bio Posted May 12, 2009 Share Posted May 12, 2009 Голям спортен празник „Велоден за Пловдив" организира пловдивското колоездачно дружество „Цар Симеон 1898" заедно с велосипеди „Спринт" на 17 май 2009 година.... повече информация ТУК и ТУК !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 12, 2009 Share Posted May 12, 2009 М'да, ако не се прецака нещо - тоя уикенд ще е вело и за мен - ще ходя до София да понапазарувам чарколя, че ми е време вече да яхвам алуминиевия коч Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted May 12, 2009 Share Posted May 12, 2009 там съм Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted May 12, 2009 Share Posted May 12, 2009 това ли е маршрута ? ще дойда да подрънкам и поскърцам с моята съборетина Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted May 12, 2009 Share Posted May 12, 2009 И кво ще затворят ли тея булеварди през тва време ? :blink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted May 12, 2009 Share Posted May 12, 2009 И кво ще затворят ли тея булеварди през тва време ? :blink: НЕ ще бъде разрешено дори препоръчително на водачите на МПС да газят наред и колкото може повече колоездачи докато преминават през тези булеварди . Винаги когато има шествия/митинги/манифестации и друг род организирани мероприятия се охраняват от полиция и се затварят улици/булеварди през които преминават . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 13, 2009 Share Posted May 13, 2009 Дори ще им дават бонус точки за артистични и екзотични методи за прегазване на велосипедист. За Антаресовци дават по 10 точки бонус... Така като гледам може и да съм си в Пловдив неделята, та може и аз да си покажа придобивките (ако ги взема де). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 15, 2009 Share Posted May 15, 2009 НЕ ще бъде разрешено дори препоръчително на водачите на МПС да газят наред и колкото може повече колоездачи докато преминават през тези булеварди . Ако ще е така - там съм! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted May 16, 2009 Share Posted May 16, 2009 Ей еми на мене пак ми се презака задната капла тоя път лагерите отидоха но от едната страна гайката е клеясала та не мога да сваля оста ще я давам на ремонт пак преди 2 месеца беше крива ся лагери егаси leoparda егаси чудото :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted May 17, 2009 Share Posted May 17, 2009 ето кратък откъс http://vbox7.com/play:9710e9ab бтв много препятствия докато ида миналата седмица си взех помпа, понеже ми е спукана задната гума и я помпа през 2 дена Та ставам сутринта и .... не ще да помпи, 20 мин .... айде вкарах мако въздух и тръгнах в 10:21 карах като с все сили и към 11:35 минавам през тунела, с идеята да ги срещна като завиват за панаира, питах полицайте и още не били минали, отидох на Съединение и малко си починах и след 5 мин тръгнаха. Снимах от началото но нещо не мога да намеря клипа с тръгването както и да е Нямаше ранени, само 2ма щеха да бъдат блъснати от полицаите доколкото видях 3 човека спукаха гуми Link to comment Share on other sites More sharing options...
The^Undertaker Posted May 17, 2009 Share Posted May 17, 2009 хехе и мен ме има ти си карал близко до наща група на крива спица Общо взето се радвам ,ч е доста хора карат колела Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlayMate Posted May 18, 2009 Share Posted May 18, 2009 Мен също ме има из морето от жълти тениски Готино беше, имаше учудващо много хора. Душевен оргазъм си е да караш по "Цар Борис III-ти Обединител" и да няма грам автомобили Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted May 18, 2009 Share Posted May 18, 2009 Хм на мене ми се прецака колелото.Там жътре до лагерите нали има една пластинка(от страната на венците).таа между тая пластинка и вилката трябва да са сачмите,но тази пластинка се изпривила и сега се едно каплата ми е крива пак.Ще трябва да чакам баща ми да земе части и да смени работите преди дамо га да карам пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrdds Posted May 19, 2009 Share Posted May 19, 2009 Душевен оргазъм си е да караш по "Цар Борис III-ти Обединител" и да няма грам автомобили Бих казал,че беше задушен оргазъм..от пушещите автобуси,които дори двигателите не си изгасиха докато шествието минаваше покрай тях Аз карах до един човек на преклонна възраст...да не казвам дядо,който ме караше да се пукам от смях минавайки покрай спрелите автомобили и с чар ебаваше дамите в тях с "Как е,жега ли ви е там вътре" "как екръвното,а...високо?" Хората в автомобилите поне трябваше да си изключат двигателите в знак на солидарност към мотото на шествието -За по чист Пловдив! Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted May 19, 2009 Share Posted May 19, 2009 и аз минах покрай него "-Псувате ли? Псувате ли а ?" "-Да можех ей така да ги замразя и...." Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted May 20, 2009 Share Posted May 20, 2009 Еми бързат хората Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.