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted November 10, 2009 Author Share Posted November 10, 2009 http://marius.webconexion.co.uk/dayone.png lol Modern Warfare 2 – Multiplayer Review (PC) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted November 10, 2009 Share Posted November 10, 2009 аххаха аихахгхАХХАХАХАХХА Дано повече хора са успели да си спрат приордъра Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted November 10, 2009 Share Posted November 10, 2009 При мен играта се инсталира преди да успея да изгледам епизода на How I Met Your Mother. И с пинг-а проблеми няма. Domination 9v9 е мега яко. Игрите са винаги на ръба. За сега съм супер доволен. Трябва нива да се вдигат и да задобрея малко, че ме разпиляват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted November 10, 2009 Author Share Posted November 10, 2009 Би ли пратил скрийншоти на всички менюта и да кажеш в момента колко хора играят? Както и няколко скрийншота от различни карти и пинговете по време на игра. Че няма да има сайт, който да дава специално за ПЦ шотчета и т.н. От UK: http://img.photobucket.com/albums/v74/sts-...mw2/mw2-mp1.png http://img.photobucket.com/albums/v74/sts-...mw2/mw2-mp2.png Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted November 10, 2009 Share Posted November 10, 2009 За сега имам това http://img691.imageshack.us/gal.php?g=iw4m...11017372436.jpg Не ми изписва нещо колко човека играят общо, но към 3 часа бяха около 20 хиляди. Ще пробвам да направя някоя снимка по време на екшъна Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted November 10, 2009 Author Share Posted November 10, 2009 Благодаря. За справка, Day 1 на ЦоД4 са били над 100к :д Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted November 10, 2009 Share Posted November 10, 2009 http://www.petitiononline.com/dedis4mw/petition.html sign plox Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted November 10, 2009 Author Share Posted November 10, 2009 Гледам из коментарите, че на СКИДРОУ ПРОПЕР версията може да се играе през garena в мулти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.