Mockingbird Posted May 11, 2009 Share Posted May 11, 2009 Купувам гореописаните тонколони,Давам до 80лв./бр.Като цената зависи много от състоянието им. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted May 11, 2009 Share Posted May 11, 2009 Колега и аз търся такива от много време насам, ама греда. Дори и някой да има едва ли ще се навие да се раздели с тях за някакви си 80лв... PS: Но все пак ако някои има, вече сме двама кандидатите Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad-boy Posted May 11, 2009 Share Posted May 11, 2009 Аз купих наскоро такива на 200лв, но им отидоха мембраните защото оригиналните са от дунапрен. смених им говорителите с китайски, според мен качествени за по 35 лв от конрад. Предлагам респромки големи като ще им сложа говорителите от амфитона естествено със сменени мембрани. Цената която им искам за комплекта е 120 лв. Пояснение ще дам Pm при желание. Колоните които търсиш са уникални и са много тясно разпространени, разбирачите гледат печата под тапата на един от болтовете, Ако но няма значи са отваряни. Те са модел който само от пред се отварят. Те са копие на американски като руснаците са добавили външна регулировка на филтъра и са добавили св. диод опасная прегрузка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted May 11, 2009 Author Share Posted May 11, 2009 Колега и аз търся такива от много време насам, ама греда.Дори и някой да има едва ли ще се навие да се раздели с тях за някакви си 80лв... PS: Но все пак ако някои има, вече сме двама кандидатите Ако бъда честен цената я сложих единствено заради правилата на форума.Пределно ясно ми е че, ако са читави колоните ще са на по-висока цена,която аз съм готов да платя. Аз купих наскоро такива на 200лв, но им отидоха мембраните защото оригиналните са от дунапрен. смених им говорителите с китайски, според мен качествени за по 35 лв от конрад. Предлагам респромки големи като ще им сложа говорителите от амфитона естествено със сменени мембрани. Цената която им искам за комплекта е 120 лв. Пояснение ще дам Pm при желание. Колоните които търсиш са уникални и са много тясно разпространени, разбирачите гледат печата под тапата на един от болтовете, Ако но няма значи са отваряни. Те са модел който само от пред се отварят. Те са копие на американски като руснаците са добавили външна регулировка на филтъра и са добавили св. диод опасная прегрузка. Да колоните са наистина уникални.Аз съм притежател на две от тях.С лека реставрация са като нови.Но само две не ми стигат.Благодаря за предложението,но аз искам цялата тонколона,а не само баса,дори и с оправена мембрана. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad-boy Posted May 13, 2009 Share Posted May 13, 2009 Даже 4 комплекта можеш да вземеш тук http://www.bezplatno.net/listing-208791-Am..._50_ASi022.html Самоче на снимката освен мембраните си личи как са сменяни и пищялките. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted May 13, 2009 Author Share Posted May 13, 2009 Благодаря колега.Пуснах му питане,надявам се да отговори.А между другото ако оправиш басите(че за момента не ми се занимава на мен) и са добре центрирани,кв'и пари ще им искаш.Говоря само за говорителите,без респромските кутии. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad-boy Posted May 14, 2009 Share Posted May 14, 2009 Все още не съм ги взел от човека което ще им слага мембрани. Цената от 60лв. мисля че ще бъде реално за двете (информативно сманятя мембрани е 15 лв на говорител) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted May 14, 2009 Author Share Posted May 14, 2009 Ще помоля като ги вземеш да дадеш малко снимки,за да ги разгледам.Принципно имам интерес.Цената ме удовлетворява стига да са направени добре и да няма проблем с мустаците и намотките.Благодаря предварително за снимките. П.С.Освен че са сменени пищялките,твърди и че са по-добри,но аз не мисля така. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted May 14, 2009 Share Posted May 14, 2009 http://forum.eshop.bg/viewtopic.php?t=5223...20100%C0%D1-022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
REDBiRD Posted May 14, 2009 Share Posted May 14, 2009 Купувам гореописаните тонколони,Давам до 80лв./бр.Като цената зависи много от състоянието им. Проверявай в оказион Мелодия (на ул. Хан Кубрат, преди моста на Новотела в ляво), доста често съм виждал да имат. И гледай да не взимаш с "ремонтирани" или със сменени "качествени", но други говорители, защото те (тонколоните) вече не са същите. Може да си потърсиш и Art Studio H150 (Радиотехника). Доста по-добри са Link to comment Share on other sites More sharing options...
tonybadams Posted May 14, 2009 Share Posted May 14, 2009 Imam u nas takiva nqkolko brojki,(taka 4e moje da se izbira)kupeni sa ot ukrajna i ne sa polzvani te sa na baa6ta mi i cenata e 150 lv brojkata -cena na edro Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasenmila Posted July 1, 2010 Share Posted July 1, 2010 Продавам 2 колони Анфитон- запазени! При интерес; jasenmila@abv.bg Модератор: Първо му пусни едно ЛС да видиш дали изобщо още търси след година от темата. Освен това изтрих темата ти без цена и с непълно заглавие. При следващо нарушение на правилата, които явно не си прочел(а), автоматически се сдобиваш с 20% за начало. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.