Jump to content
BulForum.com

Visual Studio 2008

po_taka

Recommended Posts

Някой да знае как да направя да удебелява скобите като поставя маркера до скоба ?

т.е. поставям маркера до скоба и удебелява отварящата и затварящата скоба.

То си го прави, но само като ги пиша, като напиша затварящата и ги подчертава двете, на следващото действие маха подчертаното и нз как да покажа пак

Подчертава (или осветява, както си го настроил) когато курсора е пред някоя от скобите, иначе какъв е смисъла да осветява/подчертава скобите?

Или аз не разбрах нещо..

Ако ти се занимава пробвай Codeblocks, хем ги удебелява, хем ги осветява... Друг е въпросът, ако предпочиташ да си работиш на VS : ) Иначе и аз до болка съм свикнал да ми удебелява отварящите и затварящите скоби :laughing:

tedy, смисълът е, че много по-лесно се разграничава даден блок от кода, въпреки, че ако си подреждаш всичко като хората не би трябвало да е чак такъв проблем :pirate за ей такива математически изчисления дето са по 15 скоби като примера, който е дал, са много удобни : )

Ако ти се занимава пробвай Codeblocks, хем ги удебелява, хем ги осветява... Друг е въпросът, ако предпочиташ да си работиш на VS : ) Иначе и аз до болка съм свикнал да ми удебелява отварящите и затварящите скоби :laughing:

tedy, смисълът е, че много по-лесно се разграничава даден блок от кода, въпреки, че ако си подреждаш всичко като хората не би трябвало да е чак такъв проблем :pirate за ей такива математически изчисления дето са по 15 скоби като примера, който е дал, са много удобни : )

Не не, аз не се изразих правилно. Match-ването на скобите е много удобна функция на всеки редактор - част от кое да е IDE.

Имах предвид какъв е смисъла всички скоби да са удебелени по всяко време, освен когато курсора е върху някоя от тях, което съответно осветява другата.?

Whole Tomato's Visual Assist

Само че Code::Blocks e само за C++ докато Visual Studio освен това има дизайнери на форми (desktop, pocket pc, asp.net) отделно C# и VB.NET

Само че Code::Blocks e само за C++ докато Visual Studio освен това има дизайнери на форми (desktop, pocket pc, asp.net) отделно C# и VB.NET

Това ми е ясно, но съдейки по клипчето си направих извода, че на човека му трябва за c++ : )

• 5 months later...

Днеска само проблеми, ама като не знам - ще питам. :)

При инсталацията на Visual Studio 2008 в началото ми изкарва прозорец, в който да въведа пътеката към webdesignercore.exe. Е намирам го, обаче не може да се маркира, екстрактвам го и така е направено, че въобще не разбирам какво и къде екстрактва. Търсих по разни сайтове и това, което открих е само, че има един Setup след като отворя тва .exe и в него се криело разковничето. Не мога да въведа неговата директория, там където ми иска при инсталацията, не мога и да разбера каква работа върши. Въобще много съм се забатачил... може и нещо лесно да е, ама съм блокирал тотално, а до утре не ми се чака да го мисля пак. :)

Позанимавах се и се оправих, нямам нужда от помощ, съжалявам. ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...