DeBUG Posted April 18, 2004 Share Posted April 18, 2004 Възможно ли е да се направи преходник, чрез който да вържа нормален диск на мястото на оригиналния на лаптоп? Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted April 18, 2004 Share Posted April 18, 2004 Възможно ли е да се направи преходник, чрез който да вържа нормален диск на мястото на оригиналния на лаптоп? Ако си умел,сръчен и знаеш за какво служи поялника "и лап-топ не е в гаранця" можеш Само дето нормалня ХДД ще трябва да е отвън на лап-топ защото вътре няма място Link to comment Share on other sites More sharing options...
rasco Posted April 18, 2004 Share Posted April 18, 2004 само незнам, колко ще издържи батерията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeBUG Posted April 18, 2004 Author Share Posted April 18, 2004 Ясно, че ще е отвън Поялник съм виждал няколко пъти Само че нямам схема на конектора на лаптопа. За IDE-то имам. А лаптопът отдавна не е в гаранция. Така като го гледам -от 96-97ма И мисълта ми беше, ако някой е правил, да даде акъл, да не откривам топлата вода. Пък батерията и без тва е свършила и бачка само на AC. Въобще това е един много специален ThinkPad на 300MHz, ама е без пари, та ако може да го пусна-хубаво. Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted April 18, 2004 Share Posted April 18, 2004 Ясно, че ще е отвън Поялник съм виждал няколко пъти Само че нямам схема на конектора на лаптопа. За IDE-то имам. А лаптопът отдавна не е в гаранция. Така като го гледам -от 96-97ма И мисълта ми беше, ако някой е правил, да даде акъл, да не откривам топлата вода.Пък батерията и без тва е свършила и бачка само на AC. Въобще това е един много специален ThinkPad на 300MHz, ама е без пари, та ако може да го пусна-хубаво. Ако решиш да почерпиш......и да се разделиш с някои лев ще ти дам оригинален преходник EDIT: Ako ne ti se avat pari..shte ti go dam za da si napravish i ti takyv Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeBUG Posted April 18, 2004 Author Share Posted April 18, 2004 Batko32, кажи цена. И почерпка ще има... Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted April 18, 2004 Share Posted April 18, 2004 Batko32, кажи цена. И почерпка ще има... Ако ти се дават 10Лв...ок ако не..Частите струват около 5Лв във КвазерЕЛ "на Сточна гара" Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeBUG Posted April 18, 2004 Author Share Posted April 18, 2004 Ще ти пратя утре PM да се разберем кога, къде и как Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeBUG Posted April 20, 2004 Author Share Posted April 20, 2004 Хайде бе, Batko32... Пусна ми мухата и изчезна Две PM ти пратих... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.